- 9 Aralık 2009
- 17.101
- 54.342
-
- Konu Sahibi melikecik1
Hep beraber 5-6 kına kıyafeti giyen ve paylaşanlara yüklenmeliydik aslında değil mi?Kesinlikle öyle … benim anlamadığım şu an çok fazla tuhaf yorum alıyorum sanırım insanlar yüklenecek birini arıyorlar
Ben sahte hayatlar demedim , bazılarının olayı bu Burada 3-4 kişi sadece kaos ve başkalarının yazdıklarıyla eğlenip konuyu başka yerlere çekmek , bu durum da bana yaşı ileri olup kendi hayatında eğlendiği ve olgun olması gerektiği halde olmayıp burada başkalarıyla dalga geçenler var ya bana itici geliyor . Ay tühKendi hayatımda da eğleniyorum yeminlen. Sonra sosyal medyada paylaşınca biriler “sahte hayatlar” diyor olabilir
Bazı insanların kalpleri o kadar kirle dolmuş ki , insanların mutsuzluğunu neden isteyeyim ya da neden onlara dem vurayım ben sadece konuyu başka yere çekenlere bu tepkiyi verdim :)Hep beraber 5-6 kına kıyafeti giyen ve paylaşanlara yüklenmeliydik aslında değil mi?
Aslında mutsuzlar neden kendilerini öyle gösteriyorlar,sıkıldım,kapattım diyorsunuz.
Burdaki insanlara da mutsuz,sinirli,önyargılı diyorsunuz.
Siz herkese mutsuz diyorsunuz sanırım.
Mutlu anını paylaşan da mutsuz size burda istediğiniz gibi yazmayan da mutsuz.
Acaba kim en mutsuz,ne dersiniz?
Size itici geliyorsa çok üzülürüm ben. Hemen gidip bi koşu intihar ediyorumBen sahte hayatlar demedim , bazılarının olayı bu Burada 3-4 kişi sadece kaos ve başkalarının yazdıklarıyla eğlenip konuyu başka yerlere çekmek , bu durum da bana yaşı ileri olup kendi hayatında eğlendiği ve olgun olması gerektiği halde olmayıp burada başkalarıyla dalga geçenler var ya bana itici geliyor . Ay tüh
Sorun burada insanlara zarar veriyorlar o bir çok örneklerini verdiğiniz örnek “küçücük yaşta kaçan kızlar varya sosyal medya maalesef çöpünü zehirliyor , elbette ki mutluluklarına karışan yok Allah daha mutlu etsin ama çöpü sosyal medyayı zehirliyor . Olay bu iyi gecelerBence siz uyuyun boşverin çok takmayın kim ne yapmış, ne paylaşmış falan, siz kendi hayatınıza bakın yeter. İnsanların özgür iradeleriyle kimseye zarar vermeden yaptıkları paylaşımları eleştirmek kimseye düşmez bence. Neyse hadi ben de uyuyayım bari, uyku storysi bye abajakalala
Doğru dediniz bazı insanların kalbi kararmışBazı insanların kalpleri o kadar kirle dolmuş ki , insanların mutsuzluğunu neden isteyeyim ya da neden onlara dem vurayım ben sadece konuyu başka yere çekenlere bu tepkiyi verdim :)
O kadar umrumda değilsiniz kiSize itici geliyorsa çok üzülürüm ben. Hemen gidip bi koşu intihar ediyorumbu acıyla yaşanmaz.
Kesinlikle , ve şu yorum yazdıklarımı ne kadar doğru anladığınızı gösteriyorDaha geçen gün bundan laf açıldı: iki bekar arkadaş çocuk sahibi olunca kendine bakmamanın kültür meselesi olduğunu söylediler. Örnek olarak da Çağla Şıkel’i ve spor salonu olan bir arkadaşlarının instagram paylaşımlarını gösterdilerbu insanların sabahtan akşama kadar bizim gibi öğretmenlik yapmadıklarını anlatamadım beklentiler arşa çıkmış durumda. Halkta karşılığı olmayan her şeyi, tecrübe etmemiş olanlarımız normal görmeye başladı.
