- 24 Mart 2020
- 9.980
- 35.802
- 498
- 32
NasipKamerası iyi olanların kamerayı bozalım
İnşallah canımOlmaz cennam onun düşünürler heralde
Bize farketmez orişim evdeyiz her türlü
Evet ciceğim ama tam kapanma olmadan bitecek gibi durmuyor vakalar malesef hala cok aktıf baktık yıne azalma olmuyo o zaman acarlar yıne ama boyle cogu kişi kurallara uymuyor malesefOlmaz cennam onun düşünürler heralde
Bize farketmez orişim evdeyiz her türlü
çok iyi fikir.
Ben sildim bile hafızadan şu anki oylamayı, sahur sofrasına odaklandım, 105 çeşit yapayım diyorum
Kimse katılmıyormuşOylar bölünmesin demedinizmi
Harikasın canım hayata bakış açına hayranımçok iyi fikir.
Ben sildim bile hafızadan şu anki oylamayı, sahur sofrasına odaklandım, 105 çeşit yapayım diyorum
Hey allahım cimcimeye bak sen ee gormeyıp kapatsan nolcak allah korusun sıkışacak bıde oraya ne zor yaa evde minik bi deliyle yasamakBugun baza altina girmis acik biraktim toparlayim diye bide yorganlarin altinda görmesem kapatcam
Ama çok güzel yapmış
Hayatın kuralı böyle napalım, pes etme lüksümüz yokHarikasın canım hayata bakış açına hayranım
Kızlarıma sürekli söylüyorum.Pes edip kaçmak,ben oynamıyorum demek yok
Duymaz,zirveye ses gitmiyordur
❤Hayatın kuralı böyle napalım, pes etme lüksümüz yok❤
Zumba yapıyorum bazen
Tabi ya tablo yapmış bildiğin bi de san sebastian almış olsaydı düşünemiyorumAma çok güzel yapmışKk böylesini görmedi
O da doğru güzelciğim haklısınDuymaz,zirveye ses gitmiyordur
E bunda katıldım oy bölünmesin diye en kötüyü koyduk abla emek var sonuçta ve kurallar bir tek bana işlemiyor diğerlerine de katılsam aynı şey olmayacakmıAma kimse olmazsa ne yapacağız.Baksana kazanamayınca hemen kaçtılar
YanmıştıkTabi ya tablo yapmış bildiğin bi de san sebastian almış olsaydı düşünemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?