- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
Köpek değil ama en arkadan öne doğru 3. diş.Üst köpek dişin yanı
Direk beyinde hissedilir ağrısı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Köpek değil ama en arkadan öne doğru 3. diş.Üst köpek dişin yanı
Direk beyinde hissedilir ağrısı![]()
Yürüyüşe devam ettiğin sürece çabuk toparlarsın canımOff çok dikkat etmem gerekiyor demek ki yasicanben çok abarttım çok, az bile çıkmış
dengeyi sağlamam şart oldu
Canım, istanbulda ünlü bir attardan aldım. Hormon Değerlerimi gönderdim, ona göre doz ayarladılar bana. Her gün 1 şurup kaşığı hayıT, 1 şurup kaşığı üzüm suyu, 1 çay kaşığı macun, 1 bardak da çay karışımı vardı. farklı öğünlerde tabiiAma dozajı önemli
Fazla kaçırmış olabilirsin![]()
Rica ederim tatlım ❤Tekrar tekrar teşekkür ederim bitanemAllah biliyor kötü oluyorum.
Sen nasılsın ...kendinde iyileşme belirtilerini fark ediyor musun? Ameliyat sonrası hayatında güzel gelişmeler var değil mi![]()
Çok şükürAllah iyilik versiniyiyiz işte bugünde ölmedik sürünüyoz
![]()
Cok tatlı bir insan olduğum için şekerim yüksek cıktı bebişimASSOSyal sana ne oldu kuşum? Hasta mısın?
Ağzın bal yesin ınş yasican ❤Yürüyüşe devam ettiğin sürece çabuk toparlarsın canım![]()
Fazla gelmiş olabilir ya da içeriğindeki farklı bir karışım etkisini değiştirmiş olabilirCanım, istanbulda ünlü bir attardan aldım. Hormon Değerlerimi gönderdim, ona göre doz ayarladılar bana. Her gün 1 şurup kaşığı hayıT, 1 şurup kaşığı üzüm suyu, 1 çay kaşığı macun, 1 bardak da çay karışımı vardı. farklı öğünlerde tabii
Aile hekimine gittim hemsom, çok teşekkür ederim. Endokrin git dediHemsom gecmis olsun,hangi hastaneye gittin ?ASSOSyal
Gittiğin yerden dönmüyorsun cancağzımyasminsay Cancağızım
Sanada çok geçmiş olsunAile hekimine gittim hemsom, çok teşekkür ederim. Endokrin git dedi
Sorma cancaģızım,annem geldi de,Persembe'ye kadar biraz meşgul olacağım,sen nasılsın?Gittiğin yerden dönmüyorsun cancağzım![]()
Aşkom denk gelemiyoruzNevreste aşkooom
Cok teşekkür ederim canom, güzel olacak.
Önce dahiliye,sonra endokrinolojiye kayıt açmaları lazım hemsom,İlker Çelikcan'da var çok iyi , E Elif_Eylul de gittiAile hekimine gittim hemsom, çok teşekkür ederim. Endokrin git dedi
Çok şükür cancağzım, iyiyimSorma cancaģızım,annem geldi de,Persembe'ye kadar biraz meşgul olacağım,sen nasılsın?![]()