Yok kuzum ev hanımı hepsi. Bende çalıştığım için senin gibi düşünüyorum. Ama neyse hallettim şükür, aradan çıkmış olacak.Gelenler calismiyormu? Ben kolay kolay gitmem misafirlige cuma gunleri. Gitsemde kac gun once haber veririm
Prolara hosgeldin bu aradaYok kuzum ev hanımı hepsi. Bende çalıştığım için senin gibi düşünüyorum. Ama neyse hallettim şükür, aradan çıkmış olacak.
Diyorum ya vardir her serde bir hayir. Bu vesileyle belki bir daha diz sorunu yasamayacagim. Anneme de yolladim. Allah razi olsunŞöyle söyleyeyim. 9 ay kadar nörolojik hastalığımdan dolayı yattım. (Zaten o süreçte kilo aldım) Yavaş yavaş yürüyüşlere başladığımda, bir yandan denge sorunuyla, diğer yandan da eklem, kas, tendon sorunlarıyla mücadele ettim. Bir yandan azim, kaliteli beslenme ve bahsi geçen takviyelerle eski ben'e döndüm. Saç, cilt, kemik, kas dokusu hepsi kendine geldi. 5 dk için bile evden çıktım, ağrı olunca geri döndüm. Bazen dizlerde kilitlenme yaşadım, 500-600 mt yürüyüp geri dönemedim, taksi çağırdım.
Ailendeki kadınlara bahset, sabırla kullansınlar, sabırla yapabildikleri kadar hareket etsinler. Allah'ın izniyle şifa bulsunlar...
Hastanede ne isin vardi, kacirmisim mesajiniDünkü menü mu geçeyim
Sabah 8 gibi
Sucuklu yumurta 4 lokma çok yemedim, salatalık küçük bir tane, bir dilim ekmek
Öğle hastanede geçti zamanım bir tane muz ve bir bardak meyve suyu
Akşam misafirlikteydim, 6 gibi
Bir kase yayla çorbası, bir adet lahmacun ve salata bir bardak ayran
Çay in yanına tatlı yapmış kuzenim küçük bir dilim yedim, haşhaş tatlısı,
inanın ayıp olmasın diye yedim geri çevirmeyi çok istedim ama emek vermiş yapmış bizim için
İki litre ye yakın su ,bol su icemedim hastanede olduğum için işlerim baya uzun sürdü
Covid oldugun zamanla ayni belirtileri yasamissin. Umarim bu sefer o kadar uzun surmez. Gecmis olsunRapor merkezine rapor yazdım cevaplarını bekliyorum daha erken olduğu için cevap gelmedi. Bir şekilde beni yönlendireceklerdir en azından benden başka bunları yaşayan var mı bilmek istiyorum. Dahası ben Kovit olduğumda ne öksürüğüm oldu ne nefes darlığım oldu ateşim yükselmişti sadece 1-2 gün onun dışında sadece migren yaşadım üç hafta boyunca ama çok ağır bir şekilde migrenim oldu. Aşı da bana aynı etkiyi yaptı. Tesadüf mü bilmiyorum
Kaydettim. TesekkurlerAslında aşırı kolay bir tarifi var, ben hiçbir şeyi ölçmeden yaptım elim alışık olduğu için. Şu tatlı yapılan kabaklardan alıyorsun güzelce temizleyip doğrayıp 220 derece fırına atıp yumuşayana kadar pişiriyosun fırında pişmesi lazım kaynatırsan tadı güzel olmuyor. Daha sonra soğuyunca robottan geçirip püre haline getiriyorsun muffin yaparken bir kocaman su bardağı kadar kabak püresi kullandım 2 yumurta kırdım, içine doğranmış hurma koydum sayısını bilmiyorum herkes sevdiği kadar koyabilir ya da başka bir şeyde koyabilirsiniz kuru üzüm falan da konulabilir. Üzerine 3 yemek kaşığı yulaf ve aldığı kadar tahıl unu (5 tahıldan kendim yaptım) ekledim siz bunun yerine tam buğday unu da kullanabilirsiniz. Ayrıca içine 1 çay kaşığı karbonat koyacaksınız kabartma tozuyla olmaz tarçın sevmiyorsanız koymak zorunda değilsiniz ben koydum, vanilya ekledim, yarım çay bardağı kadar süt yarım çay bardağı kadar da zeytinyağı eklemişimdir yağ çok koymadım, ama ölçmedim hepsini tahta kaşıkla karıştırıp kek hamuru gibi bir hamur elde ediyorsunuz. Sonra muffin kalıplarına koyup 180°’de içi pişene kadar pişirdim bir tane çöple kontrol ediyorsunuz pişti mi diye. Pişince çıkarıp 10 dakika sonra tabağa aldım o kadar
Iyilessin de toparlarsin yeniden. Yemesi icmesi nasil keyfi yerinde mi?Selam kızlar..
