- 3 Ağustos 2023
- 345
- 57
- 25
-
- Konu Sahibi melikecik1
Estağfirullah sorun yok hepimiz insanız farkettim zatenÖyle oldu biraz ya özür dilerim hakkını helal et sert çıktım anlamsız
Vay anasını 3-4 gündür sosyal medyaya girmiyor musunuz? Ne büyük başarı, inanılmaz bir olayHayırlı geceler şimdiden hayırlı pazarlar diliyorum , ben bugün kendi derdimden değilde toplumda “ dert ve müsriflik olarak gördüğüm bir şeylerden bahsetmek ve sizlerinde görüşünü almak istiyorum
Konumu rica etsem taşımasanız olur mu ?
Sosyal medya üzerinde insanlara ne hayatlar var ? Dedirten sadece amaçları gösteriş olan insanlardan bahsetmek istiyorum 24 saat elinde kahve fincanıyla sunumuyla evini tavaf edenler , kınasında nişanında 5-6 kıyafet birden değiştirenler , en iyi yüzük olmadan evlenmem diyenler , mehiri araba isteyenler (en komiği) her gün evinin şahane manzarasını çekip kocasını övenler makyaj malzemeleriyle hava atanlar , en iyi parfüm benim yarışları , en pahalı ayakkabıyı almak için savaşlar vb … Artık bunları görmemek için sosyal medyaya İnstagram vb) 3-4 gündir girmiyorum hepimiz bu kadar mükemmel hayatlar yaşıyorsak evliliklerinizde aile yaşantımızda arkadaşlık ilişkilerimizde neden bu kadar çok derde sahibiz? Kk de bir çok hayat örnekleri var üzüldüğümüz keşke öyle olmasaymış dediklerimiz mahkemeye koş boşan dediklerimiz belki de burada da bazıları “hayatında mutlu gibi yapanlardır “ bilemiyorum bugün bunları yazmayı çok istedim biz bence özümüzü derinlerdeki mutluluğumuzu unuttuk , Allah herkese cennet bahçelerinde yürüyormuş kadar kalp ferahlığı ve hayırlı yollar versin ne diyelim , şu an kim nerede ne derdi varsa dermanı bulur inşallah …
Bu konularda sizler neler düşünüyorsunuz ?…
NOT: eklemek zorunda kalıyorum , yanlış anlaşılmayı hiş sevmiyorum huyum kurusunben böyle insanları takip etmiyorum sosyal medyadan uzaklaşma sebebim sosyal medyayı kapladı bu insanlar esir aldılar resmen bu konuda siz neler düşünüyorsunuz diye sormak istedim
Bana siz bu platforma insanlardan sinirinizi çıkarıp herkesi yanlış anlamak için gelmişsiniz gibi geliyor ? Demin de bir yorumunuza geldim , bahsettiğiniz şeylerle benim yazdığımın alakası yok :) bence siz önce ne kastettiğimi anlayınAllah aşkına şu insanları bir salın ya! Ne yapmak ne göstermek istiyorlarsa onu yapsınlar yani bize ne! Mesela biri güzel bir şey paylaşınca “aaa aslında me kötü hayatı var kim bilir” demiyorum hiç düşünmüyorum da açıkçası. Çok mutlu oluyorum valla. Hep mutlu olsunlar istiyorum. Tanımadığım insanları zaten takip etmiyorum. Link paylaşanları takip etmiyorum, doktorları vs faydalı insanları takip ediyorum. Bir de komik bir iki kişiyi linklerine rağmen ediyorum çünkü çok beğeniyorum.
Yani demem o ki bence siz tamamen silin bu uygulamaları, size göre değilse silin yani. İnsanlara da karışmayın bırakın kim nasıl istiyorsa onu yaşasın.
Belki sadece öyle mutlu oluyordur, isterseniz onu da ellerinden alalım?!! Sebep ne?
Ha bir de böyle dalgaya alıp kk de bir şey yaptım sananlar var :) kendi kendinize eğleninVay anasını 3-4 gündür sosyal medyaya girmiyor musunuz? Ne büyük başarı, inanılmaz bir olay
Ben kimseyi kıskanmıyorum :) böyle sizi öfkeyle buraya kim yolluyor merak ediyorumKonunuzdan anladigim bu insanlari asiri kiskanmissiniz gercek degildir sahtedir degil mi diye onay almaya gelmişsiniz.
