Sahte hayatlar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay anasını 3-4 gündür sosyal medyaya girmiyor musunuz? Ne büyük başarı, inanılmaz bir olay

Bana siz bu platforma insanlardan sinirinizi çıkarıp herkesi yanlış anlamak için gelmişsiniz gibi geliyor ? Demin de bir yorumunuza geldim , bahsettiğiniz şeylerle benim yazdığımın alakası yok :) bence siz önce ne kastettiğimi anlayın

Konunuzdan anladigim bu insanlari asiri kiskanmissiniz gercek degildir sahtedir degil mi diye onay almaya gelmişsiniz.
Bende de anlamsiz paylasim yapanlar var kahve gibi ama kimse kahve iciyor, parfum almiş "bunlar ne mukemmel hayat yasiyor" diye düşünmemiştim.
Konunuz ayni Ferhansin yorumlarina benzemiş.

Ben kimseyi kıskanmıyorum :) böyle sizi öfkeyle buraya kim yolluyor merak ediyorum ben sadece insanların düşüncelerini merak ettim

Ben de Uşaklıyım bizde de değil mi? yerine demiğğ denir. Hadi artık yerine gari denir. Ben şive, ağız kullanmadım hiç ama herkes kullanır burada ve kurallarla yaşanmaz tabi ki :)
Kesinlikle öyle … benim anlamadığım şu an çok fazla tuhaf yorum alıyorum sanırım insanlar yüklenecek birini arıyorlar

Ablacım sen İç Anadolu’nun sorunlarını yazmalısın bence. Mesela neden o kadar Mügeye çıkıyorlar, 12 yaşındaki kızları okutmadan evlendiriyorlar, balkondan kanlı çarşaf vs gösteriyorlar falan onları dert et belki bir şeyleri değiştirirsin işte o zaman derim ki helal olsun! Vallahi ilk tebrik benden gelir, bırak millet ne istiyorsa paylaşsın sal gitsin!
Ayrıca benim bir sinirim yok be arada vakit varsa takılıyorum, çocuğunu anasına atıp başka kocaya gitmek isteyene de ancak o kadar yumuşak olabildim!

Şu okuduklarıma diyecek bir şey bulamadım ? Siz benim nerede ne yazdığımı nerede neyi savunduğumu nereden bileceksiniz burada bunu sormak istedim , ayrıca o sonda yazdıklarınız ne onu hiç daha anlamadım bence siz uyuyun

Su bardağına yaptığım latteyi kocamla ettiğim kavgayı paylaşacak değilim ya iyi halimi paylaşmak beni sahte yapmazki , en fazla sadece vücudunu paylaşan hesapların aşırı shoplu olanları sahte ama kalan insanlar iyi hallerini iyi günlerini paylaşıyor

Bence siz uyuyun boşverin çok takmayın kim ne yapmış, ne paylaşmış falan, siz kendi hayatınıza bakın yeter. İnsanların özgür iradeleriyle kimseye zarar vermeden yaptıkları paylaşımları eleştirmek kimseye düşmez bence. Neyse hadi ben de uyuyayım bari, uyku storysi bye abajakalala

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…