Usulü öyleymiş. 15 gün içip, 5 gün ara. Yine 15 gün içip, 15 gün ara. Sonra dön başa...Sen daha nerenden verecen 10 kiloyuu
Senin kiloda olsam belki de korumaya geçerim ama bir ara büyük konuştum ya, kv çok zayıfladın artık yeter falan deyince 55 olmadan durmam dedim
Benim hayalim 50 - 51 olmak ama
Çok şükür bitti gitti..
Kahvaltın da harika görünüyor
Haklısın.. Kilo olarak bugün koydum bile, en kısa zamanda 5leri görmek istiyorum
Göğüs için çok etkiliymiş ama ben de duvar dışında yapamıyorum.. Senin gibi ufaktan başlasam belki sonunda başarırım..
Çok geçmiş olsun..
Bu hastalıklar bitmez oldu nedense
Neyse hoşgeldin cezalarınla beraber :))
Geçmiş olsun mu diyim ne diyim bilemedim
Sevdiğin şeylerden ye bari, biraz enerjin yükselir belki, halin yok ama yürüyüş de iyi gelir aslında..
15 güne mi tamamlayacaksın??
Kaç kez kızlar resmini paylaştı hiç birinde köpük görmedim, benimki de köpüklü ve koyu olur
Dahlia_ bu adami takip ediyorum, bu sekilde basladim duvarda da
Eki Görüntüle 2919433 Menu
Sabah (8.30)
2 haslanmis yumurta, sovus domates ve kapya, siyah zeytin, beyaz peynir ve kahve
Ara
Sutlu nescafe
2 mor erik
Aksam (18.00)
Et (dana but, tavada yagsiz pisirilmis), sogan salatasi, ezme salata, koz biber ve ayran
Su:3 litre
Spor yok. Adim 12 bin.
Sen de cayini/kahveni al yanina, sohbet muhabbet eslik etmis olursun
Usulü öyleymiş. 15 gün içip, 5 gün ara. Yine 15 gün içip, 15 gün ara. Sonra dön başa...
Selam kızlarcımm
Sabah yağ yakan kahvemi içtim yine
14:00 de bir karnıyarık (sadece içini)
3/4 yk makarna
1 kase cacık yedim
Gün içinde
Duble kahve
1 mandalina 1 incir
Akşam
Kokoreç 1 dl ekmek ile
1 bardak ayran
sedulu sözünü dinledim eve girmeden köpüşümle yürüşümüde yaptım. Adım sayısı paylaşamıyorum saatimi takmamıştım
Selamlar , hayırlı akşamlarYemicem
Günde 1 kez eşimle yemek yiyebiliyorum o da öğlen.. Akşam gelip yemesi 8-i buluyor, o saatte yersem ben kilo veremem, o yüzden 2 öğün yapıyorum şimdi, 2ci öğünü eşimle yiyorum diye bitiyor yemek işi..
Kilo vericem diye uzun süre beraber yemek yemedik, saatler hiç uymuyordu işinden dolayı
Ahhh anlamsızca dakikalarca ağlauabiliyorlar bazen.Sabııır dostumOğlanın ağlama krizi tuttu akşamdan beri.. Hiç yapmazdı, bayağı huysuz..
2 yaş böyle mi oluyordu ?
Yürüyüşü akşama saklamıştım 8000 adım zor yaptım ya durmadı birtürlü
Selamlar , hayırlı akşamlar
Ya ben de bu konuda zorluk yaşıyorum.Biz ailecek sofraya otururuz kahvaltı ve akşam yemeği yeriz.Şimdi bazen yememek için oturmuyorum sofraya ama beni zorluyor
Ahhh anlamsızca dakikalarca ağlauabiliyorlar bazen.Sabııır dostum
Oğlanın ağlama krizi tuttu akşamdan beri.. Hiç yapmazdı, bayağı huysuz..
Daha iyiyim çok şükür, öğleden sonra kahve toparladı biraz. Çok uykum var yatıcam şimdi hemen. Senin ufaklık nasıl oldu, haftasonu dinlenebildin mi?Selam canım..
Nasıl oldun, daha iyi misin?
Ay unutmuşum ben o günleri. En küçüğüm 14 yaşında şimdi, ama ele avuca sığmayan bir çocuktu. Aynı yaş çocuğu olan arkadaşlarla dışarı çıkınca hepsi gözüyle takip ederdi çocuğunu. Ben peşinde koşardım illa ki bir yere tırmanır, kaçardı çünkü.Oğlanın ağlama krizi tuttu akşamdan beri.. Hiç yapmazdı, bayağı huysuz..
Malesef canimbu donemde sen ne kaDar tepki gosterirsen hircinliklarida o kadar suruyor bizim yeni kardes stresiyle birlesince cok zor gecmisti sana tavsiyem aglamak istiyorsa aglasin sadece saril ,konusmaya çalış agladi diye baska seylere yoneltince alışkanlık yapiyor tv ,telefon , ya da aklina gelen herhangi birseyle oyalamaya calisma .. ne kadar sakin olabilirsen o kadar cabuk biticek❤
Daha iyiyim çok şükür, öğleden sonra kahve toparladı biraz. Çok uykum var yatıcam şimdi hemen. Senin ufaklık nasıl oldu, haftasonu dinlenebildin mi?
Ay unutmuşum ben o günleri. En küçüğüm 14 yaşında şimdi, ama ele avuca sığmayan bir çocuktu. Aynı yaş çocuğu olan arkadaşlarla dışarı çıkınca hepsi gözüyle takip ederdi çocuğunu. Ben peşinde koşardım illa ki bir yere tırmanır, kaçardı çünkü.
Çocuk parklarında üstü kapalı kaydıraklar olur ya onun tepesine tırmanır otururdu eşek herif. Çıkıp alamazdım boyum yetmezdi, yoldan geçen uzun boylu adamlardan rica ederdim
Bu yaşlarda da atar gider nöbetleri oluyor. Yarım saat sonrada gönül almak için kedi gibi dolanıyor etrafımda.
Off çok zor o dönemleri gözden kaçırmaya gelmiyor.Sağol canım tavsiyen için..
Ben de sakinleştirmeye çalışıyorum..
Tv falan izlemez, ben daha çok sevdiği oyun, oyuncaklarla oyalıyorum ama pek faydalı olmadı.. Yeni başladı, ne kadar sürecek bakalım..
Çok şükür..
Ufaklık iyi oldu şükürler olsun..
Dinlendim, 2 gündür gayet iyiyim ben de :)
İşte bizimki de öyle bir çocuk
Pek dışarı çıkmıyoruz son zamanlarda, şimdi evde heryere tırmanıyor.. Dün kaç kere düştü ağladı saymadım.. Durmak nedir bilmiyor..