Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Aşk olsun enişteye söyle biz gönlümüze misafir ettik evimizemi misafir edemiycez ne zaman istersen kapım herzaman açık

Bende Ankara'dayım

Hadi yaa iphone mu almam gerekiyor ki acaba

Urfa da ben de varım, bekleriz her zaman komşumla @-cantanem-

Niye misafir etmeyelim ya ederiz tabiki memleketim cok guzeldir gelirsen haber ver mutlaka
Teşekkür ederim aşkolar Ben de beklerim
Ahahahah allah seni napmasın yaaa bi açtım ne sarkısıymıs dıye eşim ne dinliyorsun yine dedi bu ne arkadaas
Çok ayıp, yüzyıllık efsane şarkıyı nasıl bilmez

E bunda katıldım oy bölünmesin diye en kötüyü koyduk abla emek var sonuçta ve kurallar bir tek bana işlemiyor diğerlerine de katılsam aynı şey olmayacakmı
Kötüsünü koymadım canım
Çekimlerin net çıkmamış en net olanı koydum.Ne yazıkki şartlar eşit
O şakaydı en kötüsü

Kimse katılmıyormuş
20 küsür katılımın olduğu kategoriye neden katıldın o zaman
İstediğime katılma hakkım var bugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim

Ben anlamadım, yokluğumda bir şey mi oldu
Hayırlısı canım

Ama kimse olmazsa ne yapacağız.Baksana kazanamayınca hemen kaçtılar
Kazanamayınca kaçtılar değil de, abartı sofraların içinde katılmalarının çok da anlamı olmadığını düşündükleri için girmek istemiyorlar desek ben kazanamıyorum diye kaçmadım, geri durmadım hiç, eğleniyorum, yeni şeyler görüyorum, deniyorum ama sofra olunca çok abartanların arasında mütevazı, sade, samimi sofralar çok geri planda kalıyor

Kötüsünü koymadım canım
Çekimlerin net çıkmamış en net olanı koydum.Ne yazıkki şartlar eşit
O şakaydı en kötüsü
Abla bana kalsa tabiki bütün olanı koyardım bundan daha iyi olan görsellerim vardı ama sıkıntı o değil zaten konuştuk seninle ben kazandım yapmak istedim yaptım sundum

Aynen çok farklı ve chesecake her seferinde 1.olmuyor.Yıllardır yapılıyor.Bu 3.galiba
Ama san sebastian 2 defa yapıldı ikisinde 1.oldu.
Ha yasaklı olan san sebastian dı o zaman dimi. Artık cheesecake de yasaklanmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…