- 28 Haziran 2011
- 62.302
- 156.215
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim evimin de vazgeçilmezidir şeker fasülye. Tazesini daha çok severiz ama kurusunu da bayıla bayıla yerizEv halkının sevdiği menü. Oğlum gece de ister. Biraz da yarına kalır.
Fasulyeyi köyden gelen birinden aldım kendi yapıyor şeker fasulye. Başka fasulyeyi tutturamıyorum yapmayı. Bunu geceden ıslandım. Öğlende bir taşım kaynatıp altını kapattım pişmiş ti bile.
Sağolasın canım benimBenim evimin de vazgeçilmezidir şeker fasülye. Tazesini daha çok severiz ama kurusunu da bayıla bayıla yeriz
Afiyet bal şeker olsun![]()
Bende de menü aynıTam iftar vakti atmasa mıydım yoksa resmini
Gerçi Kazen emmim tam iftar saati bildirim göndermişti![]()
Et yoksa yapmıyorum. Hakmar dan kemikli et aldım buna özel.Bende de menü aynı
Ama etli değil
Azıcıkta kaldirek kavursam mı![]()
Bende etli sevmiyorum kuru fasülyeyiEt yoksa yapmıyorum. Hakmar dan kemikli et aldım buna özel.
Kavur Kavur benim için de ye.![]()
Evet aşkom sarma günü olsun,dolma günü olsun hep bizden sorulurBizdeNevreste aşko ile kuru dolma yaptık böyle günleri hiç atlamayz.Kutlu olsun dünya kuru
dolma günü
Bu sıra Aramızda Kalsın izliyorum.Dilimde hep Hüsne replikleriEvet aşkom sarma günü olsun,dolma günü olsun hep bizden sorulur
Kutlu olsun Dünya Kuru Dolma Günümüz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Görmeden inanmamBizdeNevreste aşko ile kuru dolma yaptık böyle günleri hiç atlamayz.Kutlu olsun dünya kuru
dolma günü
Bende bugün kuruluk aldımBizdeNevreste aşko ile kuru dolma yaptık böyle günleri hiç atlamayz.Kutlu olsun dünya kuru
dolma günü
Görmeden inanmam![]()
Ay internette gördüm dün canim çekti ,dedim bugün yapayımBende bugün kuruluk aldım![]()
Bende böyle deviriyorum
Ellerine sağlık aşkomAy internette gördüm dün canim çekti ,dedim bugün yapayım![]()
İstiyorum
Oğlana çek beni dedim altimida çekmiş şortlu şortlu o yüzden yalan oldu videomBende böyle deviriyorum![]()