- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
Yürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutmaTmm yasican öyle yapicam ❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutmaTmm yasican öyle yapicam ❤
Yürüyüşe devamDurumum kötüymüş nevoş![]()
Yürüyüş şekeri ve kolesterolü düşürürneyyy bu yürüyüşle düşmüş halimidir yanii
ben şok
♀
Tabi ki yürüyüş düşürüyorneyyy bu yürüyüşle düşmüş halimidir yanii
ben şok
♀
Iyi ki yürümeye başladım yasi, bak o da nevoş sayesindeYürüyüşlerini bırakma canım. Orucunu metformin ile açacaksın artık, sofranı kurunca kaşığının üstüne koy ki unutma![]()
Nevoş sayende yürüyüşe başladım, bırakmamYürüyüşe devamİnan çok işe yarayacak
İlaç vermiştir onları düzenli kullan![]()
Tabi ki, tüm bunları kombine yaparsan, regli de düzenler. Yumurtlamayı da düzenler zamanlaIyi ki yürümeye başladım yasi, bak o da nevoş sayesinderesmen hayatıma ilaç etkisi yapiyorsunuz ❤ bu ilacı bırakmam artık, regliyide düzenleyecektir büyük ihtimal
Yürüyüş şekeri ve kolesterolü düşürür![]()
Ben bunu da bilmiyordumTabi ki yürüyüş düşürüyor![]()
Hayatıma combo etkisi yapmam gerekiyor artıkTabi ki, tüm bunları kombine yaparsan, regli de düzenler. Yumurtlamayı da düzenler zamanla![]()
Doktor önermedi mi bugün?Ben bunu da bilmiyordumiyi ki varsınız bebekler
![]()
Hayır böyle bişey söylemediDoktor önermedi mi bugün?
İlaçlar devamlı mıNevoş sayende yürüyüşe başladım, bırakmamilaçlarım var artık nur topu gibi iki tane
![]()
Annemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktıBen bunu da bilmiyordumiyi ki varsınız bebekler
![]()
Nasıl olsa endokrinde sana bunları söyleyecekler diye gerek duymamıştır. Böyle ağzından cımbızla laf alınan doktorlara da ifrit oluyorumHayır böyle bişey söylemedidaha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında
![]()
Bende gidecektim ama kaldıHayır böyle bişey söylemedidaha doğrusu hiç tavsiye vermedi endokrin git demek dışında
![]()
Inş nevoşum❤İlaçlar devamlı mı
Şifa olsun![]()
Off ben bu gazla 30 bin yürürüm diye korkuyorum nevoşumAnnemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktı![]()
Daha önce gittiğim endokrin doktoru da söylemediNasıl olsa endokrinde sana bunları söyleyecekler diye gerek duymamıştır. Böyle ağzından cımbızla laf alınan doktorlara da ifrit oluyorum![]()
Ah nevoş ınş bayramdan sonra gidersinBende gidecektim ama kaldı![]()
Şimdi Zonguldak’ta bir hastane varmış. Şeker hastalarına nasıl bir ilaç veriyorsa, kurtuluyorlarmış canım.Annemin öyle çok düştü.Hatta insülin kullanıyordu,bıraktı![]()