• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Aşk olsun enişteye söyle biz gönlümüze misafir ettik evimizemi misafir edemiycez ne zaman istersen kapım herzaman açık :KK60: :KK68:

Bende Ankara'dayım 🤩

Hadi yaa iphone mu almam gerekiyor ki acaba🤪😂😂😂

Urfa da ben de varım, bekleriz her zaman komşumla @-cantanem- 🤗🌸

Niye misafir etmeyelim ya ederiz tabiki memleketim cok guzeldir gelirsen haber ver mutlaka🥰🥰🤗
Teşekkür ederim aşkolar ❤️❤️❤️ Ben de beklerim 😌😌😌
Ahahahah allah seni napmasın yaaa bi açtım ne sarkısıymıs dıye eşim ne dinliyorsun yine dedi bu ne arkadaas😁😁😁
Çok ayıp, yüzyıllık efsane şarkıyı nasıl bilmez 🤷🏻‍♀️

E bunda katıldım oy bölünmesin diye en kötüyü koyduk abla emek var sonuçta ve kurallar bir tek bana işlemiyor diğerlerine de katılsam aynı şey olmayacakmı 🤷‍♀️
Kötüsünü koymadım canım🤷🏼‍♀️
Çekimlerin net çıkmamış en net olanı koydum.Ne yazıkki şartlar eşit🤷🏼‍♀️
O şakaydı en kötüsü🤷🏼‍♀️

Kimse katılmıyormuş 🤷🏻‍♀️
20 küsür katılımın olduğu kategoriye neden katıldın o zaman :KK11:
İstediğime katılma hakkım var 🤷‍♀️ bugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim 🤷‍♀️

İstediğime katılma hakkım var 🤷‍♀️ bugüne kadar böyle olmadımı ben tarifimi yaparken su böreği öndeydi işimi şansa bırakmak istemedim zaten emeğim yok oldu gibi bişey haksızmıyım açıkçası birazda bişeyler sezdim ve buna katılmak istemedim 🤷‍♀️
Ben anlamadım, yokluğumda bir şey mi oldu😳
Hayırlısı canım🤗😍😘

Ama kimse olmazsa ne yapacağız.Baksana kazanamayınca hemen kaçtılar🤣
Kazanamayınca kaçtılar değil de, abartı sofraların içinde katılmalarının çok da anlamı olmadığını düşündükleri için girmek istemiyorlar desek 🙈 ben kazanamıyorum diye kaçmadım, geri durmadım hiç, eğleniyorum, yeni şeyler görüyorum, deniyorum ama sofra olunca çok abartanların arasında mütevazı, sade, samimi sofralar çok geri planda kalıyor 😌

Kötüsünü koymadım canım🤷🏼‍♀️
Çekimlerin net çıkmamış en net olanı koydum.Ne yazıkki şartlar eşit🤷🏼‍♀️
O şakaydı en kötüsü🤷🏼‍♀️
Abla bana kalsa tabiki bütün olanı koyardım bundan daha iyi olan görsellerim vardı ama sıkıntı o değil zaten konuştuk seninle ben kazandım yapmak istedim yaptım sundum 🤷‍♀️

Aynen çok farklı ve chesecake her seferinde 1.olmuyor.Yıllardır yapılıyor.Bu 3.galiba🤷🏼‍♀️
Ama san sebastian 2 defa yapıldı ikisinde 1.oldu.
Ha yasaklı olan san sebastian dı o zaman dimi. Artık cheesecake de yasaklanmalı🤪😂😂😂

Back