- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 25
-
- Konu Sahibi melikecik1
Üşenmeden her yazdığıma “ beğenmedim “ atacak vaktiniz var demek ki :) sizin de böyle hiç tanımadığınız insanlara 5 dakika da bilenmeniz mi gerekiyor ?Herkese birşey demeniz, her hayat hakkında fikir yürütmeniz mi gerekiyor?
Düşüncenize saygı duyarım :) nezaket çerçevesi içerisinde her şeye saygı duyuyorum sağolunBdv sosyal medya dedikodusu için değilde üyelerin dertlerini yazması için var "gerçek dertlerini". Ben mesela sevmediğim, bakmadığım bir şey hakkında konuşmam eleştirmem bile.
Beğendim atılınca nasıl sorgulamıyorsanız, beğenmedim atınca da sorgulamayın. Fikrinizi beğenmiyorsa gayette atabilir beğenmedimi.En ufak örneğini vereyim beni tanımaz etmez burada yazdıklarıma kinlenmiş mi anlamadım 15-20 mesaja “beğenmedim ifadesi “ attı hala atıyor ve o insanla diyalogda hiç bulunmadımbu insanlara ne diyebilirsiniz ?
Bana başta böyle gelen bu tavırla gelen insanlarla başka nasıl bir perdeden konuşabilirim sizce ? Hayır fikirlerimi gayette belirtiyorum ama kim nasıl geliyorsa öyle genelde neden böyle dediniz şimdi ?Yazdıklarımı cımbızla çekip beni kıskanan,insanların mutsuzluklarından beslenen kişi yaptılar dediniz ya siz de şuraya size bir mesaj yazanları mutsuz ve mutsuzluğunu burda çıkaran sinirli ve ezik insan yaptınız herkesi.
Şikayet ettiğiniz şeyi aslında konu açtığınız yerden ve nedeninden beri kendiniz yapıyorsunuz ama farkında değilsiniz ya da gark etmek işinize gelmiyor bilmiyorum.
Şuraya uymasa da konu açayım görgüsüz gördüğüm insanları hep beraber eleştiririz diye konu açtınız ama hoşlanmadığınız cevaplar gelince herkes aynı şikayet ettiğiniz insanlara dönüştü burda da sizin için birden.
Bakın ben uzun uzun anlatıyorum ama siz aa mutsuzsunuz ve beni anlamayıp yazıyorsunuz deyip geçiyorsunuz sadece bu da olmuyor ha
Sorguladığım şey beğenmedim atması değil “ her şeye beğenmedim atacak kadar bana ne sebeple bilendiği ? :) sizce de fazla değil miBeğendim atılınca nasıl sorgulamıyorsanız, beğenmedim atınca da sorgulamayın. Fikrinizi beğenmiyorsa gayette atabilir beğenmedimi.
Yo fazla değil. Bende birçok yazdığınıza katılmadım, beğenmedim ama emojiye basmaya üşendim. Her harekete anlam yüklemeniz saçma değil mi?Sorguladığım şey beğenmedim atması değil “ her şeye beğenmedim atacak kadar bana ne sebeple bilendiği ? :) sizce de fazla değil mi
Hiçbir yazdığınızı beğenmedim, öpücük mü atacaktım? Evet vaktim çok problem ne?Üşenmeden her yazdığıma “ beğenmedim “ atacak vaktiniz var demek ki :) sizin de böyle hiç tanımadığınız insanlara 5 dakika da bilenmeniz mi gerekiyor ?
İyi biri olarak güzel bir tavsiye de bulunayım mı ? insanları kendinize cephe almak ve sadece eleştirel konuşmaktan başla bir hareketiniz göremedim , şimdi siz söyleyin bana bu kadar önyargıyla gelen birine ne demeliyim ?Hiçbir yazdığınızı beğenmedim, öpücük mü atacaktım? Evet vaktim çok problem ne?
Size bilenmem için bana, sevdiklerime yada bir masuma zarar vermeniz hakaret etmeniz vs gerekiyor. Benim için herhangi bir önem taşımıyorsunuz. Soruma cevap vermek yerine olayı çarpıtma amacınız nedir?
