Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Günaydın kizlar,

Gecen cuma 55.6
Bu cuma 56.2

+600

Regl artisi diye dusunuyorum, hala regl olamadim.

Bu durumda yarisirsam haksızlık olacak, bu normal kilom degil çünkü 🙄

Zaten kizlarin cogu kaçışta 😪
Neden yarismayasin. Benim de gercek kilom degil, duzenim bozulunca tartiya da yansiyor. Kacmak yok. Haftaya yuzdeler yarissin😻😻

Selam kızlar..
Eve yeni geldim sayılır, başım çatlıyor aç, susuz kaldım bu saate kadar.. Sabah kalkınca aceleyle tartıldım beklemeden, artıyım haliyle..
Neyse oğlum daha iyi, boğazında da hiçbirşey yokmuş.. Kaç gündür sprey kullanıyordum zaten, vardıysa da geçmiş herhalde.. Keyfi de yerine geldi, şimdi benim toparlanmam lazım :) Uykusuzluk, baş ağrısı tüketti beni..
Geçmiş olsun bu gece deliksiz bir uyku çekersen yarına zımba gibi olursun

Selam kızlar..
Eve yeni geldim sayılır, başım çatlıyor aç, susuz kaldım bu saate kadar.. Sabah kalkınca aceleyle tartıldım beklemeden, artıyım haliyle..
Neyse oğlum daha iyi, boğazında da hiçbirşey yokmuş.. Kaç gündür sprey kullanıyordum zaten, vardıysa da geçmiş herhalde.. Keyfi de yerine geldi, şimdi benim toparlanmam lazım :) Uykusuzluk, baş ağrısı tüketti beni..

Geçen hafta - 63.7
Bugün 64.4
Fark +0.7
Hedefim 63.7 olsun tekrar, dinlenip ödemlerimi de atınca toparlanırım..
Bir dus ve 3-4 saat uykuya bakar, turp gibi olursun. Kuzucuk duzeldi ya sukur😻

Gectim seniii. Gelecek haftaki hedefinin de altindayim. La la la lalalala
:KK31:
:KK31:

Günaydın ☀️
Eşimle sörfe gitcez 5 dk kilo bildirimi için girdim😜
Kahvaltımı da ekledim. 😜

Geçen hafta :53.600
Bugün: 53.100
Fark: -500
Haftaya hedefim:53

Geçen haftayı inşallah yanlış hatırlamıyorumdur.

Eklentiler

• 3D03CE0F-03A1-41B4-9325-27F6CFEE5CB9.jpeg
    3D03CE0F-03A1-41B4-9325-27F6CFEE5CB9.jpeg
    57,8 KB · Görüntüleme: 25
  • 5AD6DBC1-1C50-4EF3-84E3-56ECE9A075B6.jpeg
    5AD6DBC1-1C50-4EF3-84E3-56ECE9A075B6.jpeg
    238,9 KB · Görüntüleme: 26
Ben misafirlikteyim.

Bir de haftanin yorgunluğu cokmus, acayip yorgunum, ev sahibine deyip yan odaya gecip yaticam 😜🤣

Neyse bir kahve daha içeyim 🤗
Benim öyle bir arkadaşım var. Yer içer, sonra devrilir kanepeye uyur. Herkes onu öyle kabul etti. Kabul etmeyene de zaten gitmez. Sen de kabul ettir, devir popoyu yat. 😆😆

Kızlar ben bugün sabah tartıyı unutup yedim😂
Hazmedeyim tartılırım dedim
Sonra onuda unutup öğleden sonra yarım lavaşla döner yedim
Temizlik vardı bugün hararet bastıkça da su içtim🤭
Dün akşamı çok hafif geçirmiştim neredeyse yememiştim halbuki sabah tartısı için 😂
Şapşikliğim üstümde bugün neyse evim miss gibi oldu. Tüm tüller perdeler yıkandı miss gibide koktu.
akşam yemek yemeyeceğim yarın sabah ham halimle tartılarım bi 😂

Benim öyle bir arkadaşım var. Yer içer, sonra devrilir kanepeye uyur. Herkes onu öyle kabul etti. Kabul etmeyene de zaten gitmez. Sen de kabul ettir, devir popoyu yat. 😆😆
Benim annemde öyle. Yemek sonrası ortadan kaybolur kesin. Bir bakarım çocuklardan birisinin odasında kıvrılmış uyuyor 😂