Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baştan tadı çok kötü gelse de sonradan alıştım, hatta harareti aldığı için sevdim. Sevmesem de faydasını görürsem gayret eder, yer içerim ben.Öyle rahat yapıyor ki ben de aynen öyle yapabilecekmişim gibi hissettim
Afiyet olsun
Oturuyorum zaten, oğlum da babasıyla yiyor, ben de oturup onu yediriyorum..
Biliyorum ablacım, hiç tamamlayamadım ben
Afiyet olsun dengeli menü sadece sütlü nescafe tekli pakette satılan mi yoksa granüllü olana sen mi süt ekledin ? Paketli kahveler pek iyi olmuyor.Eki Görüntüle 2919433 Menu
Sabah (8.30)
2 haslanmis yumurta, sovus domates ve kapya, siyah zeytin, beyaz peynir ve kahve
Ara
Sutlu nescafe
2 mor erik
Aksam (18.00)
Et (dana but, tavada yagsiz pisirilmis), sogan salatasi, ezme salata, koz biber ve ayran
Su:3 litre
Spor yok. Adim 12 bin.
Kahvaltı yok ya yavrum. Ne demiş ünlü bir ataSelam kızlarcımm
Sabah yağ yakan kahvemi içtim yine
14:00 de bir karnıyarık (sadece içini)
3/4 yk makarna
1 kase cacık yedim
Gün içinde
Duble kahve
1 mandalina 1 incir
Akşam
Kokoreç 1 dl ekmek ile
1 bardak ayran
sedulu sözünü dinledim eve girmeden köpüşümle yürüşümüde yaptım. Adım sayısı paylaşamıyorum saatimi takmamıştım
Kaç adım oldu ? Yürüyüş tempolu mu yoksa hafif miydi ?Iyi aksamlar
8h filtre kahve
11h double cay ,tahilli sandvic ,2aci biber ,2 zeytin
18h karnabahar yemegi ,salata,1yk makarna
25dkyuruyus
2lt su simdilik
Sende de kahvaltı yok. Dengesiz bir menü çünkü ortada menü yok. Bu şekilde kilo vermeyi bırak almaya müsait olur vücut. Yemek yemeyi ihmal etmeyin.Ben bugun kahvaltı yapamadım.sabahtan buluşmam vardı.Sonra arkadaşıma gittim.Orda kurufasulye pilav(4 kaşık) 1 dilim ev ekmeği yedim.Çay ve azcık kurumeyve yedim.Şimdi eşim oruç onunla oturucam, yerMİŞ gibi yapıp kendimi kandırıcam
Bugün 1 saat yürüyebildim sadece.Aniden karnım ve belim ağrımata bsşladı.Adetim mi geliyor acaba?
Giderek yemek çeşidini artırdın. Günü bu sıra erken kapatıyorsan cumartesi güzel bir eksi gelme ihtimali yüksek senden. Bu saatten sonra hiç mi acıkmıyorsun mesela atistirmalik falan tüketmiyor musun ?Menüm..
10.00
Yumurtalı omlet
1 salatalık
1 dilim ekmek
14.00
1 köfte
Yarım tabak karabuğday
1 pişmiş domates
2 bardak ayran
Salata da yapmıştım ama yiyemedim, midem almadı..
Su 2 lt
8000 adım
Akşam menüne bayıldım çünkü çok severim Ucundan kıyısından da değil ödül yaptığına değmiş.Bende menümü yazayım bugün ödül gibi bir gün yaptım. Kardeşimin sevgilisi geldi italyadan ve üniversiteye gitme öncesi ailece yemek yedik ziyafet gibi oldu biraz.
Kahvaltı
1 çok tahıllı ekmek üzeri tereyağı ve 1 tk çilek reçeli
40 gr çeçil peyniri
5 tane siyah zeytin
Sade filtre kahve
Öğlen
3 yk yoğurt ve 3 yk yulaf karıştırıp yedim.
Akşam
1 dilim lazanya ve 200 ml ayran
Su 2 lt
60 dk cardio
13 bin adım var.
Kalori saymaya başladım bugünden itibaren. Matematik işin içine girince daha adapte gidiyorum diyete. Mezun olduğumdan beri kalori saymayı bırakmıştım.
