Aşk olsun enişteye söyle biz gönlümüze misafir ettik evimizemi misafir edemiycez ne zaman istersen kapım herzaman açık
Bende Ankara'dayım
Hadi yaa iphone mu almam gerekiyor ki acaba
Urfa da ben de varım, bekleriz her zaman komşumla @-cantanem-
Teşekkür ederim aşkolarNiye misafir etmeyelim ya ederiz tabiki memleketim cok guzeldir gelirsen haber ver mutlaka
Çok ayıp, yüzyıllık efsane şarkıyı nasıl bilmezAhahahah allah seni napmasın yaaa bi açtım ne sarkısıymıs dıye eşim ne dinliyorsun yine dedi bu ne arkadaas
İkisi de cheesecake değil miYanmıştık
Kötüsünü koymadım canımE bunda katıldım oy bölünmesin diye en kötüyü koyduk abla emek var sonuçta ve kurallar bir tek bana işlemiyor diğerlerine de katılsam aynı şey olmayacakmı
Yok değil farklıİkisi de cheesecake değil mi
Daha ne kadar fark edebilir ki
Onda şahaayaaaneeee bi çikilata şov ekleniyorİkisi de cheesecake değil mi
Daha ne kadar fark edebilir ki
Sarkı biliniyorda neden suan o dınlenıyor diye daha cokTeşekkür ederim aşkolarBen de beklerim
Çok ayıp, yüzyıllık efsane şarkıyı nasıl bilmez
Oylar fark ediyor mu elticim? Daha da mı oy kapasitesi var SS’ınYok değil farklı
Aynen çok farklı ve chesecake her seferinde 1.olmuyor.Yıllardır yapılıyor.Bu 3.galibaOnda şahaayaaaneeee bi çikilata şov ekleniyor
Biliyorum canım, hiç yemesem de, gördüm internette falanOnda şahaayaaaneeee bi çikilata şov ekleniyor
İstediğime katılma hakkım varKimse katılmıyormuş
20 küsür katılımın olduğu kategoriye neden katıldın o zaman
Evet canım geçen yıl 3 .oldu chesecakeOylar fark ediyor mu elticim. Daha da mı oy kapasitesi var SS’ın
Ben anlamadım, yokluğumda bir şey mi olduİstediğime katılma hakkım varbugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim
Kazanamayınca kaçtılar değil de, abartı sofraların içinde katılmalarının çok da anlamı olmadığını düşündükleri için girmek istemiyorlar desekAma kimse olmazsa ne yapacağız.Baksana kazanamayınca hemen kaçtılar
Ne oldu ki kuzuİstediğime katılma hakkım varbugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim
Abla bana kalsa tabiki bütün olanı koyardım bundan daha iyi olan görsellerim vardı ama sıkıntı o değil zaten konuştuk seninle ben kazandım yapmak istedim yaptım sundumKötüsünü koymadım canım
Çekimlerin net çıkmamış en net olanı koydum.Ne yazıkki şartlar eşit
O şakaydı en kötüsü
Bende hiç yılmam:)Hayatın kuralı böyle napalım, pes etme lüksümüz yok❤
Ha yasaklı olan san sebastian dı o zaman dimi. Artık cheesecake de yasaklanmalıAynen çok farklı ve chesecake her seferinde 1.olmuyor.Yıllardır yapılıyor.Bu 3.galiba
Ama san sebastian 2 defa yapıldı ikisinde 1.oldu.
Yok canım bişey olmadı tabiki isterimki herkws kazansın herkes çok iyi ve emek veriyor ❤Ben anlamadım, yokluğumda bir şey mi oldu
Hayırlısı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?