selam Dahlia , cok yorucu bir surec gercekten.Biran once toparlanirsiniz insaallah..Selam kızlar..
Yeni fırsat buluyorum yazmaya, çok yordu bu hastalıklar beni.. Yarın da erkenden oğlumu doktora götüreceğim.
bu haftam resmen boş geçti, geceler uykusuz, gündüzlerim ancak oğlanla ilgilen derken ümidimi kestim bu haftadan, zaten hergün ödemliyim, kendime ayıracak zamanım olmadı.. İyileşsin de ufaklık öyle toparlanırım ben de..
Bu calisan kadin - calismayan kadin karsilastirmalarini cok yanlis buluyorum.Herkesin hayat sarti farkli.Hayatlarimizi yaristirmamiza hic gerek yok degil mi:)Ya amcamin gelini var bana diyorki: ya canim. Sen calisiyorsun ama bizimki daha zor. Evi temizle, yemek yap, cocuklara bak. Cok zor .
Benim cevabim: gerizekali bizimkini de komsum yapmiyor heralde. Biz onu is cikisi yapiyoruz!
selamlar , gunaydin:)
cornflakes yemek iyi midir dyette?Ben pek sevmem ama canim cekti aldim.Baya tatsiz tuzsuz biseydi , azcik bal ekledim bi de:)
Benimde motivasyonda sikinti var ama hic kendimi dinlemiyorum. Crossfit yaptigim grupla bi challenge basladik. O iyi geliyorGunaydin 56.40
Bugun 57.30
Hala sisim reglde olamadim , bu ara motivede degilim spor hic yapamıyorum
.
Regl surecimden sonra tekrar katilsam dah iyi olur diye düşünüyorum birkac gun yediğimin hesabini yapmadan psikolojik olarak rahatlamak istiyorum
Ama yinede ananas aldim ödem atici birşeyler deniycem
Benimde motivasyonda sikinti var ama hic kendimi dinlemiyorum. Crossfit yaptigim grupla bi challenge basladik. O iyi geliyor
3 günde harika eksiKilo bildirimi
Çarşamba 73,3
Bugün,72,4
Harikasın loricim tıkır tıkır gidiyor kilolarGunaydin
Gecen hafta 98,4
Bugun 97,4
Fark 1 kilo
Hedef 96
Bencede regl artısıdırGünaydın kizlar,
Gecen cuma 55.6
Bu cuma 56.2
+600
Regl artisi diye dusunuyorum, hala regl olamadim.
Bu durumda yarisirsam haksızlık olacak, bu normal kilom degil çünkü
Zaten kizlarin cogu kaçışta
Gecmis olsunBenim kız sık sık id.yolu enfeksiyon u geçiriyor du. Doktor nefroloji ye yönlendirdi.
Kilo bildirimi
Çarşamba 73,3
Bugün,72,4
Haftasonu tartilmak yaradi. Eksinin guzelligineGunaydin
Gecen hafta 98,4
Bugun 97,4
Fark 1 kilo
Hedef 96