Yok cancağzım, ben sahur yapmıyorum. Eşim de sade kahvaltı yiyorTam kadro herhalde cancagizim,sen yok musun?
Asperox sarıgücÇamaşır suyu ve tuz ruhunu birlikte mi kullandin
Allah iyilik versin cennam bende iyiyim şükürİyiyim canım,sen nasılsın?
Kiz ben anca yaparim eylulle napiyimBayram temizliğimi kendini çok yormadan yap oruçluyken zor oluyor madem iç kahveni kendine gel
Sendemi bürütüsYok cancağzım, ben sahur yapmıyorum. Eşim de sade kahvaltı yiyor
Oruçsuz olsaydım, katılırdım
Kim var başkaSendemi bürütüs
Sen yine bir düşün cancağızımYok cancağzım, ben sahur yapmıyorum. Eşim de sade kahvaltı yiyor
Oruçsuz olsaydım, katılırdım
Afiyet olsun fülüzüm içmiş kadar oldum sağolKiz ben anca yaparim eylulle napiyim
Sagol canim icceksen yapayim hemen
Hadi yaa iphone mu almam gerekiyor ki acabaSenin resim kalitende sorun var
Urfa da ben de varım, bekleriz her zaman komşumlaAz önce eşime dedim ki Türkiye’nin her yerinde arkadaşım var. Bursa’da @ASSOSyal E Elif_EylulJenna16 , balıkesirde @Oriana , Urfa’da C A N O , Ankara’da @HanimKelesimiGetir , antalyada Evva , Sakarya’da yasminsay , Malatya’da Nevreste (o an aklıma gelenleri saydım). Bana ne dese beğenirsiniz sanki gitsen seni karşılayacaklar, misafir edecekler. Ben böyle oldum
Sarışın severizAsperox sarıgüc
Kimse katılmıyorKim var başka
Sarışın severiz
BenKim var başka
Yarin tm kapanma gelirse yandikAfiyet olsun fülüzüm içmiş kadar oldum sağoltabi senin eylül kuş var hoş bayramda yanlız olacaz ama adettendir
Benim iphone yok resim kalitem iyi benceHadi yaa iphone mu almam gerekiyor ki acaba
Urfa da ben de varım, bekleriz her zaman komşumlaC A N O
Yaaaa manaylaa yapiyorum enazindan evdeler baksinlar maymuna yoksa yatak altlarina kadar giriyoAfiyet olsun fülüzüm içmiş kadar oldum sağoltabi senin eylül kuş var hoş bayramda yanlız olacaz ama adettendir
Gelicek cennam gelicek mecburYarin tm kapanma gelirse yandik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?