- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.167
Benim telefon cumalari anteni indiriyomus. Dinlenme gunu ilan etmis
Benden degil telefon istemiyor
Kiz kendimize yemek yapmadim, buzluktan cikardim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim telefon cumalari anteni indiriyomus. Dinlenme gunu ilan etmis
Benden degil telefon istemiyor
Ne güzel işte, bol protein...
Ya amcamin gelini var bana diyorki: ya canim. Sen calisiyorsun ama bizimki daha zor. Evi temizle, yemek yap, cocuklara bak. Cok zor .
Benim cevabim: gerizekali bizimkini de komsum yapmiyor heralde. Biz onu is cikisi yapiyoruz!
Akıllı evlerimizde, akıllı çocuklarımız var. Hayat bize güzel beyaa! Demeliklermis...Ahahahahaha bizim cocuklar kendine bakiyor
Ben alışamadım toza tablet olarak alıyorum.Doktoruna sormasında fayda var.
Bu kadar kilo alıp verdim, çok şükür cildimde sarkma olmadı. Ben kolojene bağlıyorum...
Tadı nötr olsa da, kokusu kötü. Burnumu tıkayarak içiyorum, üzerine bir bardak suyu yine burnum tıkalı içiyorum.
Hep şifa olsun diye...
Yardımcılar ses etsin kk dan başka haberleşme ağınız yok muydu
Kimsede telefonu yok mudur ki?
Başlarına bisey gelmesin de kisa sureli gidişler gelişler olur öyle.
Ikiside ayni andaaYardımcılar ses etsin kk dan başka haberleşme ağınız yok muydu
İkisi de aynı zaman diliminde hesapları pasivize edildi, denk mi geldi ya insan mana vermek istiyor
üye olduğun yıl yada yorum sayınla falan pro üye olunduğunu sanıyordum benProlara hosgeldin bu arada
bilmiyorum bende şaşkınım @_Vera_ yı şimdi duydum hatta
hazır aldım kız hepsini sadece çay demledim
evet kardeşimde öyle demiştiDoktoruna sormasında fayda var.
Bu kadar kilo alıp verdim, çok şükür cildimde sarkma olmadı. Ben kolojene bağlıyorum...
Tadı nötr olsa da, kokusu kötü. Burnumu tıkayarak içiyorum, üzerine bir bardak suyu yine burnum tıkalı içiyorum.
Hep şifa olsun diye...
malesef canım üyelerin kimlik deşifresi yasak diye biliyorum zatenYardımcılar ses etsin kk dan başka haberleşme ağınız yok muydu
İkisi de aynı zaman diliminde hesapları pasivize edildi, denk mi geldi ya insan mana vermek istiyor
Ev ararken emlakci ilk gosterdiginde akilli ev diye fiyatini duyunca ben de herhalde evde her is guc kendiliginden oluyor sanmistimAkıllı evlerimizde, akıllı çocuklarımız var. Hayat bize güzel beyaa! Demeliklermis...
Degil mi 10 dk her yer toplaniyorbilmiyorum bende şaşkınım @_Vera_ yı şimdi duydum hatta
başka bir üye adıyla cee falan yapacaklarını umuyorum
hazır aldım kız hepsini sadece çay demledim
ama şu misafir geleceği zaman ki hızlıca ev toparlanmasını her zaman yapabilsem keşke
normalde bu kadar çabuk yapamıyorum
evet kardeşimde öyle demişti
askıya almıştım şimdi sizin yorumlardan sonra hemen edinip kullanacağım
malesef canım üyelerin kimlik deşifresi yasak diye biliyorum zaten
tel falan vermedik birbirimize
bizde sizler gibi şaşkınız
Benim kız sık sık id.yolu enfeksiyon u geçiriyor du. Doktor nefroloji ye yönlendirdi.Hastanede ne isin vardi, kacirmisim mesajini