Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Sıkıntı yok abla benim açımdan. kuralları biliyorum ve elimden geldiğince uyuyorum açıklık getirmek istedim sadece buda böyle olsun elbette vardır bi bildiğin ben her zaman eğlenerek yapıyorum herzamanda öyle olacak.

Yoksa asla sana ayrıcalık yapmadım,yapmam:)
Pasta çekimin 2 oldu:)Hep öyle yapıyorsun:)Bir sonrakinde uzak çekim istiyorum :)

Küstüm oynamıyorım modunda olan birilerinin oldugunu düşünmüyorum ben kendi adıma, 3 haftada 2. Devam ettim eger oyle olsaydı ilk haftadan sonra zaten katılmazdım. Sadece gozlemledıgım bazınseyler netıcesınde ve kendımi yorgun hissettiğim için bu son 3 hafta pınar yarısmasına katılmama kararı aldım. Yoksa sımdıye kadar bu kategorıye geldıgımden berı sonda olduklarımda dahıl hıc bızaman ben kazanamadım küsüyorum tarzında bı olay içine girmedim

Evet canım sanki dışardan hep bana hep bana diye gözüktüğümü hisettim açıkcası birde tarifim iddalı olunca

Evet bizde birer puding yapabilirdik
Ama Evva nın durumu başka kız son gün 2. bildirim ile öne geçti:)Ne yapsın eklemesin mi:)

Aynen öyle canım. Artık neyi ne için söylediğimizi bile anlıyoruz. Niyetimizi de çözüyoruz.
Öyle de olmalı
Yani kötü amaçla değil belki:)
Beni biliyorsun geçen dediye kızdım.Yarım saat geçmedi pişman oldum o saatte kıza yazdım
Ama yani çocuk gibi tavır yapmak hoş değil:)

Evet canım sanki dışardan hep bana hep bana diye gözüktüğümü hisettim açıkcası birde tarifim iddalı olunca
Yok yok bence öyle gözükmedin hiç öyle düşünme kuzum, ben anladım seni. Katılmayı seviyoruz biz sonuç ne olursa olsun, uygunsak katılıyoruz her zaman

Beni saymamışsın ama ben misafir ederim çokta güzel beklerim antebe

Ben 1 senedir nerdeyse bütün yarışmalara katıldım, hiç mızıkçılık yapmadım ama dimi Nevoş ay bilmiyorum ya, hırslı değilim heralde, 1.olma hevesiyle girmiyorum ama çok düşük oy alınca insan sorguluyor tabi neden bu kadar düşük oy aldım diye sofralarda da genel olarak gözlemlediğim çok oy farkı oluyor ,mütevazı sofralar çok gölgede kalıyor, o zaman da hiç heves olmuyor sen de bunu çok istemiyorsun ki, başından beri sade şık sofralar olsun istiyorsun senin emeğin, hakkın ,özverin çok, bunu görmeyen, bilmeyen yoktur burda bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…