Yeni fırsat buluyorum yazmaya, çok yordu bu hastalıklar beni.. Yarın da erkenden oğlumu doktora götüreceğim.
bu haftam resmen boş geçti, geceler uykusuz, gündüzlerim ancak oğlanla ilgilen derken ümidimi kestim bu haftadan, zaten hergün ödemliyim, kendime ayıracak zamanım olmadı.. İyileşsin de ufaklık öyle toparlanırım ben de..
Haftasonu da yalnizsan uyusaydin madem. Cocuk toparlaninca beraber yaparsinizİyi gibi bugün, boğazım acıyor deyip duruyor, daha yeni boğazı için tedavi olmuştu, yarın götüreceğim bakalım ne sorun var boğazında..
Boğazı galiba, yarın doktora götüreceğim, bakalım ne diyecek..
Hiç boğazı ağrıyormuş gibi de değil ama ne bileyim, iyisi doktor baksın tabi..
Yok benim büyük çocuğum bütün hafta çalışıyor
Çiçekçi olur kendisi, sera, satış falan o yüzden haftasonu da farketmiyor aksine daha çok işi oluyor..
Oğlan fırsat vermedi ki, hafiften el gezdirdim o kadar.. Yeni uyudu, ne yapacağımı şaşırdım ben deuykusuz olunca gözlerim uyu diyor
Çok geçmiş olsun ya, okudukca iyice korktum.. Alerjim de var, bana neler yapar bu aşı kim bilir
Covid iken de cogunluga gore farkli semptomlar gelistirmissin ama. Kendini baskasiyla kiyaslama bence. Vucudunun viruse tepkisi bu sekilde demek ki. Ilactan sonra rahatladim demissin. Tekrarlamaz umarimEtrafımda %99 herkes aşı yaptırdı ve bazılarının sadece kolları ağrıdı bazıları bir gün ateşlendi. Kendimden başka bu kadar yan etki yaşayan görmedim yani için rahat olsun.
Marulun sakinlestirici etkisi var. Biz de cok severiz aile boyuNe zaman kendimi iyi hissetmesem canım sadece boş boş sirkeli marul yemek istiyor.
Tam türümün tek örneğiyim diyecektim ki oğlum ve eşim geldi aklıma. Tamamen başka kıtalarda, başka ülkelerde, başka kültürlerde, başka ailelerde yetişmiş olmamıza rağmen eşimle o kadar ortak yönlerimiz var ki ikimizi de yaratan Allah bir dedirtiyor.
En iyisini yapmissinKızım evdeydi başağrısı tutmuş yatıyordu bir şey isteyemedim o yüzden. Hallettim hepsini de yarın yardımcı gelecekti temizlik için. Akşamdan yıkamam gerekenler vardı tüller, banyo paspasları falan onlar kaldı. Neyse sabah ola hayrola. Stres yapmayacağım hepsi bir şekilde hallolur.
Ev yapımı browni ve havuçlu kek aldım, tuzlu kuru pasta, birazda karışık kuru yemiş çıkaracağım ortaya. Simit olayına hiç girmedim aklımada gelmedi gerçi. Yemek sonrası gelecekler zaten.
Kızım evdeydi başağrısı tutmuş yatıyordu bir şey isteyemedim o yüzden. Hallettim hepsini de yarın yardımcı gelecekti temizlik için. Akşamdan yıkamam gerekenler vardı tüller, banyo paspasları falan onlar kaldı. Neyse sabah ola hayrola. Stres yapmayacağım hepsi bir şekilde hallolur.
Ev yapımı browni ve havuçlu kek aldım, tuzlu kuru pasta, birazda karışık kuru yemiş çıkaracağım ortaya. Simit olayına hiç girmedim aklımada gelmedi gerçi. Yemek sonrası gelecekler zaten.
Benim telefon cumalari anteni indiriyomus. Dinlenme gunu ilan etmis
Doktoruna sormasında fayda var.CanTorun BLU3 cologene bende başlamak istiyorum, araştırıyorum bu ara.
50'li yaşlarda ki bir tanıdığım kullandı, cildinde de gözle görülür pozitif değişimler oldu.
Annemin bacak ağrıları olur hep
onadan kullandırmak istiyorum aslında
Ama tansiyon vs. sorunları var doktoruna danışsın istiyorum öncelikle