Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle öyle … benim anlamadığım şu an çok fazla tuhaf yorum alıyorum sanırım insanlar yüklenecek birini arıyorlar
Tuhaf konulara tuhaf yorumlar yapıyoruz Melikecik,İnstagram bir şeyler paylaşmak için var ve insanlar ne istiyorlarsa onu paylaşıyorlar.İzleme, göz ardı et falan filan.Ben de sevmiyorum ama buraya konu açıpta eleştirilecek, tartışılacak bir yanı da yok.Boş işler işte.

Şu üstten üstten konuşmalar bitirdi bizi :) boş çok şey var da işte yavaş yavaş dile getiriyorum siz merak etmeyin okumaya devam edin .

Bilmiyorlar bence, izliyoruz çünkü yani ben bunları düşünebiliyorum çünkü iki çocuk büyüttüm. İşten çıkıp kucağımdan inmeyen bebekle yemek yaptıktan sonra yoga yapacak halim yok pestil gibi yattım. Ama yaşamayanlar onları rol model alıyor.

Verdiğin örnekleri cımbızla çektiler galiba. Ben genel okudum

Ya ben yaptım aslında işten çıktım bebeğimle ilgilendim ve eşim gelince bebeğimizi ona verip yüzmeye gittim bazen de kardiyoya.
Şimdi de haftada üç iki senedir pilatese gidiyorum çünkü spor beni mutlu ediyor.
Sardığım sporu yapıp sonra başkasına geçiyorum eşim şehir dışında çalışsa yapamazdım onun dışında çok mümkün bir olay yani.
Zorluk olarak görünürse spor da bakım da yapılmaz zevk alınan bir durum olarak görününce pestili çıkmış insanı ayağa kaldıracağını bilir insan aslında.
Özellikle spor öyle bir şey

Örnek alanlar zaten maddi açıdan zorluk çekmeyenler. İnfluencerlar çoğaldı, sosyal medyadan ya da e ticaretten kazanç sağlayanlar çoğaldı bunların belirli bi saatte çalışma durumu yok hatta hayatları sosyal medya diyebilirim zira kapansa kazançta biter. O yüzden Çağla'da 10 saat çalışan birine git yoga yap demez bence Mesela Duygu Özaslan'a sürekli pahalı ürünler tavsiye ettiği için sitem edenler vardı ama kız zaten lüks bir hayat istediğini bunun için çok çabaladığını söylediği videolar çekiyor ve zengine hitap etmeye çalıştığını anlatmaya çalışıyor bir videosunu sadece '' uygun fiyatla makyaj '' diye paylaşmıştı sağolsun asdfg ben de alamayacağım ürünler olduğu için izlemiyordum artık. Banu berberoğlu gibi bakıyordum hayata

Keşke cımbızla çekilseydi denecek cinsten :) en azından seçe seçe yazmışlar derdim ama şimdi şey oldum “ bu insanları kıskanan “ mutsuzluktan hoşlanan biri gibi “ ne desem boş
Boşverin ya siz de size yazanlara aynısını yaptınız işte farkında değil misiniz?
Ne demeye hala size yazanları anlamamakla suçluyorsunuz ki?

valla görgüsüzlüğünü ve gösteriş merakını milletin gözüne soktuğu için
kendisinin ve ailesinin tüm pisliğini ortaya çıkaran ve hapis yiyen bi dilan polat geçti bu ülkeden
baksan güya kozmetik işi yapıyor güya iş kadını
kara para aklıyormuş meğer şimdi acınacak hale düştü

insanların bişiler paylaşması belli bi noktaya kadar bana normal geliyor
sonuçta sosyal medya paylaşım yapmak için var
ama nerde bi abartı görsem altında başka şey ararım
zaten normal paylaşımlarla gösteriş için yapılanları birbirinden ayırt ediyor insan

Boşverin ya siz de size yazanlara aynısını yaptınız işte farkında değil misiniz?
Neyi aynısını yaptım ? :) neyse daha yorum yapacak hal kalmadı …

En ufak örneğini vereyim beni tanımaz etmez burada yazdıklarıma kinlenmiş mi anlamadım 15-20 mesaja “beğenmedim ifadesi “ attı hala atıyor ve o insanla diyalogda hiç bulunmadım bu insanlara ne diyebilirsiniz ?

Neyi aynısını yaptım ? :) neyse daha yorum yapacak hal kalmadı …
Yazdıklarımı cımbızla çekip beni kıskanan,insanların mutsuzluklarından beslenen kişi yaptılar dediniz ya siz de şuraya size bir mesaj yazanları mutsuz ve mutsuzluğunu burda çıkaran sinirli ve ezik insan yaptınız herkesi.
Şikayet ettiğiniz şeyi aslında konu açtığınız yerden ve nedeninden beri kendiniz yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz ya da gark etmek işinize gelmiyor bilmiyorum.
Şuraya uymasa da konu açayım görgüsüz gördüğüm insanları hep beraber eleştiririz diye konu açtınız ama hoşlanmadığınız cevaplar gelince herkes aynı şikayet ettiğiniz insanlara dönüştü burda da sizin için birden.
Bakın ben uzun uzun anlatıyorum ama siz aa mutsuzsunuz ve beni anlamayıp yazıyorsunuz deyip geçiyorsunuz sadece bu da olmuyor ha

İşte Dilan gibiler ibret olsun diye var olumlu tarafından bakın

Hepsi bu konuda ise bu konuda yazdığınız hiçbir mesajı beğenmemiş demektir.
Ama tutup eski yazdıklarınıza bakıyorsa yazdığınız bir şey hazımsızlık yapıyor derim.
Bu konu dışında daha önce yazdığınız mesajlara beğenmedim atmış mı?

Herkese birşey demeniz, her hayat hakkında fikir yürütmeniz mi gerekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…