Sağlıklı yaşayarak kilo vermek isteyenler :)

ruyalargercekolsa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
1.160
25
108
Merhaba arkadaşlar. Zayıflamak isteyip yol arkadaşı arayan herkese kapımız açıktır. Buyrun. Hoşgeldiniz :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın arkadaşlar. Tartıldım şimdi. 78.500 gr çıktım. 14.06.2014. Tarihi yazayım da :)) bir bardak su içeceğim. Sonrasında kahvaltımı da paylaşacağım. Sizlerde motive olmak için yazabilirsiniz buraya :)

konun hayırlı olsun canım sende mi kilodan muzdaripsin bana da kilo aldıracak formüller verin bari

Kahvaltı yaptım. Biraz peynir zeytin bir dilim ekmek soğan kavurması azcık bir de haşlanmış yumurta yedim. Biraz fazla oldu ama kahvaltıyı zengin gibi ,öğle yemeğini orta halli bi aile gibi akşam yemeğini fakir gibi yiyeceğim

Canım teşekkür ederiim :* :) gece yatarken bol bol ye. Çok hareket etme. Ama sağlıklı beslen :) ben olsam alırdım .p :))

ayy kuzum yok şaka ne kilosu, 51 kiloyum şuan bunu korumak için elimden geleni yapıyorum
Allahtan öyle hemen kilo alan yapım yok
ekmeği kestin mi canım kilo veriliyor, tabi birde abur cubur bende hiç yok bunlar mesela..aksine çikolatayı hiç sevmem

51 mi :) aramızla 27 kilo vaar :) benim çikolata krizlerim vardır :)

51 mi :) aramızla 27 kilo vaar :) benim çikolata krizlerim vardır :)

inşallah sende görürsün 50 lileri kriz diye bişey yok nefis var, demekki hakim olamıyorsun nefsine mesela ben hergün türk kahvesi içerim yannda mutlaka bi parçacık çikolatam olur oda sevdiğimden değil ikisi hoş oluyor
ama tabi her defasında oturup bi paket yersen olmaz

Haklısın. Yeter yemeyeceğim demeyi bilmek lazım :) bilmiyorsak öğreneceğiz ! :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…