Bizde de, peynirler hiç sararmaz ,bozulmaz, çok severiz ,çok çok yerizBiz peynir çok severiz.Neredeyse günlük tabak yenilenir
Sadece gerçekçilikten uzaklaşmasın yeter.Ay ne biliyim öyle atarlı yazınca herkes dedim dümdüz kahvaltıyı çekecekler herhalde
Aynen hiç olmazBizde de, peynirler hiç sararmaz ,bozulmaz, çok severiz ,çok çok yeriz
Canım NevoşTamam fazla olanı almayacağım
Ama işte hepsi takip etse burayıCanım Nevoş
Bu sefer resimler ilk başta sadece sana geleceği için şanslısın.Ama işte hepsi takip etse burayı
Takip etseler de yine yapıyorlar abla, abarttıkça abartılıyor artıkAma işte hepsi takip etse burayı
Yarışma iptal mi olsunBu sefer resimler ilk başta sadece sana geleceği için şanslısın.
Yavaş yavaş herkese bahane bulup diskalifiye et. Taaaa ki ben kalana kadar
Sende yaparsın hadi yap bir şeyler görelimTakip etseler de yine yapıyorlar abla, abarttıkça abartılıyor artıksade sunumlar sönük kalıyor bu sefer olmuyor yani
Yanına internetten iyi kötü bir iki resim daha koyarız canımmm. Zaten tek benim resmim kalırsa dikkat çekerYarışma iptal mi olsun
Börek, çörek, pasta, krep, pankek, gözlemeli bir sofra kurayım o zaman sizeSende yaparsın hadi yap bir şeyler görelim
Bende kesin kabul ederimYanına internetten iyi kötü bir iki resim daha koyarız canımmm. Zaten tek benim resmim kalırsa dikkat çeker
Kur canımBörek, çörek, pasta, krep, pankek, gözlemeli bir sofra kurayım o zaman size
Çoğunlukta böyle hemsom gerçeklerOffff tahammül edemem o görüntüye.
Doğru ablaKur canım
Dolu olması değil şık durması önemli
Dimi,guduuuwwwPeyniri sadece kendinin süsleyeceğini düşünmen peki? MASUM.
Siz kalabaliksiniz nevoşumBiz peynir çok severiz.Neredeyse günlük tabak yenilenir
Onun dışında,seviyoruz canımSiz kalabaliksiniz nevoşum
Bende bazılarını çok severimOnun dışında,seviyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?