Canım ortancanin açması için saçıkibris diye bir toz var suyla karıştırıp döküyorsun. Ortanca coşuyorBenim büyükler balkonda ,orkide ,ortanca ,iki gül fidanı ektim onlar,kılıç ,birde kv verdi adını bilmiyom büyük yaorakli bişey.
Sardunyalar ile karanfil camın dışında ,feslegenimm kaktusum meneksem içerdecam güzeli ortalrda dolanıyor
Sağol canımBen Antep'te çok çiçek bakamıyordum.Şimdi yerleşince olsun istiyorum.Ama fırsat olmadı
Ne güzel Maşaallah
Ayy lavabo üstü çiçek bayılırımOcağa yakın değilBu cam lavabo üstü
Aynen olabilirSağol canımBalkonun büyükmüş nevos limon alsana bir tane
Sorayım onuda yarın sağol canımCanım ortancanin açması için saçıkibris diye bir toz var suyla karıştırıp döküyorsun. Ortanca coşuyoraktarsa satiliyor bilgin olsun
Boş olmasından iyidirAyy lavabo üstü çiçek bayılırım
Ben çok seviyorum limon ağacıAynen olabilir
Bizde gül diktik .Güzel oldularSorayım onuda yarın sağol canım.Acaba anneminde vardı ortancasi mezarlıkta ne halde bilmiyorum yasaklardan dolayı gidemiyorum ne zamandır kalkarsa inşallah Gül ün biride dikicem oraya.
Basın sağolsun kuzumSorayım onuda yarın sağol canım.Acaba anneminde vardı ortancasi mezarlıkta ne halde bilmiyorum yasaklardan dolayı gidemiyorum ne zamandır kalkarsa inşallah Gül ün biride dikicem oraya.
Ben gül dikeceğim balkonaBen çok seviyorum limon ağacı
Covidden önce her pazar gidiyordum canım yeri çok ters yani vesait yok taksi ile anca birde orman geçiyorsun tek başıma cesaret edemiyorum.Bizde gül diktik .Güzel oldularTutması için sık sık gidip sulamak lazım.Ondan baharda yada güzün dik Belki sık gidemezsin.
Sağolasın canımBasın sağolsun kuzum
Gül de güzel olur aman canım ne var köşelere koyarsın onları yine yer kalırBen gül dijeceğim balkonaEşimde diyor sen yazın kışlık yapıyorsun balkonu işgal etme
Bizimde öyle canımCovidden önce her pazar gidiyordum canım yeri çok ters yani vesait yok taksi ile anca birde orman geçiyorsun tek başıma cesaret edemiyorum.
Dikeceğim zaten o konuşsunGül de güzel olur aman canım ne var köşelere koyarsın onları yine yer kalır
Dik dikDikeceğim zaten o konuşsun
Annemin var.Bir sürü dikmiş.Sadece saksı değiştireceğim
Seviyoruz ne yapalımDik dikbende habersiz alıyorum genelde .Markete çıkıyorum elimde çiçekle geliyorum yine nerden buldun diyor ne almaya gidiyor ne alıyor geliyor diyor
Aynen öyle aşkoSeviyoruz ne yapalım
Az zorlaşan çözersin dedektifsin sen
Nüfus memurumuza yakalanmışsınAz zorlaşan çözersin dedektifsin sen
Hadi sana ip ucu bir dönem bu isimden o kadar çok vardı ki. Sınıfında 10 kişide aynı isme sahiptik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?