Hadi ya yemeyeyim o zaman yasican, tarifi görmüştüm hurmalı olan yapayım kolay oBünyen metformine alışsın önce
Bağırsakların çok çalışacak, çiklat daha kötü yapar
Hurma al eve, ondan kakao ile atıştırmalık yap, kandır nefsini
Aaa çok geçmiş olsun filizkom yaa çok üzüldüm. Rabbim beterinden korusun ınşSagol canim
Sagol canimAaa çok geçmiş olsun filizkom yaa çok üzüldüm. Rabbim beterinden korusun ınş❤
Aynen nevoşum çok rahat çokBende ekmek yemiyorum.Ramazanda zaten yenmiyor
İncinmiştir büyük ihtimalleSagol canim
Simdi iyi ama kalkinca aciyo diyo oturmak yada yatmak istemiyo
Hele şu regl günün gelsin, test yap, ona göre içersin ağrı kesiciniDişim o kadar garip bir Ağrıda ki... dişime yanak ve damağımdan giden sinir ağrıyor resmen. O yüzden yanağım uyuştu herhalde ağrıdan. Dilinle içerden dişlerine doğru yanağına dokunduğunu düşün, orası ağrıyor. Antibiyotik içtim, ilk günüm bitti. Ağrı kesici içmemek için direniyorum çünkü kuvvetli ağrı kesici verdi doktor. Apranax plus. Onun da prospektüsünde hamile kalmayı zorlaştırabilir diyor açıkça. Direniyorum acılarına yine dünyaaaaaa
Lekelenmem başladıHele şu regl günün gelsin, test yap, ona göre içersin ağrı kesicini
Fazla kaçırma amaHadi ya yemeyeyim o zaman yasican, tarifi görmüştüm hurmalı olan yapayım kolay o
Şu c-life macunu bir araştır. Hormonları düzene sokuyorLekelenmem başladıkasık ağrımla birlikte sabaha kadar sökülmüş olur muhtemelen
Ama içinde hayıt, civanperçemi, aslanpençesi varŞu c-life macunu bir araştır. Hormonları düzene sokuyor
Diğer içtiğin hayıt gibi değil o
Sevdinmi sövdünmü doğru söleSelaaaamm
Bana oy verip, vurgun yedirdiğin için teşekkür ediyorumcuk
Üst köpek dişin yanıyasminsay Bak burası ağrıyor İçeriden. Hem yanağımın eti hem de diş etim. yanağıma dilimle değdiğimde dişe giden damarı hissediyorum resmen. Köke doğru Diş etime zaten dokunamıyorum bile
Geçmiş olsn caniçimSagol canim
Olsun gardaaaşşşşşArtık neresinden tutarsan
Ama dozajı önemliAma içinde hayıt, civanperçemi, aslanpençesi var
Off çok dikkat etmem gerekiyor demek ki yasicanFazla kaçırma ama
Günde 1 tane yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?