- 24 Mart 2020
- 9.980
- 35.802
- 498
- 32
Kuzum ben de merak ettim ne demek istediğini konunun başını bilmiyorum kaçırdım galiba ne oldu izah edebilir misinİstediğime katılma hakkım varbugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim
Bişey olmadı cennam sadece kazandıktan sonra tarifimi yapmış bulundumNe oldu ki kuzu
Canım pastan şahane olmuş ama ben çekimlerini beğenmedim.Pastayı gösterememişsin:)ne de olsa kazandın diye söylüyorum:)Abla bana kalsa tabiki bütün olanı koyardım bundan daha iyi olan görsellerim vardı ama sıkıntı o değil zaten konuştuk seninle ben kazandım yapmak istedim yaptım sundum
Evet canım hepsine katılma hakkınız var.İstediğinize katılın benim için öyle bir kural hiç olmadı ,asla olmayacak:)İstediğime katılma hakkım varbugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim
Evet canım hepsine katılma hakkınız var.İstediğinize katılın benim için öyle bir kural hiç olmadı ,asla olmayacak:)İstediğime katılma hakkım varbugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim
Bişey demek istemiyorum yanlışmı yazdım anlamadım kiKuzum ben de merak ettim ne demek istediğini konunun başını bilmiyorum kaçırdım galiba ne oldu izah edebilir misin
Diyorum ya chesecake her seferinde 1. olmadı ondan yasaklamadım şimdiye kadar:)Ama olabilir:)Ha yasaklı olan san sebastian dı o zaman dimi. Artık cheesecake de yasaklanmalı
Biliyorum abla bende bunda çekilmek istedim çoğu kişi katılmıycam demiş denk geldiEvet canım hepsine katılma hakkınız var.İstediğinize katılın benim için öyle bir kural hiç olmadı ,asla olmayacak:)
İşin esprisi canım o.Kazanamayınca kaçtılar değil de, abartı sofraların içinde katılmalarının çok da anlamı olmadığını düşündükleri için girmek istemiyorlar desekben kazanamıyorum diye kaçmadım, geri durmadım hiç, eğleniyorum, yeni şeyler görüyorum, deniyorum ama sofra olunca çok abartanların arasında mütevazı, sade, samimi sofralar çok geri planda kalıyor
Bir şey sezdim tarzı konuşunca kaçırdığım bir şey oldu sandım yoksa dediğim gibi konuyu bilmiyorum bile eski sayfalara gittim şimdi anladımBişey demek istemiyorum yanlışmı yazdım anlamadım kibugünde konuşuldu açıklık getirdim sadece hepsi bu
Ben de kararsız kaldım canım bu hafta katılıp katılmamak da ama yazan arkadaşların çoğu abartı masalar olmasin konusunda hemfikiriz deyince katılabilirim diye düşündümİşin esprisi canım o.
Oruçlu olmasam ya da sahurda falan yiyecek olsak, ben katılırdım. Ama ne eşim ne de ben yemiyoruz
İftarda bile 1 kase çorbayı zor bitirdim, ki pide falan da yemedim
O sebeple ben bu hafta yokum
Canim ayşom eşin çok biliyo, bursada kardeşlerin varAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Yok, bu defa sunumu çok karışık görünüyordu. Fotoğrafların çoğunda da bana karışık geldi.Canım pastan şahane olmuş ama ben çekimlerini beğenmedim.Pastayı gösterememişsin:)ne de olsa kazandın diye söylüyorum:)
Labne olan sunumu koymam gerekiyordu:)Bende onu beğendim hem pcden baktım hem telden:)
Yani pasta,o kapak efsane olmuş ama tavsiyem bundan sonra böyle pasta yaptığında biraz uzak çekimler yap:)
Tüm olanları beğenmedim:)
Ya siz beni gerçekten tanımıyorsunuz:)Öyle saçma şey olur mu?Sen emek vermişsin ve öyle bir kural yok:)Fasulye katılmaz diye:)
Ben sana bu konuda kesinlikle bir laf söylemedim asla söylemem ve yaptığın tarife sonuna kadar saygım var:)
İsteyen katılır.Fasulye falan farketmez.
Canım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)Kazanamayınca kaçtılar değil de, abartı sofraların içinde katılmalarının çok da anlamı olmadığını düşündükleri için girmek istemiyorlar desekben kazanamıyorum diye kaçmadım, geri durmadım hiç, eğleniyorum, yeni şeyler görüyorum, deniyorum ama sofra olunca çok abartanların arasında mütevazı, sade, samimi sofralar çok geri planda kalıyor
Evet canım bu hep böyleydi:)
Yoksa pasta efsane ama bence resimlerin hepsi aynıydı:)Yani kazanmasa bunda şans zaten göremedim:)Yok, bu defa sunumu çok karışık görünüyordu. Fotoğrafların çoğunda da bana karışık geldi.
Tamamen kendi fikrim bu @evva
Canim ayşom eşin çok biliyo, bursada kardeşlerin var❤
Ben çok yaparım bunu, ama bu defa yapmayrumCanım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?