Yaaaaaa, çok üzüldümCok tatlı bir insan olduğum için şekerim yüksek cıktı bebişim
Şeker ve tiroid ilacı verdi doktor ikisede yüksek. Artık dikkat etmem gerekiyo, seker hastası olman olası dedi. Insulin direncide var zatendoktora git illa bişey cikiyo
Yok cancağızım,her şey iyi hamdolsunÇok şükür cancağzım, iyiyim
İyi olun, bir sıkıntı olmasın da
Bayramı atlatayım da gitcem hemsom, şuan ilaçları da aldım. Düşmüş olacak büyük ihtimal, bakalım o napacakÖnce dahiliye,sonra endokrinolojiye kayıt açmaları lazım hemsom,İlker Çelikcan'da var çok iyi ,@Elif Eylul de gitti
Eylül düşmüş, boynu takılmış. Akşama kadar hastanedelermiş@Elif Eylul yine gitmis
Şimdi geldik şükür askomAşkom denk gelemiyoruz
Sağ ol canoommm
Ah yaa,iyi mi bari ?Eylül düşmüş, boynu takılmış. Akşama kadar hastanedelermiş
Aynen sıkıntılı şeyler aysom, insulin direnci ile yasamayı öğrenmem gerekiyor artıkYaaaaaa, çok üzüldümkeşke az acı olsaydın. bebek için de olumsuzluk yaratır bu. Allah şifa versin
Allah sifa versin hemsomBayramı atlatayım da gitcem hemsom, şuan ilaçları da aldım. Düşmüş olacak büyük ihtimal, bakalım o napacak
İyiymiş, ama korkmuşlar. Acıyo diye ağlıyormuş hâlâAh yaa,iyi mi bari ?
Allah razı olsun canım hemsom, ınş cümlemize sağlık sıhhat versin.Allah sifa versin hemsom
Kiyamam ya ,üzüldümİyiymiş, ama korkmuşlar. Acıyo diye ağlıyormuş hâlâ
Amin hemsomAllah razı olsun canım hemsom, ınş cümlemize sağlık sıhhat versin.❤
Gecmis olsun canımyasminsay Bak burası ağrıyor İçeriden. Hem yanağımın eti hem de diş etim. yanağıma dilimle değdiğimde dişe giden damarı hissediyorum resmen. Köke doğru Diş etime zaten dokunamıyorum bile
ah canım yaaa. Glifor filan verdiler mi?Aynen sıkıntılı şeyler aysom, insulin direnci ile yasamayı öğrenmem gerekiyor artık
Sağ ol cennaaaammGecmis olsun canım
Ellerine sağlık canımFormumdan düşmüşüm yeaaaaa
Yakıodum az kalsa
Buyrun gençlerr
Sana yataktan kalkmak yasak değil mi?Formumdan düşmüşüm yeaaaaa
Yakıodum az kalsa
Buyrun gençlerr
Gelin beraber olsn cnm saolEllerine sağlık canım
Yokkkkk cok şükür 1 aydır ayaktaymSana yataktan kalkmak yasak değil mi?
Sen de sağol canımah canım yaaa. Glifor filan verdiler mi?
Sağ ol cennaaaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?