• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
İstediğime katılma hakkım var 🤷‍♀️ bugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim 🤷‍♀️
Kuzum ben de merak ettim ne demek istediğini konunun başını bilmiyorum kaçırdım galiba ne oldu izah edebilir misin 🤗

Abla bana kalsa tabiki bütün olanı koyardım bundan daha iyi olan görsellerim vardı ama sıkıntı o değil zaten konuştuk seninle ben kazandım yapmak istedim yaptım sundum 🤷‍♀️
Canım pastan şahane olmuş ama ben çekimlerini beğenmedim.Pastayı gösterememişsin:)ne de olsa kazandın diye söylüyorum:)
Labne olan sunumu koymam gerekiyordu:)Bende onu beğendim hem pcden baktım hem telden:)
Yani pasta,o kapak efsane olmuş ama tavsiyem bundan sonra böyle pasta yaptığında biraz uzak çekimler yap:)
Tüm olanları beğenmedim:)
Ya siz beni gerçekten tanımıyorsunuz:)Öyle saçma şey olur mu?Sen emek vermişsin ve öyle bir kural yok:)Fasulye katılmaz diye:)
Ben sana bu konuda kesinlikle bir laf söylemedim asla söylemem ve yaptığın tarife sonuna kadar saygım var:)
İsteyen katılır.Fasulye falan farketmez.

İstediğime katılma hakkım var 🤷‍♀️ bugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim 🤷‍♀️
Evet canım hepsine katılma hakkınız var.İstediğinize katılın benim için öyle bir kural hiç olmadı ,asla olmayacak:)

Evet canım hepsine katılma hakkınız var.İstediğinize katılın benim için öyle bir kural hiç olmadı ,asla olmayacak:)

Kazanamayınca kaçtılar değil de, abartı sofraların içinde katılmalarının çok da anlamı olmadığını düşündükleri için girmek istemiyorlar desek 🙈 ben kazanamıyorum diye kaçmadım, geri durmadım hiç, eğleniyorum, yeni şeyler görüyorum, deniyorum ama sofra olunca çok abartanların arasında mütevazı, sade, samimi sofralar çok geri planda kalıyor 😌
İşin esprisi canım o. 😌
Oruçlu olmasam ya da sahurda falan yiyecek olsak, ben katılırdım. Ama ne eşim ne de ben yemiyoruz🤭
İftarda bile 1 kase çorbayı zor bitirdim, ki pide falan da yemedim🤷🏻‍♀️
O sebeple ben bu hafta yokum😌

Bişey demek istemiyorum yanlışmı yazdım anlamadım ki 😁 bugünde konuşuldu açıklık getirdim sadece hepsi bu 🤗
Bir şey sezdim tarzı konuşunca kaçırdığım bir şey oldu sandım yoksa dediğim gibi konuyu bilmiyorum bile eski sayfalara gittim şimdi anladım🤗🌸🌸

İşin esprisi canım o. 😌
Oruçlu olmasam ya da sahurda falan yiyecek olsak, ben katılırdım. Ama ne eşim ne de ben yemiyoruz🤭
İftarda bile 1 kase çorbayı zor bitirdim, ki pide falan da yemedim🤷🏻‍♀️
O sebeple ben bu hafta yokum😌
Ben de kararsız kaldım canım bu hafta katılıp katılmamak da ama yazan arkadaşların çoğu abartı masalar olmasin konusunda hemfikiriz deyince katılabilirim diye düşündüm 😊

Canım pastan şahane olmuş ama ben çekimlerini beğenmedim.Pastayı gösterememişsin:)ne de olsa kazandın diye söylüyorum:)
Labne olan sunumu koymam gerekiyordu:)Bende onu beğendim hem pcden baktım hem telden:)
Yani pasta,o kapak efsane olmuş ama tavsiyem bundan sonra böyle pasta yaptığında biraz uzak çekimler yap:)
Tüm olanları beğenmedim:)
Ya siz beni gerçekten tanımıyorsunuz:)Öyle saçma şey olur mu?Sen emek vermişsin ve öyle bir kural yok:)Fasulye katılmaz diye:)
Ben sana bu konuda kesinlikle bir laf söylemedim asla söylemem ve yaptığın tarife sonuna kadar saygım var:)
İsteyen katılır.Fasulye falan farketmez.
Yok, bu defa sunumu çok karışık görünüyordu. Fotoğrafların çoğunda da bana karışık geldi.
Tamamen kendi fikrim bu @evva😌

Kazanamayınca kaçtılar değil de, abartı sofraların içinde katılmalarının çok da anlamı olmadığını düşündükleri için girmek istemiyorlar desek 🙈 ben kazanamıyorum diye kaçmadım, geri durmadım hiç, eğleniyorum, yeni şeyler görüyorum, deniyorum ama sofra olunca çok abartanların arasında mütevazı, sade, samimi sofralar çok geri planda kalıyor 😌
Canım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)

Canım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)
Ben çok yaparım bunu, ama bu defa yapmayrum 🤣🤣

Sanırım senin demek istediğin zaten 1.lik alınca diğer yarışmada iddialı olup oy bölmek yerine daha geri planda tutuyor insan kendini diğerlerine haksızlık olmasın diye yazılı bir kural değil belki ama usulen böylesi uygun diye doğru mu anladım seni Evva Evva 😊

Mesela fasulye olsa da katılan arkadaşlar olurdu bilerek çok basit tarifler alırlardı ama maksat yarışmaya eşlik etmek olsun diye yoksa katılamaz diye bir şey yok evet

Back