Neyse canım bundan sonra dikkat edersinInş nevoşum❤
devamlı evet çünkü pko insulin direncini tetikliyo, tiroidde problemli. Ikiside sürekli kullanılacak ilaçlar. Ben metformini bırakmıştım çok büyük salaklık yapmışım şimdi anlıyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse canım bundan sonra dikkat edersinInş nevoşum❤
devamlı evet çünkü pko insulin direncini tetikliyo, tiroidde problemli. Ikiside sürekli kullanılacak ilaçlar. Ben metformini bırakmıştım çok büyük salaklık yapmışım şimdi anlıyorum![]()
İnşaallah canımAh nevoş ınş bayramdan sonra gidersin❤
Annemin çok düştü.Çokta kilo verdi.Eskiden 75 civarıydı kilosu.Uzun zamandır 65 civarıŞimdi Zonguldak’ta bir hastane varmış. Şeker hastalarına nasıl bir ilaç veriyorsa, kurtuluyorlarmış canım.
Kuzenim ve annemin komşusu gitti kurtuldular. Bunlar insülin kullanan kişiler
Annem de teyzem ile birlikte gidecekti, hâlâ teyzemin hazırlığını bekliyor![]()
Birazda sen doktorları çenen ile dillendir o zaman canımDaha önce gittiğim endokrin doktoru da söylemedioff hiçbiri fazla konuşmak anlatmak istemiyor sanki
![]()
Bu başlangıç nevoş, her şey düzelir. Bugün çok motiveyim yineNeyse canım bundan sonra dikkat edersinHer şey yoluna girer
![]()
Hiç onu yapamıyorum canım ben yaaBirazda sen doktorları çenen ile dillendir o zaman canım
Sor, ilaçların yanısıra ne yapmalıyım de![]()
Bu sıra çok değiştin farkındayımBu başlangıç nevoş, her şey düzelir. Bugün çok motiveyim yine❤
![]()
Yapacaksın canım, öyle sus pus olmazHiç onu yapamıyorum canım ben yaa![]()
Hazır
Evet nevoş yaa bende farkındayımBu sıra çok değiştin farkındayım![]()
Kesinlikle çok haklısın yasican, sesizlik hicbir yerde işe yaramıyor. Hele bu devirdeYapacaksın canım, öyle sus pus olmaz![]()
Maşallah, orduya yemek yaparcasına yapmışsınHazırCacık yoğurdu katılacak. Dünden ıspanak ta var
Mutlu olursan hormonlarında düzelirEvet nevoş yaa bende farkındayım![]()
![]()
![]()
![]()
Ben doktorları bıktorıyorum sorularımlaBirazda sen doktorları çenen ile dillendir o zaman canım
Sor, ilaçların yanısıra ne yapmalıyım de![]()
Afiyet olsunHazırCacık yoğurdu katılacak. Dünden ıspanak ta var
Offf o yemeğin güzelligiHazırCacık yoğurdu katılacak. Dünden ıspanak ta var
Seninki de fazlaBen doktorları bıktorıyorum sorularımla![]()
Aynen Nevoş benim mutlu olmam lâzımMutlu olursan hormonlarında düzelir![]()
Ev halkının sevdiği menü. Oğlum gece de ister. Biraz da yarına kalır.Maşallah, orduya yemek yaparcasına yapmışsın
Ellerine sağlık, kuru fasulyenin cinsi çok güzel duruyor. Tazeden mi dondurucuya attın?Ev halkının sevdiği