Sevmediklerimiz geziyorBende bazılarını çok severimama sevmeyip sofrada gidip gelen çok gördüm
Aynen nevoşSevmediklerimiz geziyor
Gördüm ama unuttum diyebiliyor muyuz?Ben uyarımı her sayfada 1 kez yapayım da “ben görmedim, okumadım, duymadım” diyen kimse çıkmasın
pearlshine WunderLost Margaret Hale @Yasnaz RedGirl D Dediyy şu an aklıma gelenler. Sofralarınız 45 milyon ÇEŞİTSİZ, sade ama şık olacak. Anlaştık mı?
Zibilyon tane etiketin üstüne sence?Gördüm ama unuttum diyebiliyor muyuz?
Tamam, sen de etiketlemiş oldun
Bizim reçeller gezerAynen nevoş
Bence hala şansımız var sadece daha iyi bahaneler bulmalıyız HaahaZibilyon tane etiketin üstüne sence?
Sen onu asılpearlshine WunderLost Margaret Hale @Yasnaz RedGirl D Dediyy şu an aklıma gelenler. Sofralarınız 45 milyon ÇEŞİTSİZ, sade ama şık olacak. Anlaştık mı?
Onu unutmuşum
Çeşit sınırlaması nedir peki zeytin peynir salatalık domates dışında tabi onlar fix zatenpearlshine WunderLost Margaret Hale @Yasnaz RedGirl D Dediyy şu an aklıma gelenler. Sofralarınız 45 milyon ÇEŞİTSİZ, sade ama şık olacak. Anlaştık mı?
Belki 1 tane börekÇeşit sınırlaması nedir peki zeytin peynir salatalık domates dışında tabi onlar fix zaten
ReçelÇeşit sınırlaması nedir peki zeytin peynir salatalık domates dışında tabi onlar fix zaten
Şömineyi unutma ayşoOnu unutmuşumOriana sahur soframızı Allahuekber Dağlarına çıkarmıyoruz bebeğim tamam mı? Pijamalı, yarı uykulu halimizde ne yiyorsak onu koyup öyle sunum yapıyoruz.şov yapmaya gerek yoK
Yani mesela kahvaltılık yanına koyulacak şeylere sınırlama gelsin o zaman atıyorum 3 çeşit en fazla(yani menemen, börek, kızartma mesela) en fazla 3 çeşit ortaya pişirmeli şeyler olsun fazlası olmasın böyle sınırlama gelebilirBelki 1 tane börekya da poğaça
Panik yapmayın hanımlar ben yokumOnu unutmuşumOriana sahur soframızı Allahuekber Dağlarına çıkarmıyoruz bebeğim tamam mı? Pijamalı, yarı uykulu halimizde ne yiyorsak onu koyup öyle sunum yapıyoruz.şov yapmaya gerek yoK
niyePanik yapmayın hanımlar ben yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?