Biz anlaşırsak okey, geride kalanlar yaparsa biz geride kalırsak@pearlshineWunderLost Margaret Hale @Yasnaz @RedGirl D Dediyy şu an aklıma gelenler. Sofralarınız 45 milyon ÇEŞİTSİZ, sade ama şık olacak. Anlaştık mı?
Kesin öyle olur. Abartmaya devam.Biz anlaşırsak okey, geride kalanlar yaparsa biz geride kalırsak
Kimse abartmasa çok iyi de kimseye güvenilmez burdaKesin öyle olur. Abartmaya devam.
Yoo, o şömineden önce de benim dikkatimi çekmişti. Çekimlerin çokzel. Benim ilk katıldığım yarışmada taze soğanlı, krepli fotoğrafın vardı. Direkt orada seni yazdım bir kenara.Evette kac haftadır sadece bu unsurları kullanıyormusum gıbı algı olustu o yuzden hıcbiri yok işte
Sunum gözü açık mervişin senin gibi hemsomYoo, o şömineden önce de benim dikkatimi çekmişti. Çekimlerin çokzel. Benim ilk katıldığım yarışmada taze soğanlı, krepli fotoğrafın vardı. Direkt orada seni yazdım bir kenara.
Ahahahah maragaretcim yaaYoo, o şömineden önce de benim dikkatimi çekmişti. Çekimlerin çokzel. Benim ilk katıldığım yarışmada taze soğanlı, krepli fotoğrafın vardı. Direkt orada seni yazdım bir kenara.
3. Goz gıbı bıseymı o sosyalimSunum gözü açık mervişin senin gibi hemsom
Aynen bu yarışmalarda farkettim onu merviskom, gerçekten var o göz3. Goz gıbı bıseymı o sosyalim
Sosyolog olarak tespit ettıysen dogrudur çiçeğimAynen bu yarışmalarda farkettim onu merviskom, gerçekten var o gözbeyindeki görsel taraf çok açık
Biz çekemeyenler olarak konuşuyoruzBanada söyleniyor ceya hepimize farklı şeyler söyleniyor.
Canım sunumların çok iyi ve hep ilklerdesin bunun konuşulması gayet normal
Canım mervişimSosyolog olarak tespit ettıysen dogrudur çiçeğim
Ben kendimi zehir bilirdim.Ahahahah maragaretcim yaahatta resme bakınca buram buram soğan kokmuyo mu demiştin unutmaz bu kafa zehir
Bence sende sunumda çok iyisin ayşom, şeftali mesela harikaydı, yatak görseli desen öyleAz da beni konuşun ya1. Hafta 2. Oldum, 2. Haftayı es geçebiliriz gerçi ben 2. Hafta da 3. Oldum galiba. Çok yalvardım ilk 3’e hediye verilsin diye şimdi de 4.yüm hatta soğuk baklava ile başa baş gidiyoruz. 3.lüğe oynuyorum
Neyse ki öyle dertlerim yok. Oylamaya bakma gereği bile duymuyorum.Az da beni konuşun ya1. Hafta 2. Oldum, 2. Haftayı es geçebiliriz gerçi ben 2. Hafta da 3. Oldum galiba. Çok yalvardım ilk 3’e hediye verilsin diye şimdi de 4.yüm hatta soğuk baklava ile başa baş gidiyoruz. 3.lüğe oynuyorum
Taze soğana bayılırım demiş miydimBen kendimi zehir bilirdim.Taze soğanı çok severim. Taze soğan kalp ben. Sabah oğlana da taze soğanlı krep yaptım hatta. Ben seviyorsam o da sevmeli. Neyse kısacası sen şömineden ibaret değilsin ahsjahjsja
Ahaha sagol cınımBen kendimi zehir bilirdim.Taze soğanı çok severim. Taze soğan kalp ben. Sabah oğlana da taze soğanlı krep yaptım hatta. Ben seviyorsam o da sevmeli. Neyse kısacası sen şömineden ibaret değilsin ahsjahjsja
Taze soğana bayılırım demiş miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?