Ya dinlenicem yoruldum ugraslı oluyor sosyalim siz yarısınYa neden yoksun merviskom
YaaYa dinlenicem yoruldum ugraslı oluyor sosyalim siz yarısın
Hıııhı
Ama seni sen yapan bu unsurlar değil ki sadeceYaniii şömine yok bakır yok ori hiç yok ayşocum
Yok kuzum ben yokum en düsuk oyla ilerlerken devam edemem@pearlshine @WunderLost @Margaret Hale @Yasnaz @RedGirl @Dediyy şu an aklıma gelenler. Sofralarınız 45 milyon ÇEŞİTSİZ, sade ama şık olacak. Anlaştık mı?
Evette kac haftadır sadece bu unsurları kullanıyormusum gıbı algı olustu o yuzden hıcbiri yok işteAma seni sen yapan bu unsurlar değil ki sadece
İnşallahhHayırlısı olsun canım
Ama biz şaka yapıyorduK yani ben yapıyordumEvette kac haftadır sadece bu unsurları kullanıyormusum gıbı algı olustu o yuzden hıcbiri yok işte
Ben sana hatırlatırım tabi buraya gelirsen sahurdaSahurda unutuyorum içmeyiGeçmiş olsun
Banada söyleniyor ceya hepimize farklı şeyler söyleniyor.Evette kac haftadır sadece bu unsurları kullanıyormusum gıbı algı olustu o yuzden hıcbiri yok işte
Sağol canım benimBen sana hatırlatırım tabi buraya gelirsen sahurda
Ya biliyorum zaten olay somıne yada bakır fln degılkı ben özenerek yapıyorum tarıflerımı herkes gibi onda sorun yok ayşoAma biz şaka yapıyorduK yani ben yapıyordum
Sağol nevoş olsun biraz seyirci kalmam benim acımdan daha iyi olcak kalbim sizlerle ama takip ederim yineBanada söyleniyor ceya hepimize farklı şeyler söyleniyor.
Canım sunumların çok iyi ve hep ilklerdesin bunun konuşulması gayet normal
Tamam canımSağol nevoş olsun biraz seyirci kalmam benim acımdan daha iyi olcak kalbim sizlerle ama takip ederim yine
Yaa deme öyle mervişimEvette kac haftadır sadece bu unsurları kullanıyormusum gıbı algı olustu o yuzden hıcbiri yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?