Anlam yüklemek mi ? Ooooo bambaşka yerlere çekiliyor her neyse boşverinYo fazla değil. Bende birçok yazdığınıza katılmadım, beğenmedim ama emojiye basmaya üşendim. Her harekete anlam yüklemeniz saçma değil mi?
Ee anlattım ya siz mutlu anlarını paylaşan insanları yerdiniz ve size ee mutlu anlarını paylaşıyor işte mutsuz mu paylaşsın ve yeri burası değil diyen insanlara bir ton yakıştırma yaptınız.Bana başta böyle gelen bu tavırla gelen insanlarla başka nasıl bir perdeden konuşabilirim sizce ? Hayır fikirlerimi gayette belirtiyorum ama kim nasıl geliyorsa öyle genelde neden böyle dediniz şimdi ?
Bu konuyu açtım okumaya başladım, fikirleri benimkine uyanlara beğendim, sizin gibi fikirleri bana uymayanlara beğenmedim attım. Bu seçenekler bize sunulmuş değil mi? Fazla değil mi derken, yönetim bir kota koymamış dimi şu kadar beğeneceksiniz bu kadar beğenemezsiniz diye. Gidip başka konulardaki yorumlarınızı bulup onlara beğenmedim atmışım gibi triplere girmenize ne gerek var. Ben beğenmedim de ne oldu bir yerinizden birşey mi eksildi, ne kadar ciddiye aldınız yaw, ben sizi bilenecek kadar ciddiye almıyorum inanın, bu kadar kafaya takmanız sizce de fazla değil mi?Sorguladığım şey beğenmedim atması değil “ her şeye beğenmedim atacak kadar bana ne sebeple bilendiği ? :) sizce de fazla değil mi
Ben mutlu anlarını paylaşanları yermedim hala bana aynı şeyden bahsediyorsunuz dr yazıyor adınızda o mantıkla konuşayım sizinle “sosyal medyanın ne kadar zehirleyici etkisi olduğundan bahsettim sahte hayatlar mı diye yazmamın sebebi de insanların bu konu hakkındaki düşüncelerini görmekti :) neyse cidden anlaşamayacağızEe anlattım ya siz mutlu anlarını paylaşan insanları yerdiniz ve size ee mutlu anlarını paylaşıyor işte mutsuz mu paylaşsın ve yeri burası değil diyen insanlara bir ton yakıştırma yaptınız.
Size de mutsuz ve kıskanç denilince iki cümlemden bunu çıkarıyorlar aaa dediniz siz de aynısını yapıyorsunuz aslında dedim.
Açık değil mi?
Neden böyle dediniz diyorsunuz şimdi.
Ne?Anlam yüklemek mi ? Ooooo bambaşka yerlere çekiliyor her neyse boşverin
Ben öyle paylaşımlar yapanları görünce kendi içimde yadırgamak yerine keyif alıyor ki paylaşıyor demek ki kendi bilir deyip geçiyorum eğer paylaşımlarından hoşlanmıyorsamda takibi bırakıyorum veya hikayelerini sona alıyorum.Hayırlı geceler şimdiden hayırlı pazarlar diliyorum , ben bugün kendi derdimden değilde toplumda “ dert ve müsriflik olarak gördüğüm bir şeylerden bahsetmek ve sizlerinde görüşünü almak istiyorum
Konumu rica etsem taşımasanız olur mu ?
