- 22 Mart 2019
- 1.412
- 5.253
Paketli gida tercih etmesen daha iyi olur. Ama canin cekmis. Olur aradaselamlar , gunaydin:)
cornflakes yemek iyi midir dyette?Ben pek sevmem ama canim cekti aldim.Baya tatsiz tuzsuz biseydi , azcik bal ekledim bi de:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paketli gida tercih etmesen daha iyi olur. Ama canin cekmis. Olur aradaselamlar , gunaydin:)
cornflakes yemek iyi midir dyette?Ben pek sevmem ama canim cekti aldim.Baya tatsiz tuzsuz biseydi , azcik bal ekledim bi de:)
Sayi onemli degil. Ben de hic bir zaman cesit cesit yapabilenlerden olamadim. Lezzetli olsun kafiYeni favorim cheesecake
Muhakkak börek
Her daim cikolata veya cikolatali bişi
Ama çeşit sayisinda hep sinifta kalıyorum
Neden yarismayasin. Benim de gercek kilom degil, duzenim bozulunca tartiya da yansiyor. Kacmak yok. Haftaya yuzdeler yarissinGünaydın kizlar,
Gecen cuma 55.6
Bu cuma 56.2
+600
Regl artisi diye dusunuyorum, hala regl olamadim.
Bu durumda yarisirsam haksızlık olacak, bu normal kilom degil çünkü
Zaten kizlarin cogu kaçışta
Geçmiş olsun bu gece deliksiz bir uyku çekersen yarına zımba gibi olursunSelam kızlar..
Eve yeni geldim sayılır, başım çatlıyor aç, susuz kaldım bu saate kadar.. Sabah kalkınca aceleyle tartıldım beklemeden, artıyım haliyle..
Neyse oğlum daha iyi, boğazında da hiçbirşey yokmuş.. Kaç gündür sprey kullanıyordum zaten, vardıysa da geçmiş herhalde.. Keyfi de yerine geldi, şimdi benim toparlanmam lazım :) Uykusuzluk, baş ağrısı tüketti beni..
Neden yarismayasin. Benim de gercek kilom degil, duzenim bozulunca tartiya da yansiyor. Kacmak yok. Haftaya yuzdeler yarissin
Selam kızlar..
Eve yeni geldim sayılır, başım çatlıyor aç, susuz kaldım bu saate kadar.. Sabah kalkınca aceleyle tartıldım beklemeden, artıyım haliyle..
Neyse oğlum daha iyi, boğazında da hiçbirşey yokmuş.. Kaç gündür sprey kullanıyordum zaten, vardıysa da geçmiş herhalde.. Keyfi de yerine geldi, şimdi benim toparlanmam lazım :) Uykusuzluk, baş ağrısı tüketti beni..
Bir dus ve 3-4 saat uykuya bakar, turp gibi olursun. Kuzucuk duzeldi ya sukurGeçen hafta - 63.7
Bugün 64.4
Fark +0.7
Hedefim 63.7 olsun tekrar, dinlenip ödemlerimi de atınca toparlanırım..
Bir sey olmaz. Anca beraber..Hafraya hedefim gecen cuma uzerinden.
55 hedefliyorum, kacmiyorum da size haksizlik olmasin diye dedim
Hayirli olsunAz sonra kardesimin nisani var. Makyaj sac oldu elbise kaldi
Güzel eksiler gördüm sanki, maşallah.
Bugün burası sanki durgun mu ne...
Ben yogunum ondan dirdirci benimGüzel eksiler gördüm sanki, maşallah.
Bugün burası sanki durgun mu ne...
Kardeşinin nişanı hayırlı uğurlu olsun..Ben yogunum ondan dirdirci benim
Benim öyle bir arkadaşım var. Yer içer, sonra devrilir kanepeye uyur. Herkes onu öyle kabul etti. Kabul etmeyene de zaten gitmez. Sen de kabul ettir, devir popoyu yat.Ben misafirlikteyim.
Bir de haftanin yorgunluğu cokmus, acayip yorgunum, ev sahibine deyip yan odaya gecip yaticam
Neyse bir kahve daha içeyim
Benim annemde öyle. Yemek sonrası ortadan kaybolur kesin. Bir bakarım çocuklardan birisinin odasında kıvrılmış uyuyorBenim öyle bir arkadaşım var. Yer içer, sonra devrilir kanepeye uyur. Herkes onu öyle kabul etti. Kabul etmeyene de zaten gitmez. Sen de kabul ettir, devir popoyu yat.