- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.983
- 828
İlkini olunca hemen almaya çalışacağım bakalımİyi ya randevuda almışsın çok sevindim,28 gün sonrası içinde tekrar aşı var.
Iyiyim canim sen nasilsinne haber fülüzüm
Biraz çekindim AlmandanBizim sülale.. Eşim dahil.. Almancılar
Benimde pembeye antipatim var ama tüm güzel şeylerde pembede....Kızım olacak inşallah. Doktora geçen tekrar baktırdım, pembe tokalar aldım bak erkek doğmasın sonra dedimbir pembe toka için mi bütün bunlar diyor
Ne olduki
Sağlıcakla dünyaya gelsinKızım olacak inşallah. Doktora geçen tekrar baktırdım, pembe tokalar aldım bak erkek doğmasın sonra dedimbir pembe toka için mi bütün bunlar diyor
Kapanmadane yapacaksınzı belli oldumu.Iyıyım bende abla mesaıdeyım bugun bıtsede eve gıtsem yorgun hıssedıyorum kendımı ya
Neden jennamBiraz çekindim Almandan
Çen beni çevmionNe olduki
Ben bile zor buldum sık sık bakacaksın randevu için.İlkini olunca hemen almaya çalışacağım bakalım
iyiyim fülüzümm takılmacaa uyandı dımı eylül kuşIyiyim canim sen nasilsin
yok abla henuz yazı falan gelmedı belkı bugun mesaı bıtımıne kaar gelır beklıyoruzSağlıcakla dünyaya gelsinilk bebekmi yoksa,kızlar acayip sevimli oluyorlar ben bile toruna neler alıyordum doğmadan tokalar çamaşaırlarfilan.
Kapanmadane yapacaksınzı belli oldumu.
Eeee sabah günaydin dedim sende beni biplemedinNeden jennam
Çen beni çevmion
Senceiyiyim fülüzümm takılmacaa uyandı dımı eylül kuş
Allahta benim bin belamı.. PiiiiiiEeee sabah günaydin dedim sende beni biplemedin
Hayırlısı artık evden çalışma başlayacak bu seferde,bakalım bizimkiler ne yapacak evdemi iştemi oda belli değil.yok abla henuz yazı falan gelmedı belkı bugun mesaı bıtımıne kaar gelır beklıyoruz
Yaaaaa isteeee istersen mesaji bulayimmiAllahta benim bin belamı.. Piiiiii
Görmedimki
Amanda amannn canm canmmm canmmmmmmm
Ben pembeyi seviyorum ama şeker paketi gibiBenimde pembeye antipatim var ama tüm güzel şeylerde pembede....
PembeBenimde pembeye antipatim var ama tüm güzel şeylerde pembede....
aynen abla bakalım beklıyoruzHayırlısı artık evden çalışma başlayacak bu seferde,bakalım bizimkiler ne yapacak evdemi iştemi oda belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?