Ben seni anladım:)Ben çok yaparım bunu, ama bu defa yapmayrum
Sıkıntı yok abla benim açımdan. kuralları biliyorum ve elimden geldiğince uyuyorum açıklık getirmek istedim sadece buda böyle olsun elbette vardır bi bildiğin ben her zaman eğlenerek yapıyorum herzamanda öyle olacak.Canım pastan şahane olmuş ama ben çekimlerini beğenmedim.Pastayı gösterememişsin:)ne de olsa kazandın diye söylüyorum:)
Labne olan sunumu koymam gerekiyordu:)Bende onu beğendim hem pcden baktım hem telden:)
Yani pasta,o kapak efsane olmuş ama tavsiyem bundan sonra böyle pasta yaptığında biraz uzak çekimler yap:)
Tüm olanları beğenmedim:)
Ya siz beni gerçekten tanımıyorsunuz:)Öyle saçma şey olur mu?Sen emek vermişsin ve öyle bir kural yok:)Fasulye katılmaz diye:)
Ben sana bu konuda kesinlikle bir laf söylemedim asla söylemem ve yaptığın tarife sonuna kadar saygım var:)
İsteyen katılır.Fasulye falan farketmez.
Hee tamam aşko o zamanAşkomKonuşarak anlaşıyoruz
Yoksa asla sana ayrıcalık yapmadım,yapmam:)Sıkıntı yok abla benim açımdan. kuralları biliyorum ve elimden geldiğince uyuyorum açıklık getirmek istedim sadece buda böyle olsun elbette vardır bi bildiğin ben her zaman eğlenerek yapıyorum herzamanda öyle olacak.
Küstüm oynamıyorım modunda olan birilerinin oldugunu düşünmüyorum ben kendi adıma, 3 haftada 2. Devam ettim eger oyle olsaydı ilk haftadan sonra zaten katılmazdım. Sadece gozlemledıgım bazınseyler netıcesınde ve kendımi yorgun hissettiğim için bu son 3 hafta pınar yarısmasına katılmama kararı aldım. Yoksa sımdıye kadar bu kategorıye geldıgımden berı sonda olduklarımda dahıl hıc bızaman ben kazanamadım küsüyorum tarzında bı olay içine girmedimCanım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)
Evet canım sanki dışardan hep bana hep bana diye gözüktüğümü hisettim açıkcası birde tarifim iddalı oluncaSanırım senin demek istediğin zaten 1.lik alınca diğer yarışmada iddialı olup oy bölmek yerine daha geri planda tutuyor insan kendini diğerlerine haksızlık olmasın diye yazılı bir kural değil belki ama usulen böylesi uygun diye doğru mu anladım seniEvva
Mesela fasulye olsa da katılan arkadaşlar olurdu bilerek çok basit tarifler alırlardı ama maksat yarışmaya eşlik etmek olsun diye yoksa katılamaz diye bir şey yok evet
Aynen öyle canım. Artık neyi ne için söylediğimizi bile anlıyoruz. Niyetimizi de çözüyoruz.Ben seni anladım:)
Bende sana benziyorum önce parlıyorum sonra duruluyorum:)
Biz seninle olayı çözdük:)
Ama cidden oyun değil bu ve biz çocuk değiliz:)
Evet bizde birer puding yapabilirdikSanırım senin demek istediğin zaten 1.lik alınca diğer yarışmada iddialı olup oy bölmek yerine daha geri planda tutuyor insan kendini diğerlerine haksızlık olmasın diye yazılı bir kural değil belki ama usulen böylesi uygun diye doğru mu anladım seniEvva
Mesela fasulye olsa da katılan arkadaşlar olurdu bilerek çok basit tarifler alırlardı ama maksat yarışmaya eşlik etmek olsun diye yoksa katılamaz diye bir şey yok evet
Yaa keşke yapsan wundercan
Nevoş yaaAma çok güzel yapmışKk böylesini görmedi
Zirve mi ,hemso valla utaniyomDuymaz,zirveye ses gitmiyordur
Yani kötü amaçla değil belki:)Aynen öyle canım. Artık neyi ne için söylediğimizi bile anlıyoruz. Niyetimizi de çözüyoruz.
Öyle de olmalı
Anlaşmazlıkları, anlaşılır hale getiriyoruz kukrişimHee hiç mi güzel yapiyorsunuz onu
Yok yok bence öyle gözükmedin hiç öyle düşünme kuzum, ben anladım seni. Katılmayı seviyoruz biz sonuç ne olursa olsun, uygunsak katılıyoruz her zamanEvet canım sanki dışardan hep bana hep bana diye gözüktüğümü hisettim açıkcası birde tarifim iddalı olunca
Tamam abla birdahakine dikkat ederim ❤Yoksa asla sana ayrıcalık yapmadım,yapmam:)
Pasta çekimin 2 oldu:)Hep öyle yapıyorsun:)Bir sonrakinde uzak çekim istiyorum :)
Beni saymamışsın ama ben misafir ederim çokta güzel beklerim antebeAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Ben 1 senedir nerdeyse bütün yarışmalara katıldım, hiç mızıkçılık yapmadım ama dimi NevoşCanım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)
Dimi ablaEvet bizde birer puding yapabilirdik
AmaEvva nın durumu başka kız son gün 2. bildirim ile öne geçti:)Ne yapsın eklemesin mi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?