- 9 Aralık 2009
- 17.101
- 54.341
-
- Konu Sahibi melikecik1
Derdim yok ama “bir derdim var” bölümüne açmalıyım çünkü burda daha çok okunuyor ve yazılıyor dediniz sanırım.En başında belirttim “derdim yok “ sadece bu konular hakkında kk üyeleri ne düşünüyor bunu merak ettim :) bu kadar
Ben bir kez denk geldim kahve fincanı elinde odayı bir güzel turladı en başta geldiği yere oturdu sonucu çok merakla beklemiştimNasıl yani ev hep temiz mi oluyor bu durumda her gün toplamak gerekiyir evi
Sosyal medya demek yalan hayat demektir :) bu sosyal medyayı ciddiye almamayı öğrenmeniz en iyisi.. benim etrafımda böyle çok var gösterişli gösterişli sanırım sonradan görme derler yani ben niye 7/24 saat kahve bardağı izleyim vs? Bunu anlamıyorum mesela. Ben ayda 1-2 paylaşım yaparım oda seyahat yaptığım hatıralardır.. günde 38383838 kere aynı paylaşımı yapan kahve ev turu yapan varsa genelde sessize alıyorumHayırlı geceler şimdiden hayırlı pazarlar diliyorum , ben bugün kendi derdimden değilde toplumda “ dert ve müsriflik olarak gördüğüm bir şeylerden bahsetmek ve sizlerinde görüşünü almak istiyorum
Konumu rica etsem taşımasanız olur mu ?
Sosyal medya üzerinde insanlara ne hayatlar var ? Dedirten sadece amaçları gösteriş olan insanlardan bahsetmek istiyorum 24 saat elinde kahve fincanıyla sunumuyla evini tavaf edenler , kınasında nişanında 5-6 kıyafet birden değiştirenler , en iyi yüzük olmadan evlenmem diyenler , mehiri araba isteyenler (en komiği) her gün evinin şahane manzarasını çekip kocasını övenler makyaj malzemeleriyle hava atanlar , en iyi parfüm benim yarışları , en pahalı ayakkabıyı almak için savaşlar vb … Artık bunları görmemek için sosyal medyaya İnstagram vb) 3-4 gündir girmiyorum hepimiz bu kadar mükemmel hayatlar yaşıyorsak evliliklerinizde aile yaşantımızda arkadaşlık ilişkilerimizde neden bu kadar çok derde sahibiz? Kk de bir çok hayat örnekleri var üzüldüğümüz keşke öyle olmasaymış dediklerimiz mahkemeye koş boşan dediklerimiz belki de burada da bazıları “hayatında mutlu gibi yapanlardır “ bilemiyorum bugün bunları yazmayı çok istedim biz bence özümüzü derinlerdeki mutluluğumuzu unuttuk , Allah herkese cennet bahçelerinde yürüyormuş kadar kalp ferahlığı ve hayırlı yollar versin ne diyelim , şu an kim nerede ne derdi varsa dermanı bulur inşallah …
Bu konularda sizler neler düşünüyorsunuz ?…
Demi bir de o durum var ben daha evli değilim ama kişisel temizlik genel temizlik severim ama bu dağınıklık olayından kurtulamıyorumNasıl yani ev hep temiz mi oluyor bu durumda her gün toplamak gerekiyir evi
Böyle yerden yere vurdum gibi tavırları hiç sevmiyorum ben küçümsemek gibi geliyor insanların fikirlerini merak edip sordum :) bence sakin oluncanım benim bunu lisede en geç üniversitede bitirmem gerekiyordu sence gerçek olabilir mi o hayatlar
Ya bi de kahve dediğimiz şey günde 5 6 kere içilen alelade bir şey değil miHer şeyi anlarım da şu kahve çekip paylaşmayı hiç mi hiç anlayamicam hiç mi kahve görmediniz kardeşim
Demi bir de o durum var ben daha evli değilim ama kişisel temizlik genel temizlik severim ama bu dağınıklık olayından kurtulamıyorum
Olabilir canım diğer konuya sinirlendim de ben de çok görüyorum böyle tipler ama cidden çoğunun gerçek hayatını da biliyorum kimse gerçek değilBöyle yerden yere vurdum gibi tavırları hiç sevmiyorum ben küçümsemek gibi geliyor insanların fikirlerini merak edip sordum :) bence sakin olun
Kesinlikle çok doğru , şimdilerde cehalet aldı başı gitti ve içinden çıkılmıyor cidden aslında çoğu isyanım bu yüzdenBen de üzülüyorum bu sosyolojik bi problem boşverin kapatın edin demekle olmuyor. Saçma sapan şeyler gittikçe yaygınlaşıyor.
Şimdi insanlarda inanılmaz bir cehalet artı özgüven var. Adam cahil, tembel ve bunla övünebiliyor.
Eskiden genel kültürünü geliştirebilmek için çaba gösterirlermiş insanlar. Şimdi bilgi o kadar kıymetsiz ki kimsemin umrunda değil.
Mesela şiir defteri diye bir şey vardı ablalarda abilerde.. Şimdilerde şiir bilen yok.
Demi ne demek mesela?Demi bir de o durum var ben daha evli değilim ama kişisel temizlik genel temizlik severim ama bu dağınıklık olayından kurtulamıyorum
Bayılıyorum bu önyargı ile günahımı alanlara ben :) hayır insanlar görüp fikirlerini belirtsinler diye bunu yaptım , keşke sizler başkalarına olan sinir kin nefret vb şeylerinizi başkalarını tanımadan onlara direk negatif yorun yaparak çıkarmasanız .Derdim yok ama “bir derdim var” bölümüne açmalıyım çünkü burda daha çok okunuyor ve yazılıyor dediniz sanırım.
Siz de daha çok görülmek istediniz aslında şu niye böyle yapıyorlar ya diye eleştirdiğiniz kişiler gibi davranmışsınız
Ben iç anadoluluyum genelde biz de değil mi ? Yerine demi denirDemi ne demek mesela?
Diğer konunun siniri benden çıkacaktı yani ?Olabilir canım diğer konuya sinirlendim de ben de çok görüyorum böyle tipler ama cidden çoğunun gerçek hayatını da biliyorum kimse gerçek değil
"-de" bağlaç değil burda da. Öf neyse bana ne yaa.. Iyi geceler.Ben iç anadoluluyum genelde biz de değil mi ? Yerine demi denir
Hayatın içerisinde bu kadar kurallara takılı yaşarsanız zor olur hastalığa çevirir Allah korusun sonuçta size tez yazmadım ? Ayrıca bu platformda postlar içerisinde dikkat eden insanlardan biriyim"-de" bağlaç değil burda da. Öf neyse bana ne yaa.. Iyi geceler.
Gecenin bir vakti sinirlendiğim kimse yok şahsen.Bayılıyorum bu önyargı ile günahımı alanlara ben :) hayır insanlar görüp fikirlerini belirtsinler diye bunu yaptım , keşke sizler başkalarına olan sinir kin nefret vb şeylerinizi başkalarını tanımadan onlara direk negatif yorun yaparak çıkarmasanız .
Öyle oldu biraz ya özür dilerim hakkını helal et sert çıktım anlamsızDiğer konunun siniri benden çıkacaktı yani ?
Doğru gelmişHayatın içerisinde bu kadar kurallara takılı yaşarsanız zor olur hastalığa çevirir Allah korusun sonuçta size tez yazmadım ? Ayrıca bu platformda postlar içerisinde dikkat eden insanlardan biriyimbana biraz art niyetli geldiniz