Aşkom tam mor değil ama mor,beyaz karışımı vardı.Bayağı büyümüştü.Eşim diplerini havalandırmış güya .Bende farketmedim çürüdü.Aşko mor da zor bulunuyor ve zor büyüyor çok nazlı .Ama çok eşsiz güzel yaa.Yollayayım sana aşko ben Solar mi acaba gelene kadar
Saksısını değişmişti galibaNapti kırdı mi nevoş
Keşke kırsaNapti kırdı mi nevoş
Menekşe narin zatenO yüzden seviyorum onu ya
Aa hemde ebruliiii, tüh bee kökünü oynatmış nevoşAşkom tam mor değil ama mor,beyaz karışımı vardı.Bayağı büyümüştü.Eşim diplerini havalandırmış güya .Bende farketmedim çürüdü.
Bir tane pembem vardı.1 yılda 6 saksı oldular
Çıkabilsem alacağım bir tane mor
Sağol aşkom
Aaay ne güzel büyümüş maşallahAşkom tam mor değil ama mor,beyaz karışımı vardı.Bayağı büyümüştü.Eşim diplerini havalandırmış güya .Bende farketmedim çürüdü.
Bir tane pembem vardı.1 yılda 6 saksı oldular
Çıkabilsem alacağım bir tane mor
Sağol aşkom
Aynen canım yaAa hemde ebruliiii, tüh bee kökünü oynatmış nevoş
Aynen askom benimkide burayı sevdiMenekşe narin zatenBenimkiler yerlerini sevdi
Aynen aşkom yerini çok sevdiler ve dipleri çoğaldıkça başka saksıya aldımAaay ne güzel büyümüş maşallahinşallah benimkide öyle gider .
Geçen gün markete çıktığımda içimden geçirdim burda çiçekçi var bu senede hala getirmediler derken bir baktım dizmisler kapıya hemen kaptım moru
Çok değiştirmekte iyi değil kukriş gene küsüyoAynen askom benimkide burayı sevdi.Bir tane cam güzeli aldım ne camda mutlu oluyor ne gölgede delirtti beni durmadan değiştiriyorum onun yerini bakayım acacakmi
Şuan çok var nevoş, ama kocan ellemesinAynen aşkom yerini çok sevdiler ve dipleri çoğaldıkça başka saksıya aldım
Anneme verdim onunkiler tutmadı
Ne güzel yapmışsın bende denk gelsem keşke
İşte yerini bulmak lazımAynen askom benimkide burayı sevdi.Bir tane cam güzeli aldım ne camda mutlu oluyor ne gölgede delirtti beni durmadan değiştiriyorum onun yerini bakayım acacakmi
Çok tripli çıktı bu sosyalim hiç birdeyden memnun olmuyor ne yapacağımı şaşırdım mutfakta bıraktım şimdi öyle bakalım ne yapacakÇok değiştirmekte iyi değil kukriş gene küsüyo
Şuan bulursunAynen canım yaSonrada covid arttı alamadım
Bu hafta bir tane daha diktim bakalımÇok değiştirmekte iyi değil kukriş gene küsüyo
Bende de var sürdü nasıl ama daha zamanı gelmedi çiçekleri için. yaprakları sürdü açacak,alacaksan al bu zamanlar ekİşte yerini bulmak lazımAnnemde orrtanca var.Ondan dikeceğim Bakalım tutacak mı
İşte çıkmıyorumŞuan bulursun
Mutfakta sıcak olur kukriskom öyle çok dolaşmayı da sevmiyoÇok tripli çıktı bu sosyalim hiç birdeyden memnun olmuyor ne yapacağımı şaşırdım mutfakta bıraktım şimdi öyle bakalım ne yapacak
Saksı aldım bir türlü alıp dikemedimBende de var sürdü nasıl ama daha zamanı gelmedi çiçekleri için. yaprakları sürdü açacak,alacaksan al bu zamanlar ek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?