Niye misafir etmeyelim ya ederiz tabiki memleketim cok guzeldir gelirsen haber ver mutlakaAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal E Elif_EylulJenna16 , balıkesirde Oriana , Urfa’da @-cantanem- , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
İnşallah gelirGelicek cennam gelicek mecbur
Yerim onu ben kuş kuşYaaaa manaylaa yapiyorum enazindan evdeler baksinlar maymuna yoksa yatak altlarina kadar giriyo
Bilmiyorum ki beceremiyorum demek ki ben pek.Benim iphone yok resim kalitem iyi bence
İçeride çektiğin için olabilir.Bulanık oluyor
O iptal olmazAşılar falan iptal olursa
Yani başka sorun yok sunumların gayet iyiBilmiyorum ki beceremiyorum demek ki ben pek.
Aynen öyleFasülyeler iş başına o zaman
İnşallah aşkom,hazır niyetine girmişken olmasinO iptal olmaz
Ahahahah allah seni napmasın yaaa bi açtım ne sarkısıymıs dıye eşim ne dinliyorsun yine dedi bu ne arkadaas
Amaann napayım canım sağ olsunYani başka sorun yok sunumların gayet iyi
O mecburi aşkomİnşallah aşkom,hazır niyetine girmişken olmasin
NasipAmaann napayım canım sağ olsun
Cok yaramaz senin bu maymun amaYaaaa manaylaa yapiyorum enazindan evdeler baksinlar maymuna yoksa yatak altlarina kadar giriyo
Olmaz cennam onun düşünürler heraldeAşılar falan iptal olursa
Bize farketmez orişim evdeyiz her türlüİnşallah gelir
Çıkması büyük ihtimal diyorlar askom,yarın geceyi bekliyorum bakalımO mecburi aşkomBitmesi lazım
Bugun baza altina girmis acik biraktim toparlayim diye bide yorganlarin altinda görmesem kapatcamCok yaramaz senin bu maymun ama
Oylar bölünmesin demedinizmiKimse katılmıyor ise, fasülyeler katılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?