Pınar Labne ile ... Sahur Sofraları

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli Sahur Sofrası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    490
  • Anket Kapalı .
Yarışmaya kural olarak belirtilip öyle fotolar kabul edilirse olur ancak yoksa burda 3 5 kişi tamam az çeşit yapalım dememizle olacak bir şey değil, göreceli bir durum hem de. Herkes dilediği gibi yapsın amann

Evette kac haftadır sadece bu unsurları kullanıyormusum gıbı algı olustu o yuzden hıcbiri yok işte
Yoo, o şömineden önce de benim dikkatimi çekmişti. Çekimlerin çokzel. Benim ilk katıldığım yarışmada taze soğanlı, krepli fotoğrafın vardı. Direkt orada seni yazdım bir kenara.

Yoo, o şömineden önce de benim dikkatimi çekmişti. Çekimlerin çokzel. Benim ilk katıldığım yarışmada taze soğanlı, krepli fotoğrafın vardı. Direkt orada seni yazdım bir kenara.
Sunum gözü açık mervişin senin gibi hemsom

Ahahahah maragaretcim yaa hatta resme bakınca buram buram soğan kokmuyo mu demiştin unutmaz bu kafa zehir

Ahahahah maragaretcim yaa hatta resme bakınca buram buram soğan kokmuyo mu demiştin unutmaz bu kafa zehir
Ben kendimi zehir bilirdim. Taze soğanı çok severim. Taze soğan kalp ben. Sabah oğlana da taze soğanlı krep yaptım hatta. Ben seviyorsam o da sevmeli. Neyse kısacası sen şömineden ibaret değilsin ahsjahjsja

Bence sende sunumda çok iyisin ayşom, şeftali mesela harikaydı, yatak görseli desen öyle

Neyse ki öyle dertlerim yok. Oylamaya bakma gereği bile duymuyorum.

Ben kendimi zehir bilirdim. Taze soğanı çok severim. Taze soğan kalp ben. Sabah oğlana da taze soğanlı krep yaptım hatta. Ben seviyorsam o da sevmeli. Neyse kısacası sen şömineden ibaret değilsin ahsjahjsja
Taze soğana bayılırım demiş miydim

Eklentiler

• AB3DA4B5-BE17-4D42-A891-B4FC7CB0D6E9.jpeg
    145,7 KB · Görüntüleme: 31
Ahaha sagol cınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…