- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
-
iyi bi diyetisyene giderek ve sporla birlikte tabi kolayla kurtulursun canım
Gitmediğim diyetisyen kalmadı :) ama spor zor. Üşeniyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
niye ki güzel bi salona gitsen hoca eşliğinde spor eğlenceli olur heralde :26: hiç gitmedim akıl yürüttüm gerçi
Spor mu yapsak ki? Ya da böyle durumlarda detoks diyetleri öneriyorlar. Bence bi uzmana danış. Ya da çook su iç.
Şöyle anlatayım ben 7 haftada 7 kilo verdim tabi şimdi 1ini geri aldım şubatta başlamıştım 6 kilo verdim kaldım yok tatildi sınavlardı ailemin yanına gitmekti derken yaptığımı uygulayamadım neyseki sadece 1 kilo geri aldım şimdi geri vermek istiyorum
Boyum 160 kilom 62 şubatta ilk başladığımda 68 kiloydum kalori sayımıyla günde 1000 kaloriyi geçmeyerek ve 17.00 den sonra bir şey yemeyerek vermiştim o kiloyu birtürlü uygulayamıyorum şimdi ailemin yanındayım yarın falan yeniden başlasam ramazana kadar tartıda 5'le başlayan rakamları görsem çok iyi olacak ooooooooooooooooy
Kalori hesabıyla vermek gerçekten çok mantıklı. Veririsin inşallah. Nasıl vermiştin. Neler yapmıştın
Ben üniversite öğrencisiyim özel bi yurtta kalıyordum orada kahvaltı vardı sabah 10 da kahvaltımı yapardım öğleden sonra 4 e kadar yemek yemezdim yoğurt yada form falan yerdim 4 de okuldaki yemeği yerdim ama ayırırdım kalorisine göre hesaplardım günde 1000 i geçmezdim 800 de 900 de kalırdım ben biraz eksik alırdım siz en az 1000 alın.Her haftasonu diyetim bozulduğu halde 7 haftada 7 kilo vermeyi başarmıştım
Tebrik ederim şekerim. Darısı başımıza :))
Bende bi yeniden 6 7 kilo versem çok hoş olacak
Amiin darısı hepimize
Verelim inşallah :) ben biraz önce Türk kahvesi içtim. Birazcık da mısır gevreği yedim. Araöğün gibi olmuştur inşallah
Olmuştur inşallah
Bak kalori hesabını öğren hakkaten en güzeli o
Öğle yemeğim çorba domates yoğurt. Bir dilimden az ekmek. Sonrasında da dayanamayıp dondurma yedim :/
konun hayırlı olsun canımsende mi kilodan muzdaripsin bana da kilo aldıracak formüller verin bari
Şaşırdın sen herhaldeCanım birden bu kadar yüklenme ya ben diyetisyene falan gittim onlar bile daha insaflı
Seleeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet biliyorum. :)) ama biraz alısayım diye böyle yaptm :)) bi de akşama saklıyorum kalorileri biraz :))
Herkesin derdi ayrı dimii :)))
Yok canım asıl alışmak için yavaş yavaş kes böyle birden kesme bünye bile alışık değil çok zorlanırsın:26:
Hiç sorma
Bakalım yarın kaç kilo olcam .p :))
Hahaha o kadar kolay olsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?