- 22 Temmuz 2017
- 45.003
- 133.219
- 598
İşte, sende akşama kadar bir şey yiyip içmesen, seninde çenen kilitlenecek

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte, sende akşama kadar bir şey yiyip içmesen, seninde çenen kilitlenecek
Bunu hiç düşünmemiştim ama eşim resmi nikahtan sonra bana karım demeye başlamıştışimdi bizim evlilik tarihimiz nikah mı düğün mü?![]()
Evlilik düğünden sayılırşimdi bizim evlilik tarihimiz nikah mı düğün mü?![]()
Bulgur var çorba var bide kızartma olurmuHe vallah çok eyi olur
Belli şükür dun köy biberi aldım onla dolma yapacağım oğlan sarma istedi ama zor geliyor![]()
Birde peynir altı suyu var bolca onunla hangi çorba güzel olur :))
Nikahtır ayşocanşimdi bizim evlilik tarihimiz nikah mı düğün mü?![]()
Ben hamur işlerinde kullanıyorum yoğurt veya peynir altı suyunuHe vallah çok eyi olur
Belli şükür dun köy biberi aldım onla dolma yapacağım oğlan sarma istedi ama zor geliyor![]()
Birde peynir altı suyu var bolca onunla hangi çorba güzel olur :))
Hayır değil yaso nikahtır geçerli olan diğerideEvlilik düğünden sayılır
1 evde beraber yaşamaya başladığınız zamandan yani![]()
Dün yapacaktim kizartmayi menümü değiştirdiler :))Bulgur var çorba var bide kızartma olurmu![]()
Benim düğünümde nikahım kıyıldıBunu hiç düşünmemiştim ama eşim resmi nikahtan sonra bana karım demeye başlamıştı![]()
Nasıl muhafaza ederim kaç gün durur yasminimBen hamur işlerinde kullanıyorum yoğurt veya peynir altı suyunu![]()
Eee, düğünü ne sayacaklar. Bir oldukları gün o günHayır değil yaso nikahtır geçerli olan diğeride![]()
Benimki uzağız diye gelinlik denemeye gittiğimde yapıldı 20 gün önce falanBenim düğünümde nikahım kıyıldı![]()
Normalde 2 hafta bir şey olmuyorNasıl muhafaza ederim kaç gün durur yasminimhiç uapmamistim peynir yaptım da bugün :))
Dğün kısmı eğlence tarafı:))Eee, düğünü ne sayacaklar. Bir oldukları gün o gün![]()
Malesef tuzluNormalde 2 hafta bir şey olmuyor
Tuzsuz ise çocuklar ve sen içebilirsin de![]()
Hiç çorbada kullanmadım, kızlar görür ise yanıtlar herhaldeMalesef tuzlu![]()
Varsa malzemen yap kızartmayı,yanınada makarna flanDün yapacaktim kizartmayi menümü değiştirdiler :))
Valla harika olur kızartma aklımdan cikmisti ağzım sulandı![]()
Aynı gün olunca sorun yok tabi,bizdede önce nikah oldu sonra düğün yapıldıBenim düğünümde nikahım kıyıldı![]()
Var var dün patlıcan biber pattis aldım şükürVarsa malzemen yap kızartmayı,yanınada makarna flan
Aynı gün olunca sorun yok tabi,bizdede önce nikah oldu sonra düğün yapıldı![]()
Al sana menü işte,paldırcanları kızartıyon üzerine sarımsaklı yoğurt döküyon dametizzz sosuyla aşkla kavuşturuyon onlarıVar var dün patlıcan biber pattis aldım şükürbirde biber dolması cacık offf bee
![]()
Ne güzel anlatıyorsun öyleAl sana menü işte,paldırcanları kızartıyon üzerine sarımsaklı yoğurt döküyon dametizzz sosuyla aşkla kavuşturuyon onları![]()
![]()
![]()