- 18 Kasım 2020
- 20.680
- 49.766
- 548
Teşekkür ederim canımneden şimdi gömüyorsun tarifimi
o an aklıma sofrada onlar geldi canım. Çoktandır görüşüyorum kızlarla. artık isimleri kendi ismim gibi ezberimdeteşekkür ederim. Ben de beklerim her zaman
İnşallahİnşallah canım ne diyim hepiniz kazanalım o kadar çok isterimki❤
EvetYa git seninki puding mi
Eminim ki sen çok daha güzelini yaparsın wundercanimTabiki yaniahh bana da böyle 2.bildirimle 1.lik nasip olsa ahh Evva
Senin pastanın ekran görüntüsünü alayım da böyle eşime falan d.gununde yaparim belki aynı böyle süslemek istiyorum
Ben yıllardır yarışmaya küserim, bu benim stratejimNiye herkes üstüne alıyor:)
Ben bu hafta için söylemedim arkadaşlar:)Yani her yarışmada böyle değil mi?
Hiç dikkat etmiyor musunuz?
Mutlaka birileri aman ben daha katılmam demiyor mu?
Bakyasminsay kabul etti onunla sık yaşıyoruz:)
Fasulyeler onu yapamaz
Hemso hepsini okucam diye cebellesiyorum şuan, yarim yamalak anladım herşeyiHalka karış hemsom
Ama çözdük olayı sen üstüne gitmiyorum o geri geliyorBen yıllardır yarışmaya küserim, bu benim stratejim
Bugün küserim, yarın barışırım. Tavşan-dağ misali benim yarışma ile olan aşkım
Canısı sen fikirlerini kendine sakla biraz en iyisi ortalık karıştırmaBi şey dicem. Bu fasulyeler katılmasın fikri benden çıktı. Geçen beyazda ben ilk 3’e girdikten sonra son hafta katıldım diye üzülmüştüm çünkü asosyalin ve kapıştığı diğer arkadaşın oylaması çok zorlu geçmişti. Nevresteye söz verdim diye her haftaya katıldım, Sonradan çekilmeyi düşündüm ama bu sefer de oy verenlere ayıp olacak diye çekilemedim. KENDİ fikrim ben olmasaydım, bana verilen oylar diğer arkadaşlara verilecekti. Başkalarına haksızlık yaptığımı düşündüm. Vicdan yaptım bi nevi...
gelelim bu yarışmaya. Geçen seferden ben böyle bi şey yaşadığım için ben teklif (ya da rica) ettim 1. Olanlar katılmasın diye. Tabii ki katılmayacaklar diye bir kural/zorunluluk yoK. Birbirimize nazımız geçtiği için böyle bir şey söyledim. yanlış anlaşılmak istemem. Yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
Yok canım sen her zaman mütevazi ve uyumlusun
Ben size bir şey demiyorum çok haklısınız:)
Ama fasulyeler olmasın,ben katılmıyorum:)
O zaman kim yapacak:)
Bir işe girdik:)Oynamıyorum ben nasıl 1. olmam demek olmuyor:)
Yani demek benden daha iyisi var demek lazım:)
Ya ne bileyim ben normalde yaptıklarımı çok beğenmem:)
1.hafta ben kazandım hala şoktayım ve yıllardır bu hep böyle olmuştur:)
Ben mutluyum,çok severek yapıyorumDemek istediğim çocuk değiliz,oyun oynamıyoruz:)
Yaa canımsınn çok teşekkür ederim ama senin kadar olmaz benzetmeye çalışacağım yine deEminim ki sen çok daha güzelini yaparsın wundercanim❤
Ahhhh şurayı hep yapabilsek ve anlayabilsek:)Bi şey dicem. Bu fasulyeler katılmasın fikri benden çıktı. Geçen beyazda ben ilk 3’e girdikten sonra son hafta katıldım diye üzülmüştüm çünkü asosyalin ve kapıştığı diğer arkadaşın oylaması çok zorlu geçmişti. Nevresteye söz verdim diye her haftaya katıldım, Sonradan çekilmeyi düşündüm ama bu sefer de oy verenlere ayıp olacak diye çekilemedim. KENDİ fikrim ben olmasaydım, bana verilen oylar diğer arkadaşlara verilecekti. Başkalarına haksızlık yaptığımı düşündüm. Vicdan yaptım bi nevi...
gelelim bu yarışmaya. Geçen seferden ben böyle bi şey yaşadığım için ben teklif (ya da rica) ettim 1. Olanlar katılmasın diye. Tabii ki katılmayacaklar diye bir kural/zorunluluk yoK. Birbirimize nazımız geçtiği için böyle bir şey söyledim. yanlış anlaşılmak istemem. Yanlış anlaşıldıysam da kusura bakmayın
Canısı sen fikirlerini kendine sakla biraz en iyisi ortalık karıştırma
Sen beni biliyorsun, ama bende kendimi biliyor ve kabul ediyorum.Ama çözdük olayı sen üstüne gitmiyorum o geri geliyor
Sosyal zirvede,bizi duymaz dedik hemsomHemso hepsini okucam diye cebellesiyorum şuan, yarim yamalak anladım herşeyi
Hemşonu da saymamışsın kız ,alacağın olsunAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’daASSOSyal E Elif_Eylul Jenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?