- 22 Temmuz 2017
- 45.008
- 133.226
- 598
Aynen öyle canım, ölümsüzlük iksiriEvet masanın üstüne koydum bir tablet unutmayayım diye yasican![]()
o bir vitamin ilaç değil
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım, ölümsüzlük iksiriEvet masanın üstüne koydum bir tablet unutmayayım diye yasican![]()
o bir vitamin ilaç değil
![]()
Ayyy unuttum doğruNevoş şekerim cıktı ya benimama yapcam
![]()
Artık 3 beyaz yasak O’naAyyy unuttum doğruDüzelsin sonra yap
![]()
Kafamda yer yetti ,ben taktım onu yapicam nevoşAyyy unuttum doğruDüzelsin sonra yap
![]()
Ekmek hayatımda yok artıkınArtık 3 beyaz yasak O’na![]()
Unuttum yaArtık 3 beyaz yasak O’na![]()
Tamam 3 ay sabretKafamda yer yetti ,ben taktım onu yapicam nevoş![]()
Ekmek günde 3 dilimi aşma, ama çiklat reçel falan, cıssssEkmek hayatımda yok artıkıncikilata da yememek gerekmiş
![]()
Tekrar tekrar teşekkür ederim bitanemSusuzluk çok etkiliyor canım evetAllah sifa versin inşallah,önemli olan sağlık, kötü oluyorsan tutmayacaksın
![]()
O kadar beklemem sanırım nevoşTamam 3 ay sabret![]()
Yaaa ekmek hic yemiyorum kii ama cikilata kırmızı çizgim yasiiEkmek günde 3 dilimi aşma, ama çiklat reçel falan, cıssss![]()
Yavrimu bugün anasına gitti kapıdan görmeye. sonra da anca yemek, pasta derken bu saat oldu
Filizim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İçim yandı okuyunca. inşallah bir şeyi yoktur. takipte kalın.Canim bugun acildeydik bütün gün eylul koltuktan düsup boynu kakildi röntgen falan anca iftari yaptik simdi yikadim kremledim yeni oturdum![]()
Bünyen metformine alışsın önceYaaa ekmek hic yemiyorum kii ama cikilata kırmızı çizgim yasiibittim ben biliyon mu
![]()
Dişin nasıl oldu?Yavrimu bugün anasına gitti kapıdan görmeye. sonra da anca yemek, pasta derken bu saat oldu
Filizim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İçim yandı okuyunca. inşallah bir şeyi yoktur. takipte kalın.
Sagol canimYavrimu bugün anasına gitti kapıdan görmeye. sonra da anca yemek, pasta derken bu saat oldu
Filizim çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İçim yandı okuyunca. inşallah bir şeyi yoktur. takipte kalın.
Çok geçmiş olsun canımCanim bugun acildeydik bütün gün eylul koltuktan düsup boynu kakildi röntgen falan anca iftari yaptik simdi yikadim kremledim yeni oturdum![]()
Sagol canimÇok geçmiş olsun canımşimdi gördüm mesajını
Şimdi nasıl iyi mi?
Dişim o kadar garip bir Ağrıda ki... dişime yanak ve damağımdan giden sinir ağrıyor resmen. O yüzden yanağım uyuştu herhalde ağrıdan. Dilinle içerden dişlerine doğru yanağına dokunduğunu düşün, orası ağrıyor. Antibiyotik içtim, ilk günüm bitti. Ağrı kesici içmemek için direniyorum çünkü kuvvetli ağrı kesici verdi doktor. Apranax plus. Onun da prospektüsünde hamile kalmayı zorlaştırabilir diyor açıkça. Direniyorum acılarına yine dünyaaaaaaDişin nasıl oldu?![]()
Bende ekmek yemiyorum.Ramazanda zaten yenmiyorYaaa ekmek hic yemiyorum kii ama cikilata kırmızı çizgim yasiibittim ben biliyon mu
![]()