Sosyal medya üzerinde insanlara ne hayatlar var ? Dedirten sadece amaçları gösteriş olan insanlardan bahsetmek istiyorum 24 saat elinde kahve fincanıyla sunumuyla evini tavaf edenler , kınasında nişanında 5-6 kıyafet birden değiştirenler , en iyi yüzük olmadan evlenmem diyenler , mehiri araba isteyenler (en komiği) her gün evinin şahane manzarasını çekip kocasını övenler makyaj malzemeleriyle hava atanlar , en iyi parfüm benim yarışları , en pahalı ayakkabıyı almak için savaşlar vb … Artık bunları görmemek için sosyal medyaya İnstagram vb) 3-4 gündir girmiyorum hepimiz bu kadar mükemmel hayatlar yaşıyorsak evliliklerinizde aile yaşantımızda arkadaşlık ilişkilerimizde neden bu kadar çok derde sahibiz? Kk de bir çok hayat örnekleri var üzüldüğümüz keşke öyle olmasaymış dediklerimiz mahkemeye koş boşan dediklerimiz belki de burada da bazıları “hayatında mutlu gibi yapanlardır “ bilemiyorum bugün bunları yazmayı çok istedim biz bence özümüzü derinlerdeki mutluluğumuzu unuttuk , Allah herkese cennet bahçelerinde yürüyormuş kadar kalp ferahlığı ve hayırlı yollar versin ne diyelim , şu an kim nerede ne derdi varsa dermanı bulur inşallah …
Bu konularda sizler neler düşünüyorsunuz ?…
NOT: eklemek zorunda kalıyorum , yanlış anlaşılmayı hiş sevmiyorum huyum kurusunben böyle insanları takip etmiyorum sosyal medyadan uzaklaşma sebebim sosyal medyayı kapladı bu insanlar esir aldılar resmen bu konuda siz neler düşünüyorsunuz diye sormak istedim
Not 2: lütfen yorum yaparken başkalarına sinirlenip onların hıncını benim paylaşıp fikirlerinizi merak ettiğim konudan çıkartmayınbu kadar öfke sinir neden ? Niye çoğu insan klavye de kin ve nefret kusuyor ? Neyse
Burası da sosyal medya oysa ki.. beğenilmek, görünür olmak, onay almak kendisi için anonim olduğu bu platformda bile bu kadar önem arz ediyorken açtığı konu inanılmaz komik görünüyor…Bu konuyu açtım okumaya başladım, fikirleri benimkine uyanlara beğendim, sizin gibi fikirleri bana uymayanlara beğenmedim attım. Bu seçenekler bize sunulmuş değil mi? Fazla değil mi derken, yönetim bir kota koymamış dimi şu kadar beğeneceksiniz bu kadar beğenemezsiniz diye. Gidip başka konulardaki yorumlarınızı bulup onlara beğenmedim atmışım gibi triplere girmenize ne gerek var. Ben beğenmedim de ne oldu bir yerinizden birşey mi eksildi, ne kadar ciddiye aldınız yaw, ben sizi bilenecek kadar ciddiye almıyorum inanın, bu kadar kafaya takmanız sizce de fazla değil mi?
Bla bla bla bir tane elle tutulur istediğim cevap göremedim ? O zaman bu butonlara bu kadar takılan bence sizsiniz ki eliniz alışkanlık yapmış butonlara basmadan duramıyorsanız bunda büyük bir problem bence önce bunu düşünün ?Bu konuyu açtım okumaya başladım, fikirleri benimkine uyanlara beğendim, sizin gibi fikirleri bana uymayanlara beğenmedim attım. Bu seçenekler bize sunulmuş değil mi? Fazla değil mi derken, yönetim bir kota koymamış dimi şu kadar beğeneceksiniz bu kadar beğenemezsiniz diye. Gidip başka konulardaki yorumlarınızı bulup onlara beğenmedim atmışım gibi triplere girmenize ne gerek var. Ben beğenmedim de ne oldu bir yerinizden birşey mi eksildi, ne kadar ciddiye aldınız yaw, ben sizi bilenecek kadar ciddiye almıyorum inanın, bu kadar kafaya takmanız sizce de fazla değil mi?
Yahu belki o da yaptığı makyaj güzel mi değil mi merak ediyor da paylaşıyor???Ben mutlu anlarını paylaşanları yermedim hala bana aynı şeyden bahsediyorsunuz dr yazıyor adınızda o mantıkla konuşayım sizinle “sosyal medyanın ne kadar zehirleyici etkisi olduğundan bahsettim sahte hayatlar mı diye yazmamın sebebi de insanların bu konu hakkındaki düşüncelerini görmekti :) neyse cidden anlaşamayacağız