• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Bi şey dicem. Bu fasulyeler katılmasın fikri benden çıktı. Geçen beyazda ben ilk 3’e girdikten sonra son hafta katıldım diye üzülmüştüm çünkü asosyalin ve kapıştığı diğer arkadaşın oylaması çok zorlu geçmişti. Nevresteye söz verdim diye her haftaya katıldım, Sonradan çekilmeyi düşündüm ama bu sefer de oy verenlere ayıp olacak diye çekilemedim. KENDİ fikrim ben olmasaydım, bana verilen oylar diğer arkadaşlara verilecekti. Başkalarına haksızlık yaptığımı düşündüm. Vicdan yaptım bi nevi...

gelelim bu yarışmaya. Geçen seferden ben böyle bi şey yaşadığım için ben teklif (ya da rica) ettim 1. Olanlar katılmasın diye. Tabii ki katılmayacaklar diye bir kural/zorunluluk yoK. Birbirimize nazımız geçtiği için böyle bir şey söyledim. yanlış anlaşılmak istemem. Yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın 🤷🏻‍♀️

Küstüm oynamıyorım modunda olan birilerinin oldugunu düşünmüyorum ben kendi adıma, 3 haftada 2. Devam ettim eger oyle olsaydı ilk haftadan sonra zaten katılmazdım. Sadece gozlemledıgım bazınseyler netıcesınde ve kendımi yorgun hissettiğim için bu son 3 hafta pınar yarısmasına katılmama kararı aldım. Yoksa sımdıye kadar bu kategorıye geldıgımden berı sonda olduklarımda dahıl hıc bızaman ben kazanamadım küsüyorum tarzında bı olay içine girmedim
Hiç biriniz katılmayın🤣🤣
Ben 1 dilim pide, 1 haşlanmış yımırta, labne, domates ve salatalık ile katılayım 🤣🤣

Yok yok bence öyle gözükmedin hiç öyle düşünme kuzum, ben anladım seni. Katılmayı seviyoruz biz sonuç ne olursa olsun, uygunsak katılıyoruz her zaman🥰🤗🤗
Sağol canım benim anlayışın için ❤ evet ben katılmayı ve yapmayı seviyorum bunda bi çekileyim dedim denk geldi 😂

Evet bizde birer puding yapabilirdik:70:
Ama Evva Evva nın durumu başka kız son gün 2. bildirim ile öne geçti:)Ne yapsın eklemesin mi:)
Tabiki yani😅😅 ahh bana da böyle 2.bildirimle 1.lik nasip olsa ahh Evva Evva 🤩🤩
Yaa keşke yapsan wundercan🤗😍🤩

Nevoş yaa🙈🤗

Zirve mi ,hemso valla utaniyom 😅
Senin pastanın ekran görüntüsünü alayım da böyle eşime falan d.gununde yaparim belki aynı böyle süslemek istiyorum 🥰🥰

Ben 1 senedir nerdeyse bütün yarışmalara katıldım, hiç mızıkçılık yapmadım ama dimi Nevoş 🤣 ay bilmiyorum ya, hırslı değilim heralde, 1.olma hevesiyle girmiyorum ama çok düşük oy alınca insan sorguluyor tabi neden bu kadar düşük oy aldım diye 🙈 sofralarda da genel olarak gözlemlediğim çok oy farkı oluyor ,mütevazı sofralar çok gölgede kalıyor, o zaman da hiç heves olmuyor😌 sen de bunu çok istemiyorsun ki, başından beri sade şık sofralar olsun istiyorsun 🤗 senin emeğin, hakkın ,özverin çok, bunu görmeyen, bilmeyen yoktur burda bence 🥰🥰🥰
Yok canım sen her zaman mütevazi ve uyumlusun:60:
Ben size bir şey demiyorum çok haklısınız:)
Ama fasulyeler olmasın,ben katılmıyorum:)
O zaman kim yapacak:)
Bir işe girdik:)Oynamıyorum ben nasıl 1. olmam demek olmuyor:)
Yani demek benden daha iyisi var demek lazım:)
Ya ne bileyim ben normalde yaptıklarımı çok beğenmem:)
1.hafta ben kazandım hala şoktayım ve yıllardır bu hep böyle olmuştur:)
Ben mutluyum,çok severek yapıyorum:KK200:Demek istediğim çocuk değiliz,oyun oynamıyoruz:)

Tabiki yani😅😅 ahh bana da böyle 2.bildirimle 1.lik nasip olsa ahh Evva Evva 🤩🤩

Senin pastanın ekran görüntüsünü alayım da böyle eşime falan d.gununde yaparim belki aynı böyle süslemek istiyorum 🥰🥰
İnşallah canım ne diyim hepiniz kazanalım o kadar çok isterimki 🤩

Evet bizde birer puding yapabilirdik:KK70:
Ama Evva Evva nın durumu başka kız son gün 2. bildirim ile öne geçti:)Ne yapsın eklemesin mi:)
neden şimdi gömüyorsun tarifimi 🙄
Beni saymamışsın ama ben misafir ederim çokta güzel beklerim antebe 🥰
o an aklıma sofrada onlar geldi canım. Çoktandır görüşüyorum kızlarla. artık isimleri kendi ismim gibi ezberimde 😍 teşekkür ederim. Ben de beklerim her zaman 😌

Küstüm oynamıyorım modunda olan birilerinin oldugunu düşünmüyorum ben kendi adıma, 3 haftada 2. Devam ettim eger oyle olsaydı ilk haftadan sonra zaten katılmazdım. Sadece gozlemledıgım bazınseyler netıcesınde ve kendımi yorgun hissettiğim için bu son 3 hafta pınar yarısmasına katılmama kararı aldım. Yoksa sımdıye kadar bu kategorıye geldıgımden berı sonda olduklarımda dahıl hıc bızaman ben kazanamadım küsüyorum tarzında bı olay içine girmedim
Niye herkes üstüne alıyor:)
Ben bu hafta için söylemedim arkadaşlar:)Yani her yarışmada böyle değil mi?
Hiç dikkat etmiyor musunuz?
Mutlaka birileri aman ben daha katılmam demiyor mu?
Bak yasminsay yasminsay kabul etti onunla sık yaşıyoruz:)

Back