Evet zehirleniyoruz. Çağla Şıkel Türkiye güzeli seçilmiş kadın en başta ve benim bilmediğim ne işlemler yaptırıyordur kendine. Hepimiz aynı kulvarda koşmak zorunda değiliz. Ama işte sosyal medyanın tüketim toplumu oluşturmak gibi bir misyonu olageldiKesinlikle , ve şu yorum yazdıklarımı ne kadar doğru anladığınızı gösteriyor
Hele o iki arkadaşın sunduğu fikir bitirdi beni
Gerçekten zehirleniyoruz ama kimse bi dur demiyor
Umurunda değilsek neden konu açıyorsun, cevap yazıyorsun bebeğim?O kadar umrumda değilsiniz kine desem boş anlayacağınız rabbim sen biliyorsun
Ve bu arada herkesin hayatı mükemmel olmak zorunda değiliz nefes alıp aynaya baktığımız ve sağlık mutluluk gördüğümüz her an mükemmeliz bence , mükkemmeliyetçi olmak için hayatlarını değiştirip zehirleniyorEvet zehirleniyoruz. Çağla Şıkel Türkiye güzeli seçilmiş kadın en başta ve benim bilmediğim ne işlemler yaptırıyordur kendine. Hepimiz aynı kulvarda koşmak zorunda değiliz. Ama işte sosyal medyanın tüketim toplumu oluşturmak gibi bir misyonu olageldi
Heh bir de sırdaşıymışım gibi bebeğimli cevaplar geldi ? Marifet ne tam olarak cumartesi akşamı içip kk ye gireyim burada milletin konularına illa bir kılıf bulurum ziyadesiyle çok eğlenmiş olurum mu dediniz ?Umurunda değilsek neden konu açıyorsun, cevap yazıyorsun bebeğim?
Cumartesi akşamı, ben içmişim, eğlenmişim, kafam güzel, 10 dakikaya sızarım muhtemelen. Sen cumartesi akşamını sosyal medya üzerine düşünüp, insanların hayatlarını kıskanarak geçiriyorsun. Sence kimin daha çok umurunda ya da umurunda değil?
Hadi şimdi bunu düşün, pazar gününü de böyle geçir
Yok kk’da eğlenmiyorum. Eğlenip kk’ya geldim şimdi sızıyorum. Cumartesi akşamı eğlenilir çünkümHeh bir de sırdaşıymışım gibi bebeğimli cevaplar geldi ? Marifet ne tam olarak cumartesi akşamı içip kk ye gireyim burada milletin konularına illa bir kılıf bulurum ziyadesiyle çok eğlenmiş olurum mu dediniz ?
Böyle herkesi boş beleş sanıyorsunuz ya bu beni daha çok güldürdü bir şey söyleyeyim mi ? Pazar günü siz neyi düşünün biliyor musunuz ? Neden ben cumartesi içip kafayı bulup kk de eğlenmeyi deniyorum diyin kendinize
İyi geceler
Kimin ne yaptığından nasıl yaşadığından mutluluğundan mutsuzluğundan banane? Normal olan kime ne? Kimse dürüst olmak zorunda değil, kimse senin benim doğrularımla yaşamak zorunda değil. Milletin hayatını tarzını eleştirmek de sizin haddinize değilHayırlı geceler şimdiden hayırlı pazarlar diliyorum , ben bugün kendi derdimden değilde toplumda “ dert ve müsriflik olarak gördüğüm bir şeylerden bahsetmek ve sizlerinde görüşünü almak istiyorum
Konumu rica etsem taşımasanız olur mu ?
