Hayırlı sahurlar canımNüfus memurumuza yakalanmışsın
Başka kimin kızı olcak
Koyarım bakayım biyok 2 isim olsun dedik birini ben bulcam birini eşim inşallah yeni yeni başladık bakalım düşünmeye fikirlere açığım
Canımın içi, masallah ,çok sevindim çokBaşka kimin kızı olcak
Koyarım bakayım biyok 2 isim olsun dedik birini ben bulcam birini eşim inşallah yeni yeni başladık bakalım düşünmeye fikirlere açığım
Başımın erinde yerin var ayşocan,hem ben Ankara'da değil İstanbul'dayımAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal @Elif EylulJenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da C A N O , Ankara’da HanimKelesimiGetir , antalyada @Evva , Sakarya’da @yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Buyrun benim
Merve mi?Az zorlaşan çözersin dedektifsin sen
Hadi sana ip ucu bir dönem bu isimden o kadar çok vardı ki. Sınıfında 10 kişide aynı isme sahiptik
Sağ ol ablamBaşımın erinde yerin var ayşocan,hem ben Ankara'da değil İstanbul'dayım
Çok gizli ismim söyleyememC A N O senin ismini bilmediğimi fark ettim şu an aslında galiba, evva, asosyal, Elif Eylül, yasminsay, Nevreste, jenna, Melis haricinde kimsenin ismini bilmiyorum nevonun ve yasonun kocasının adını bile bilirken sizinkini Bilmemek bi koydu şu An @Raxeria ve HAbibte HanimKelesimiGetir in de bilmiyorum @Margaret Hale @pearlshine WunderLost hele hele sizlerle yeni tanıştım, hiç bilmiyorum
Sende sağol ayşocanMerve mi?
Sağ ol ablam
GünaydınlarGünaydın kızlar
GünaydınlarGunaydıııın hatırlı sabahlar hepinizeee maratonlu bir gün benı bekleer
GünaydınlarGünaydın
Öğrendim kiÇok gizli ismim söyleyememNuriye diyebilirsin
Bi ara nevresteye boyle yapardık yenı kurbanlar mı buldun ayşo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?