• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Canım pastan şahane olmuş ama ben çekimlerini beğenmedim.Pastayı gösterememişsin:)ne de olsa kazandın diye söylüyorum:)
Labne olan sunumu koymam gerekiyordu:)Bende onu beğendim hem pcden baktım hem telden:)
Yani pasta,o kapak efsane olmuş ama tavsiyem bundan sonra böyle pasta yaptığında biraz uzak çekimler yap:)
Tüm olanları beğenmedim:)
Ya siz beni gerçekten tanımıyorsunuz:)Öyle saçma şey olur mu?Sen emek vermişsin ve öyle bir kural yok:)Fasulye katılmaz diye:)
Ben sana bu konuda kesinlikle bir laf söylemedim asla söylemem ve yaptığın tarife sonuna kadar saygım var:)
İsteyen katılır.Fasulye falan farketmez.
Sıkıntı yok abla benim açımdan. kuralları biliyorum ve elimden geldiğince uyuyorum açıklık getirmek istedim sadece buda böyle olsun elbette vardır bi bildiğin ben her zaman eğlenerek yapıyorum herzamanda öyle olacak.🤗

Sıkıntı yok abla benim açımdan. kuralları biliyorum ve elimden geldiğince uyuyorum açıklık getirmek istedim sadece buda böyle olsun elbette vardır bi bildiğin ben her zaman eğlenerek yapıyorum herzamanda öyle olacak.🤗
Yoksa asla sana ayrıcalık yapmadım,yapmam:)
Pasta çekimin 2 oldu:)Hep öyle yapıyorsun:)Bir sonrakinde uzak çekim istiyorum :)

Canım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)
Küstüm oynamıyorım modunda olan birilerinin oldugunu düşünmüyorum ben kendi adıma, 3 haftada 2. Devam ettim eger oyle olsaydı ilk haftadan sonra zaten katılmazdım. Sadece gozlemledıgım bazınseyler netıcesınde ve kendımi yorgun hissettiğim için bu son 3 hafta pınar yarısmasına katılmama kararı aldım. Yoksa sımdıye kadar bu kategorıye geldıgımden berı sonda olduklarımda dahıl hıc bızaman ben kazanamadım küsüyorum tarzında bı olay içine girmedim

Sanırım senin demek istediğin zaten 1.lik alınca diğer yarışmada iddialı olup oy bölmek yerine daha geri planda tutuyor insan kendini diğerlerine haksızlık olmasın diye yazılı bir kural değil belki ama usulen böylesi uygun diye doğru mu anladım seni Evva Evva 😊

Mesela fasulye olsa da katılan arkadaşlar olurdu bilerek çok basit tarifler alırlardı ama maksat yarışmaya eşlik etmek olsun diye yoksa katılamaz diye bir şey yok evet
Evet canım sanki dışardan hep bana hep bana diye gözüktüğümü hisettim açıkcası birde tarifim iddalı olunca 😁

Sanırım senin demek istediğin zaten 1.lik alınca diğer yarışmada iddialı olup oy bölmek yerine daha geri planda tutuyor insan kendini diğerlerine haksızlık olmasın diye yazılı bir kural değil belki ama usulen böylesi uygun diye doğru mu anladım seni Evva Evva 😊

Mesela fasulye olsa da katılan arkadaşlar olurdu bilerek çok basit tarifler alırlardı ama maksat yarışmaya eşlik etmek olsun diye yoksa katılamaz diye bir şey yok evet
Evet bizde birer puding yapabilirdik:70:
Ama Evva Evva nın durumu başka kız son gün 2. bildirim ile öne geçti:)Ne yapsın eklemesin mi:)

Aynen öyle canım. Artık neyi ne için söylediğimizi bile anlıyoruz. Niyetimizi de çözüyoruz.
Öyle de olmalı🤷🏻‍♀️
Yani kötü amaçla değil belki:)
Beni biliyorsun geçen dediye kızdım.Yarım saat geçmedi pişman oldum o saatte kıza yazdım:70:
Ama yani çocuk gibi tavır yapmak hoş değil:)

Evet canım sanki dışardan hep bana hep bana diye gözüktüğümü hisettim açıkcası birde tarifim iddalı olunca 😁
Yok yok bence öyle gözükmedin hiç öyle düşünme kuzum, ben anladım seni. Katılmayı seviyoruz biz sonuç ne olursa olsun, uygunsak katılıyoruz her zaman🥰🤗🤗

Az önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da ASSOSyal ASSOSyal @Elif Eylul @Jenna16 , balıkesirde Oriana Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva Evva , Sakarya’da yasminsay yasminsay , Malatya’da Nevreste Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz :işsiz: sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum:eek::eek::eek::eek::eek:
Beni saymamışsın ama ben misafir ederim çokta güzel beklerim antebe 🥰

Canım lafım ortaya ama cidden kazanamayınca her hafta başı ya da her ay başı oynamıyorum diye trip atılıyor:)
Yani 1. hafta ben kazandım,2. hafta evva:)Biz haketmedenmi aldık:)
Bir yarışma var ve cidden 3 hafta bitti ,tariflerin hepsi eşsiz:)1 tane 1. çıkacak ve her şey sorun ediliyor:)
Yani bende burada sizler için emek veriyorum,çaba gösteriyorum.Hepinizle ayrı ayrı konuşuyorum.Özelden geçiyor günüm bazen:)
Yani bir şey istemedik sofranızı çekin atın dedik:)Ama biliyorum bazıları bu sebeple değil küstüm oynamıyorum modunda:)
Ben 1 senedir nerdeyse bütün yarışmalara katıldım, hiç mızıkçılık yapmadım ama dimi Nevoş 🤣 ay bilmiyorum ya, hırslı değilim heralde, 1.olma hevesiyle girmiyorum ama çok düşük oy alınca insan sorguluyor tabi neden bu kadar düşük oy aldım diye 🙈 sofralarda da genel olarak gözlemlediğim çok oy farkı oluyor ,mütevazı sofralar çok gölgede kalıyor, o zaman da hiç heves olmuyor😌 sen de bunu çok istemiyorsun ki, başından beri sade şık sofralar olsun istiyorsun 🤗 senin emeğin, hakkın ,özverin çok, bunu görmeyen, bilmeyen yoktur burda bence 🥰🥰🥰

Back