Sosyal medya üzerinde insanlara ne hayatlar var ? Dedirten sadece amaçları gösteriş olan insanlardan bahsetmek istiyorum 24 saat elinde kahve fincanıyla sunumuyla evini tavaf edenler , kınasında nişanında 5-6 kıyafet birden değiştirenler , en iyi yüzük olmadan evlenmem diyenler , mehiri araba isteyenler (en komiği) her gün evinin şahane manzarasını çekip kocasını övenler makyaj malzemeleriyle hava atanlar , en iyi parfüm benim yarışları , en pahalı ayakkabıyı almak için savaşlar vb … Artık bunları görmemek için sosyal medyaya İnstagram vb) 3-4 gündir girmiyorum hepimiz bu kadar mükemmel hayatlar yaşıyorsak evliliklerinizde aile yaşantımızda arkadaşlık ilişkilerimizde neden bu kadar çok derde sahibiz? Kk de bir çok hayat örnekleri var üzüldüğümüz keşke öyle olmasaymış dediklerimiz mahkemeye koş boşan dediklerimiz belki de burada da bazıları “hayatında mutlu gibi yapanlardır “ bilemiyorum bugün bunları yazmayı çok istedim biz bence özümüzü derinlerdeki mutluluğumuzu unuttuk , Allah herkese cennet bahçelerinde yürüyormuş kadar kalp ferahlığı ve hayırlı yollar versin ne diyelim , şu an kim nerede ne derdi varsa dermanı bulur inşallah …
Bu konularda sizler neler düşünüyorsunuz ?…
NOT: eklemek zorunda kalıyorum , yanlış anlaşılmayı hiş sevmiyorum huyum kurusunben böyle insanları takip etmiyorum sosyal medyadan uzaklaşma sebebim sosyal medyayı kapladı bu insanlar esir aldılar resmen bu konuda siz neler düşünüyorsunuz diye sormak istedim
Not 2: lütfen yorum yaparken başkalarına sinirlenip onların hıncını benim paylaşıp fikirlerinizi merak ettiğim konudan çıkartmayınbu kadar öfke sinir neden ? Niye çoğu insan klavye de kin ve nefret kusuyor ? Neyse
Eeee?Kesinlikle size katılıyorum. Ben de sırf bu yüzden reels izlemeyi bıraktım. Ayrıca görüşmediği ve gerçekten merak etmediğim herkesin hikayelerini sessize aldımBen sosyal medyada hayatımı paylaşmayı seven biri değilim. Bu kadar abartılı paylaşım yapanlar da bana bir açığı kapatmak istiyormuş gibi geliyor nedense. Belki de gerçekten çok mutludurlar ve paylaşmak istiyorlardır. Ama yakından tanıdığım çok insan oldu sosyal medyada paylaştıkları ile alakasız olan. Mesela hiç unutmuyorum bir arkadaşım kahve almıştı benden kitabımı rica etmişti. Kahve ve kitabın resmini çekip Instagrama 'kahve kitap keyfi' yazmıştı yani demem o ki ben de doğru olduğunu düşünmüyorum.
Ama bahsettiğiniz kişi oyuncu, manken ve doğal olarak kazancı yüksek, ekonomik gücü iyi biri. Kendileri gibi olanlara hitap ediyorlar. Aile baskısı altında, işe erken gidip geç dönmek zorunda kalanların izlemeyeceğini biliyorlardır mutlaka.Daha geçen gün bundan laf açıldı: iki bekar arkadaş çocuk sahibi olunca kendine bakmamanın kültür meselesi olduğunu söylediler. Örnek olarak da Çağla Şıkel’i ve spor salonu olan bir arkadaşlarının instagram paylaşımlarını gösterdilerbu insanların sabahtan akşama kadar bizim gibi öğretmenlik yapmadıklarını anlatamadım beklentiler arşa çıkmış durumda. Halkta karşılığı olmayan her şeyi, tecrübe etmemiş olanlarımız normal görmeye başladı.
Ve en tuhafı da ne biliyor musunuz ? Benim burada anlatmak istediğimi anlamayıp “ kıskançlıkla ve farklı şeylerle beni yaftalamalarıSana ne diyenler bdv okuyor bu da ayrı bir ironi ahaha. Size ne milletin derdinden