• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Benim büyükler balkonda ,orkide ,ortanca ,iki gül fidanı ektim onlar,kılıç ,birde kv verdi adını bilmiyom büyük yaorakli bişey 😂.
Sardunyalar ile karanfil camın dışında ,feslegenimm kaktusum meneksem içerde 🤗 cam güzeli ortalrda dolanıyor 🤣
Canım ortancanin açması için saçıkibris diye bir toz var suyla karıştırıp döküyorsun. Ortanca coşuyor 🤗💜 aktarsa satiliyor bilgin olsun

Canım ortancanin açması için saçıkibris diye bir toz var suyla karıştırıp döküyorsun. Ortanca coşuyor 🤗💜 aktarsa satiliyor bilgin olsun
Sorayım onuda yarın sağol canım 😘 .Acaba anneminde vardı ortancasi mezarlıkta ne halde bilmiyorum yasaklardan dolayı gidemiyorum ne zamandır kalkarsa inşallah Gül ün biride dikicem oraya.😌

Sorayım onuda yarın sağol canım 😘 .Acaba anneminde vardı ortancasi mezarlıkta ne halde bilmiyorum yasaklardan dolayı gidemiyorum ne zamandır kalkarsa inşallah Gül ün biride dikicem oraya.😌
Bizde gül diktik .Güzel oldular🤗Tutması için sık sık gidip sulamak lazım.Ondan baharda yada güzün dik🤗Belki sık gidemezsin.

Back