• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Yarışmaya kural olarak belirtilip öyle fotolar kabul edilirse olur ancak yoksa burda 3 5 kişi tamam az çeşit yapalım dememizle olacak bir şey değil, göreceli bir durum hem de. Herkes dilediği gibi yapsın amann 😂😂😂

Evette kac haftadır sadece bu unsurları kullanıyormusum gıbı algı olustu o yuzden hıcbiri yok işte 🤗🤗
Yoo, o şömineden önce de benim dikkatimi çekmişti. Çekimlerin çokzel. Benim ilk katıldığım yarışmada taze soğanlı, krepli fotoğrafın vardı. Direkt orada seni yazdım bir kenara. 😂

Yoo, o şömineden önce de benim dikkatimi çekmişti. Çekimlerin çokzel. Benim ilk katıldığım yarışmada taze soğanlı, krepli fotoğrafın vardı. Direkt orada seni yazdım bir kenara. 😂
Sunum gözü açık mervişin senin gibi hemsom🤗😍🤩

Ahahahah maragaretcim yaa 🤣 hatta resme bakınca buram buram soğan kokmuyo mu demiştin 😁😁🙈 unutmaz bu kafa zehir 🤪

Ahahahah maragaretcim yaa 🤣 hatta resme bakınca buram buram soğan kokmuyo mu demiştin 😁😁🙈 unutmaz bu kafa zehir 🤪
Ben kendimi zehir bilirdim. 🙄 Taze soğanı çok severim. Taze soğan kalp ben. Sabah oğlana da taze soğanlı krep yaptım hatta. Ben seviyorsam o da sevmeli. 🤷🏻‍♀️ Neyse kısacası sen şömineden ibaret değilsin ahsjahjsja

Az da beni konuşun ya :işsiz: 1. Hafta 2. Oldum, 2. Haftayı es geçebiliriz:KK53: gerçi ben 2. Hafta da 3. Oldum galiba. Çok yalvardım ilk 3’e hediye verilsin diye :confused: şimdi de 4.yüm:KK70: hatta soğuk baklava ile başa baş gidiyoruz. 3.lüğe oynuyorum:p
Bence sende sunumda çok iyisin ayşom, şeftali mesela harikaydı, yatak görseli desen öyle 🤗

Az da beni konuşun ya :işsiz: 1. Hafta 2. Oldum, 2. Haftayı es geçebiliriz:KK53: gerçi ben 2. Hafta da 3. Oldum galiba. Çok yalvardım ilk 3’e hediye verilsin diye :confused: şimdi de 4.yüm:KK70: hatta soğuk baklava ile başa baş gidiyoruz. 3.lüğe oynuyorum:p
Neyse ki öyle dertlerim yok. Oylamaya bakma gereği bile duymuyorum. 😂

Ben kendimi zehir bilirdim. 🙄 Taze soğanı çok severim. Taze soğan kalp ben. Sabah oğlana da taze soğanlı krep yaptım hatta. Ben seviyorsam o da sevmeli. 🤷🏻‍♀️ Neyse kısacası sen şömineden ibaret değilsin ahsjahjsja
Taze soğana bayılırım demiş miydim 😂

Eklentiler

• AB3DA4B5-BE17-4D42-A891-B4FC7CB0D6E9.jpeg
    AB3DA4B5-BE17-4D42-A891-B4FC7CB0D6E9.jpeg
    145,7 KB · Görüntüleme: 31
Ahaha sagol cınım 😂😂

Back