Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle öyle … benim anlamadığım şu an çok fazla tuhaf yorum alıyorum sanırım insanlar yüklenecek birini arıyorlar
Hep beraber 5-6 kına kıyafeti giyen ve paylaşanlara yüklenmeliydik aslında değil mi?
Aslında mutsuzlar neden kendilerini öyle gösteriyorlar,sıkıldım,kapattım diyorsunuz.
Burdaki insanlara da mutsuz,sinirli,önyargılı diyorsunuz.
Siz herkese mutsuz diyorsunuz sanırım.
Mutlu anını paylaşan da mutsuz size burda istediğiniz gibi yazmayan da mutsuz.
Acaba kim en mutsuz,ne dersiniz?

Kendi hayatımda da eğleniyorum yeminlen. Sonra sosyal medyada paylaşınca biriler “sahte hayatlar” diyor olabilir
Ben sahte hayatlar demedim , bazılarının olayı bu Burada 3-4 kişi sadece kaos ve başkalarının yazdıklarıyla eğlenip konuyu başka yerlere çekmek , bu durum da bana yaşı ileri olup kendi hayatında eğlendiği ve olgun olması gerektiği halde olmayıp burada başkalarıyla dalga geçenler var ya bana itici geliyor . Ay tüh

Beni paylaşımlar değil yorumlar sinir ediyor genelde. İncigine cıncığına kadar eleştiriyorlar artık yorum kısımlarına girmiyorum. Bide taraf tutuculuk yapanlar var çirkin bi kızın videosu reelse düşer yorumlar çok tatlısın, olsun seninde şuran güzel vb yazanlar güzel bi kızın reelsinde pick me girl, anladık ilgi istiyorsun falan yazıyor.bunun gibi çok örnek var. Erkek kadını dövüyor yok aldatmıştır, namusunu koruyodur vb. Kadın adamı dövüyor, yorumlarda hep feministler nerde, hani eşitlik, iki cinsiyetinde şiddet uygulamasinı tasvip etmiyoruz blah blah.

Bazı insanların kalpleri o kadar kirle dolmuş ki , insanların mutsuzluğunu neden isteyeyim ya da neden onlara dem vurayım ben sadece konuyu başka yere çekenlere bu tepkiyi verdim :)

Size itici geliyorsa çok üzülürüm ben. Hemen gidip bi koşu intihar ediyorum bu acıyla yaşanmaz.

Sorun burada insanlara zarar veriyorlar o bir çok örneklerini verdiğiniz örnek “küçücük yaşta kaçan kızlar varya sosyal medya maalesef çöpünü zehirliyor , elbette ki mutluluklarına karışan yok Allah daha mutlu etsin ama çöpü sosyal medyayı zehirliyor . Olay bu iyi geceler

Daha geçen gün bundan laf açıldı: iki bekar arkadaş çocuk sahibi olunca kendine bakmamanın kültür meselesi olduğunu söylediler. Örnek olarak da Çağla Şıkel’i ve spor salonu olan bir arkadaşlarının instagram paylaşımlarını gösterdiler bu insanların sabahtan akşama kadar bizim gibi öğretmenlik yapmadıklarını anlatamadım beklentiler arşa çıkmış durumda. Halkta karşılığı olmayan her şeyi, tecrübe etmemiş olanlarımız normal görmeye başladı.

Kesinlikle , ve şu yorum yazdıklarımı ne kadar doğru anladığınızı gösteriyor
Hele o iki arkadaşın sunduğu fikir bitirdi beni
Gerçekten zehirleniyoruz ama kimse bi dur demiyor

Kesinlikle , ve şu yorum yazdıklarımı ne kadar doğru anladığınızı gösteriyor
Hele o iki arkadaşın sunduğu fikir bitirdi beni
Gerçekten zehirleniyoruz ama kimse bi dur demiyor
Evet zehirleniyoruz. Çağla Şıkel Türkiye güzeli seçilmiş kadın en başta ve benim bilmediğim ne işlemler yaptırıyordur kendine. Hepimiz aynı kulvarda koşmak zorunda değiliz. Ama işte sosyal medyanın tüketim toplumu oluşturmak gibi bir misyonu olageldi

O kadar umrumda değilsiniz ki ne desem boş anlayacağınız rabbim sen biliyorsun
Umurunda değilsek neden konu açıyorsun, cevap yazıyorsun bebeğim?

Cumartesi akşamı, ben içmişim, eğlenmişim, kafam güzel, 10 dakikaya sızarım muhtemelen. Sen cumartesi akşamını sosyal medya üzerine düşünüp, insanların hayatlarını kıskanarak geçiriyorsun. Sence kimin daha çok umurunda ya da umurunda değil?

Hadi şimdi bunu düşün, pazar gününü de böyle geçir

Ve bu arada herkesin hayatı mükemmel olmak zorunda değiliz nefes alıp aynaya baktığımız ve sağlık mutluluk gördüğümüz her an mükemmeliz bence , mükkemmeliyetçi olmak için hayatlarını değiştirip zehirleniyor

Heh bir de sırdaşıymışım gibi bebeğimli cevaplar geldi ? Marifet ne tam olarak cumartesi akşamı içip kk ye gireyim burada milletin konularına illa bir kılıf bulurum ziyadesiyle çok eğlenmiş olurum mu dediniz ?

Böyle herkesi boş beleş sanıyorsunuz ya bu beni daha çok güldürdü bir şey söyleyeyim mi ? Pazar günü siz neyi düşünün biliyor musunuz ? Neden ben cumartesi içip kafayı bulup kk de eğlenmeyi deniyorum diyin kendinize
İyi geceler

Yok kk’da eğlenmiyorum. Eğlenip kk’ya geldim şimdi sızıyorum. Cumartesi akşamı eğlenilir çünküm hadi ben sızdım

Kimin ne yaptığından nasıl yaşadığından mutluluğundan mutsuzluğundan banane? Normal olan kime ne? Kimse dürüst olmak zorunda değil, kimse senin benim doğrularımla yaşamak zorunda değil. Milletin hayatını tarzını eleştirmek de sizin haddinize değil
Ben sosyal medya kullanmıyorum

Eeee?
Peki sonuç?
Öyleyse ne olmuş?

Ama bahsettiğiniz kişi oyuncu, manken ve doğal olarak kazancı yüksek, ekonomik gücü iyi biri. Kendileri gibi olanlara hitap ediyorlar. Aile baskısı altında, işe erken gidip geç dönmek zorunda kalanların izlemeyeceğini biliyorlardır mutlaka.

Sana ne diyenler bdv okuyor bu da ayrı bir ironi ahaha. Size ne milletin derdinden
Ve en tuhafı da ne biliyor musunuz ? Benim burada anlatmak istediğimi anlamayıp “ kıskançlıkla ve farklı şeylerle beni yaftalamaları , şaşırıyorum böyle sadece aklı negatifliğe çalışan insanlara

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…