Akşam yemeği ve ertesi gün öğle yemeği arası if yapmaya çalışıyorum. Zaten kahvaltı öğününü sevmem hiç değilse bu şekilde fırsata çevireyim diyorum. Kalori sayma olayına bendemi başlasam, benide motive ediyordu.Kahvaltı yok ya yavrum. Ne demiş ünlü bir ata
Kahvaltını zengin gibi akşam yemeğini fakir gibi yiyeceksin su miktarı ?
Granul kahve, sutunu ben ekliyorumAfiyet olsun dengeli menü sadece sütlü nescafe tekli pakette satılan mi yoksa granüllü olana sen mi süt ekledin ? Paketli kahveler pek iyi olmuyor.
Kahvaltı yok ya yavrum. Ne demiş ünlü bir ata
Kaç adım oldu ? Yürüyüş tempolu mu yoksa hafif miydi ?
Sende de kahvaltı yok. Dengesiz bir menü çünkü ortada menü yok. Bu şekilde kilo vermeyi bırak almaya müsait olur vücut. Yemek yemeyi ihmal etmeyin.
Giderek yemek çeşidini artırdın. Günü bu sıra erken kapatıyorsan cumartesi güzel bir eksi gelme ihtimali yüksek senden. Bu saatten sonra hiç mi acıkmıyorsun mesela atistirmalik falan tüketmiyor musun ?
Afiyet olsun dengeli menü sadece sütlü nescafe tekli pakette satılan mi yoksa granüllü olana sen mi süt ekledin ? Paketli kahveler pek iyi olmuyor.
Sende de kahvaltı yok. Dengesiz bir menü çünkü ortada menü yok. Bu şekilde kilo vermeyi bırak almaya müsait olur vücut. Yemek yemeyi ihmal etmeyin.
Giderek yemek çeşidini artırdın. Günü bu sıra erken kapatıyorsan cumartesi güzel bir eksi gelme ihtimali yüksek senden. Bu saatten sonra hiç mi acıkmıyorsun mesela atistirmalik falan tüketmiyor musun ?
Afiyet olsun dengeli menü sadece sütlü nescafe tekli pakette satılan mi yoksa granüllü olana sen mi süt ekledin ? Paketli kahveler pek iyi olmuyor.
Tatlı isteğine kaliteli ölçülü bir şekilde yenen işlenmemiş tahıl grubu, kakao oranı yüksek bitter çikolata, taze ve kuru meyveler, ayrıca bol çeşitli menüler engel oluyor canım.Acıkmıyor garip bir şekilde, alıştım herhalde, eskiden olsa bayılırdım açlıktan :)
Tatlı isteğim oluyor ona da çare yok zaten, akşamlar hep var :)
Hala artıdayım ama onu anlamadım, tartıda mı sorun var, benim vücut mu şaşırdı bugün eşimle oğlumu da çıkarayım tartıya, onlar sabit nasıl olsa anlarım tartı mı bozuk ben mi
Kalori sayımı şu an beni motive ediyor. Uzun süredir ara vermiştim. Dün başlayınca iyi geldi. İncelmek için kalori açığı vererek yağımı yakmam lazım. Bu kış matematik hesabıyla ilerleyeceğim. Karında kaslar var ama yağı tam yakmadigimdan belli olmuyor. Ne kadar çok kalori açığı oluşturursam o kadar iyi olacak.Akşam menüne bayıldım çünkü çok severim Ucundan kıyısından da değil ödül yaptığına değmiş.
Zaten korumadasın, spor disiplininde bu tarz ödülü tolere ediyor.
Akşam yemeği ve ertesi gün öğle yemeği arası if yapmaya çalışıyorum. Zaten kahvaltı öğününü sevmem hiç değilse bu şekilde fırsata çevireyim diyorum. Kalori sayma olayına bendemi başlasam, benide motive ediyordu.
Günaydın kızlar
Ağırlıklı cardio yaptığım için kollarım agriyor ama pes etmek yok. Bugün yine bir saat cardio beni bekler.
Spor planınızı sabahtan yaparsanız akşama bahaneniz kalmaz
Acıkmıyor garip bir şekilde, alıştım herhalde, eskiden olsa bayılırdım açlıktan :)
Tatlı isteğim oluyor ona da çare yok zaten, akşamlar hep var :)
Hala artıdayım ama onu anlamadım, tartıda mı sorun var, benim vücut mu şaşırdı bugün eşimle oğlumu da çıkarayım tartıya, onlar sabit nasıl olsa anlarım tartı mı bozuk ben mi