Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevmediklerimiz geziyorBende bazılarını çok severimama sevmeyip sofrada gidip gelen çok gördüm
![]()
Aynen nevoşSevmediklerimiz geziyor![]()
Gördüm ama unuttum diyebiliyor muyuz?Ben uyarımı her sayfada 1 kez yapayım da “ben görmedim, okumadım, duymadım” diyen kimse çıkmasın![]()
pearlshine
WunderLost
Margaret Hale @Yasnaz
RedGirl D Dediyy şu an aklıma gelenler. Sofralarınız 45 milyon ÇEŞİTSİZ, sade ama şık olacak. Anlaştık mı?
![]()
Zibilyon tane etiketin üstüne sence?Gördüm ama unuttum diyebiliyor muyuz?![]()
Tamam, sen de etiketlemiş oldun
Bizim reçeller gezerAynen nevoş![]()
Bence hala şansımız var sadece daha iyi bahaneler bulmalıyız HaahaZibilyon tane etiketin üstüne sence?![]()
Sen onu asılpearlshine
WunderLost
Margaret Hale @Yasnaz
RedGirl D Dediyy şu an aklıma gelenler. Sofralarınız 45 milyon ÇEŞİTSİZ, sade ama şık olacak. Anlaştık mı?
![]()
Onu unutmuşum
Çeşit sınırlaması nedir peki zeytin peynir salatalık domates dışında tabi onlar fix zatenpearlshine
WunderLost
Margaret Hale @Yasnaz
![]()
Belki 1 tane börekÇeşit sınırlaması nedir peki zeytin peynir salatalık domates dışında tabi onlar fix zaten![]()
ReçelÇeşit sınırlaması nedir peki zeytin peynir salatalık domates dışında tabi onlar fix zaten![]()
Şömineyi unutma ayşoOnu unutmuşum![]()
Oriana sahur soframızı Allahuekber Dağlarına çıkarmıyoruz bebeğim tamam mı? Pijamalı, yarı uykulu halimizde ne yiyorsak onu koyup öyle sunum yapıyoruz.şov yapmaya gerek yoK
![]()
Yani mesela kahvaltılık yanına koyulacak şeylere sınırlama gelsin o zaman atıyorum 3 çeşit en fazla(yani menemen, börek, kızartma mesela) en fazla 3 çeşit ortaya pişirmeli şeyler olsun fazlası olmasın böyle sınırlama gelebilirBelki 1 tane börekya da poğaça
Panik yapmayın hanımlar ben yokumOnu unutmuşum![]()
Oriana sahur soframızı Allahuekber Dağlarına çıkarmıyoruz bebeğim tamam mı? Pijamalı, yarı uykulu halimizde ne yiyorsak onu koyup öyle sunum yapıyoruz.şov yapmaya gerek yoK
![]()
niyePanik yapmayın hanımlar ben yokum![]()