- 18 Şubat 2018
- 11.991
- 53.539
- 44
-
- Konu Sahibi melikecik1
Tuhaf konulara tuhaf yorumlar yapıyoruz Melikecik,İnstagram bir şeyler paylaşmak için var ve insanlar ne istiyorlarsa onu paylaşıyorlar.İzleme, göz ardı et falan filan.Ben de sevmiyorum ama buraya konu açıpta eleştirilecek, tartışılacak bir yanı da yok.Boş işler işte.Kesinlikle öyle … benim anlamadığım şu an çok fazla tuhaf yorum alıyorum sanırım insanlar yüklenecek birini arıyorlar
Şu üstten üstten konuşmalar bitirdi bizi :) boş çok şey var da işte yavaş yavaş dile getiriyorum siz merak etmeyin okumaya devam edin .Tuhaf konulara tuhaf yorumlar yapıyoruz Melikecik,İnstagram bir şeyler paylaşmak için var ve insanlar ne istiyorlarsa onu paylaşıyorlar.İzleme, göz ardı et falan filan.Ben de sevmiyorum ama buraya konu açıpta eleştirilecek, tartışılacak bir yanı da yok.Boş işler işte.
Bilmiyorlar bence, izliyoruz çünküAma bahsettiğiniz kişi oyuncu, manken ve doğal olarak kazancı yüksek, ekonomik gücü iyi biri. Kendileri gibi olanlara hitap ediyorlar. Aile baskısı altında, işe erken gidip geç dönmek zorunda kalanların izlemeyeceğini biliyorlardır mutlaka.
Peki, dile getirmeye devam etŞu üstten üstten konuşmalar bitirdi bizi :) boş çok şey var da işte yavaş yavaş dile getiriyorum siz merak etmeyin okumaya devam edin .
Verdiğin örnekleri cımbızla çektiler galiba. Ben genel okudumVe en tuhafı da ne biliyor musunuz ? Benim burada anlatmak istediğimi anlamayıp “ kıskançlıkla ve farklı şeylerle beni yaftalamaları, şaşırıyorum böyle sadece aklı negatifliğe çalışan insanlara
Keşke cımbızla çekilseydi denecek cinsten :) en azından seçe seçe yazmışlar derdim ama şimdi şey oldum “ bu insanları kıskanan “ mutsuzluktan hoşlanan biri gibi “Verdiğin örnekleri cımbızla çektiler galiba. Ben genel okudum
Ya ben yaptım aslında işten çıktım bebeğimle ilgilendim ve eşim gelince bebeğimizi ona verip yüzmeye gittim bazen de kardiyoya.Bilmiyorlar bence, izliyoruz çünküyani ben bunları düşünebiliyorum çünkü iki çocuk büyüttüm. İşten çıkıp kucağımdan inmeyen bebekle yemek yaptıktan sonra yoga yapacak halim yok pestil gibi yattım. Ama yaşamayanlar onları rol model alıyor.
Örnek alanlar zaten maddi açıdan zorluk çekmeyenler. İnfluencerlar çoğaldı, sosyal medyadan ya da e ticaretten kazanç sağlayanlar çoğaldı bunların belirli bi saatte çalışma durumu yok hatta hayatları sosyal medya diyebilirim zira kapansa kazançta biter. O yüzden Çağla'da 10 saat çalışan birine git yoga yap demez benceBilmiyorlar bence, izliyoruz çünküyani ben bunları düşünebiliyorum çünkü iki çocuk büyüttüm. İşten çıkıp kucağımdan inmeyen bebekle yemek yaptıktan sonra yoga yapacak halim yok pestil gibi yattım. Ama yaşamayanlar onları rol model alıyor.
Boşverin ya siz de size yazanlara aynısını yaptınız işte farkında değil misiniz?Keşke cımbızla çekilseydi denecek cinsten :) en azından seçe seçe yazmışlar derdim ama şimdi şey oldum “ bu insanları kıskanan “ mutsuzluktan hoşlanan biri gibi “ne desem boş
Neyi aynısını yaptım ? :) neyse daha yorum yapacak hal kalmadı …Boşverin ya siz de size yazanlara aynısını yaptınız işte farkında değil misiniz?
Ne demeye hala size yazanları anlamamakla suçluyorsunuz ki?
En ufak örneğini vereyim beni tanımaz etmez burada yazdıklarıma kinlenmiş mi anlamadım 15-20 mesaja “beğenmedim ifadesi “ attı hala atıyor ve o insanla diyalogda hiç bulunmadımBoşverin ya siz de size yazanlara aynısını yaptınız işte farkında değil misiniz?
Ne demeye hala size yazanları anlamamakla suçluyorsunuz ki?
Yazdıklarımı cımbızla çekip beni kıskanan,insanların mutsuzluklarından beslenen kişi yaptılar dediniz ya siz de şuraya size bir mesaj yazanları mutsuz ve mutsuzluğunu burda çıkaran sinirli ve ezik insan yaptınız herkesi.Neyi aynısını yaptım ? :) neyse daha yorum yapacak hal kalmadı …
İşte Dilan gibiler ibret olsun diye var olumlu tarafından bakınvalla görgüsüzlüğünü ve gösteriş merakını milletin gözüne soktuğu için
kendisinin ve ailesinin tüm pisliğini ortaya çıkaran ve hapis yiyen bi dilan polat geçti bu ülkeden
baksan güya kozmetik işi yapıyor güya iş kadını
kara para aklıyormuş meğer şimdi acınacak hale düştü
insanların bişiler paylaşması belli bi noktaya kadar bana normal geliyor
sonuçta sosyal medya paylaşım yapmak için var
ama nerde bi abartı görsem altında başka şey ararım
zaten normal paylaşımlarla gösteriş için yapılanları birbirinden ayırt ediyor insan
Hepsi bu konuda ise bu konuda yazdığınız hiçbir mesajı beğenmemiş demektir.En ufak örneğini vereyim beni tanımaz etmez burada yazdıklarıma kinlenmiş mi anlamadım 15-20 mesaja “beğenmedim ifadesi “ attı hala atıyor ve o insanla diyalogda hiç bulunmadımbu insanlara ne diyebilirsiniz ?
Herkese birşey demeniz, her hayat hakkında fikir yürütmeniz mi gerekiyor?En ufak örneğini vereyim beni tanımaz etmez burada yazdıklarıma kinlenmiş mi anlamadım 15-20 mesaja “beğenmedim ifadesi “ attı hala atıyor ve o insanla diyalogda hiç bulunmadımbu insanlara ne diyebilirsiniz ?
ahaha aynen öyleİşte Dilan gibiler ibret olsun diye var olumlu tarafından bakın