Bende de anlamsiz paylasim yapanlar var kahve gibi ama kimse kahve iciyor, parfum almiş "bunlar ne mukemmel hayat yasiyor" diye düşünmemiştim.
Konunuz ayni Ferhansin yorumlarina benzemiş.
Şiir sevmiyoz belki alalaŞimdilerde şiir bilen yok.
Ben de Uşaklıyım bizde de değil mi? yerine demiğğ denir. Hadi artık yerine gari denir. Ben şive, ağız kullanmadım hiç ama herkes kullanır burada ve kurallarla yaşamazlar tabi ki :)Ben iç anadoluluyum genelde biz de değil mi ? Yerine demi denir
Eğleniyorum valla. Komik şeylerle eğlenilir çünküHa bir de böyle dalgaya alıp kk de bir şey yaptım sananlar var :) kendi kendinize eğlenin
Var var.Şimdilerde şiir bilen yok.
Kesinlikle öyle … benim anlamadığım şu an çok fazla tuhaf yorum alıyorum sanırım insanlar yüklenecek birini arıyorlarBen de Uşaklıyım bizde de değil mi? yerine demiğğ denir. Hadi artık yerine gari denir. Ben şive, ağız kullanmadım hiç ama herkes kullanır burada ve kurallarla yaşanmaz tabi ki :)
Ben de sevmiyorum asdfasdf. Ama seven birileri kıyıda köşede olmalıydı.Şiir sevmiyoz belki alala
Ben sizin çok yorumunuza denk geliyorum biraz da kendi hayatınızda eğleninEğleniyorum valla. Komik şeylerle eğlenilir çünkü
Ablacım sen İç Anadolu’nun sorunlarını yazmalısın bence. Mesela neden o kadar Mügeye çıkıyorlar, 12 yaşındaki kızları okutmadan evlendiriyorlar, balkondan kanlı çarşaf vs gösteriyorlar falan onları dert et belki bir şeyleri değiştirirsin işte o zaman derim ki helal olsun! Vallahi ilk tebrik benden gelir, bırak millet ne istiyorsa paylaşsın sal gitsin!Bana siz bu platforma insanlardan sinirinizi çıkarıp herkesi yanlış anlamak için gelmişsiniz gibi geliyor ? Demin de bir yorumunuza geldim , bahsettiğiniz şeylerle benim yazdığımın alakası yok :) bence siz önce ne kastettiğimi anlayın
Şu okuduklarıma diyecek bir şey bulamadım ? Siz benim nerede ne yazdığımı nerede neyi savunduğumu nereden bileceksiniz burada bunu sormak istedim , ayrıca o sonda yazdıklarınız ne onu hiç daha anlamadım bence siz uyuyunAblacım sen İç Anadolu’nun sorunlarını yazmalısın bence. Mesela neden o kadar Mügeye çıkıyorlar, 12 yaşındaki kızları okutmadan evlendiriyorlar, balkondan kanlı çarşaf vs gösteriyorlar falan onları dert et belki bir şeyleri değiştirirsin işte o zaman derim ki helal olsun! Vallahi ilk tebrik benden gelir, bırak millet ne istiyorsa paylaşsın sal gitsin!
Ayrıca benim bir sinirim yok be arada vakit varsa takılıyorum, çocuğunu anasına atıp başka kocaya gitmek isteyene de ancak o kadar yumuşak olabildim!
Kendi hayatımda da eğleniyorum yeminlen. Sonra sosyal medyada paylaşınca biriler “sahte hayatlar” diyor olabilirBen sizin çok yorumunuza denk geliyorum biraz da kendi hayatınızda eğlenin
Bence siz uyuyun boşverin çok takmayın kim ne yapmış, ne paylaşmış falan, siz kendi hayatınıza bakın yeter. İnsanların özgür iradeleriyle kimseye zarar vermeden yaptıkları paylaşımları eleştirmek kimseye düşmez bence. Neyse hadi ben de uyuyayım bari, uyku storysi bye abajakalalaŞu okuduklarıma diyecek bir şey bulamadım ? Siz benim nerede ne yazdığımı nerede neyi savunduğumu nereden bileceksiniz burada bunu sormak istedim , ayrıca o sonda yazdıklarınız ne onu hiç daha anlamadım bence siz uyuyun