- 16 Ocak 2013
- 1.160
- 25
- 108
- Konu Sahibi ruyalargercekolsa
Allah kavuştursun ne diyeyim
Diyecek başka birşey yok.. Amin canımmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kavuştursun ne diyeyim
he canım süyleee
Oo iyi vermişssiin o zaman :))
İçinde ne varsa hepsi zararlı ondan o kadar güzeller bencebendeeee Allahım canım çekti, ama ben frenliyorum kendimi en son ne zaman yedim hatırlamıyorum neden o kadar güzel olmak zorundalar
Sen anladın bence
İyi verdim canım da iyi de alıyorum o ne olacak
İçinde ne varsa hepsi zararlı ondan o kadar güzeller bence
Sen anladın bence
İçinde ne varsa hepsi zararlı ondan o kadar güzeller bence
anladım anladım ben sizi motive edip zayıflatırım merak etmeyin
anladım anladım ben sizi motive edip zayıflatırım merak etmeyin
Havalara baaaakelee :)))
Cips almamı engellese biri bana yeter aslında
ooo konu hayırlı olsun canıms ben gelene kadar kaynatmışsınız bile. ben de evde böyleyim hep " ayy zayıflamam lazım az spor yapsam iyi olur" 5 dk sonra... " ay canım dondurma cekti bi de cips alıyım geliyiim"
aşk olsun valla o anlamda demedim yardımcı olurum yani her konuda
evde kendin yap sende zararı en aza iner hem
Yoksaa sen ben misin :))
ooo konu hayırlı olsun canıms ben gelene kadar kaynatmışsınız bile. ben de evde böyleyim hep " ayy zayıflamam lazım az spor yapsam iyi olur" 5 dk sonra... " ay canım dondurma cekti bi de cips alıyım geliyiim"
aşk olsun valla o anlamda demedim yardımcı olurum yani her konuda
evde kendin yap sende zararı en aza iner hem
haftaya trabzona gidiyorum accık ucundan verseydim iyiydi ama hominigırtlak devam
Heey sevgilin mi var oradaa :)
nişanlııımmm vaar
Ooh ne güzelll. Güle güle git. Hayırla.. Kavuşun :)
tesekkür ederim canım :) naptın kendine dicek bana işten ayrıldım okul bitti bi boşluk oluştu habire yiyoruuumm
Kızlar ben yıllardır spor yapıyorum sizinle paylaşmak isteyeceğim bazı durumlar var.
1Öncelikle aç kalayım da zayıflayım olayını unutun aç kaldıkça sonradan aldığınız besinler direkt olarak depo ediliyo aksine daha fazla kilo alırsınız o yöntemle sakın uygulamayın ve çok da sağlıksız.
2.Diyetleri uygulamayın kızlar.Gereksiz ve sağlıksız.Kimse sizden çok daha iyi bilemez ne yiyip ne yememeniz gerektiğini.
3.Spor yapmadığınız sürece beslenmeniz nasıl olursa olsun kalıcı kilo veremezsiniz.diyet bıraktığınız zaman yine eskisi gibi olursunuz.
4.besin öğününüzün kalorisini azaltıp öğün sayınızı artırın.çok sık yiyin ama az yiyin
5.kuruyemiş meyve bunları eksik etmeyin öğünlerinizn çoğunda bunları tüketin favorim ananas inanılmaz faydalı antibiyotik etkisi var yağ yakımına birebir
6.spor yapın hergün 1 saat yürüyüş bile yeterli olcaktır.Gününzden 1 saatini spora ayırın
7.su için bol bol su için ve şişeninz hep yanınzda olsun evdeyken bile.şişe olmayınca insan mutfaga daha az gidiyo çünkü ama gözünüzün önünde olunca sık sık içersiniz
8.dışardan asla yemeyin fast foodlardan uzak durun zeytinyağı kullanın her şeyi zeytinyağı ile yapabilirsinz tadına alışnca zaten sıvı yağı unutcaksınız emin olun
Kızlar aklıma gelenler bunlar dediklerimi uygularsanız kalıcı şekilde kilo verip hayatınızı düzene sokmuş olursnuz .Çok daha zinde ve mutlu bi yaşamınız olup hayata bakış açınz bile değişebilir.Kolay gelsin kızlaaar:)))
Çooook teşekkür ederiz canım verdiğin bilgiler içiinn :)))