- 28 Haziran 2011
- 62.045
- 155.631
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya insan özelden falan çıtlatırsöyledim gitti işte ne bileyim şey edemedim önce
Öyle canımInş nevoşum allah büyük❤
![]()
Sen biliyo olabilirsin diye düşünmüştüm sanada sürpriz olmuş nevoşYa insan özelden falan çıtlatırNasıl sabrettin bu kadar
![]()
Yok canım söylemedi çok şaşırdımSen biliyo olabilirsin diye düşünmüştüm sanada sürpriz olmuş nevoş![]()
Başka kimin kızı olcakMaşaallah Suphanallah canım![]()
Demek bir prenses daha geliyor
![]()
Koyarım bakayım biTakvim koymayacak misin beybiisim düşündünüz mu
![]()
Başka kimin kızı olcak
Koyarım bakayım biyok 2 isim olsun dedik birini ben bulcam birini eşim inşallah yeni yeni başladık bakalım düşünmeye
fikirlere açığım
İlk aylar emin olamıyor zaten insan Allah korusun hani, sana da aynen özelden yazmayı düşündüm bak inan ama bugün de konuşulunca söyledim gitti orta yereYa insan özelden falan çıtlatırNasıl sabrettin bu kadar
![]()
Ayy ne güzel sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Sağlıkla kucağın alırsın inşaallahİlk aylar emin olamıyor zaten insan Allah korusun hani, sana da aynen özelden yazmayı düşündüm bak inan ama bugün de konuşulunca söyledim gitti orta yere![]()
Amin inşaallahAyy ne güzel sağlıkla kucağımıza alırız inşallah![]()
Iki isim düşünmekte zor olur şimdi ama heyecanlı da olur wundercanBaşka kimin kızı olcak
Koyarım bakayım biyok 2 isim olsun dedik birini ben bulcam birini eşim inşallah yeni yeni başladık bakalım düşünmeye
fikirlere açığım
Allah razı olsun inşallah sultanımSağlıkla kucağın alırsın inşaallah![]()
Çok mutlu oldum
![]()
Sadece umarım ayri ayri bulacağımız bu isimler birbiriyle uyum içinde olur onun derdindeyimIki isim düşünmekte zor olur şimdi ama heyecanlı da olur wundercan![]()
Takvimini görelimAllah razı olsun inşallah sultanım![]()
OlduOldu mu![]()