Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Diyorum ya vardir her serde bir hayir. Bu vesileyle belki bir daha diz sorunu yasamayacagim. Anneme de yolladim. Allah razi olsun

Hastanede ne isin vardi, kacirmisim mesajini

Covid oldugun zamanla ayni belirtileri yasamissin. Umarim bu sefer o kadar uzun surmez. Gecmis olsun

Kaydettim. Tesekkurler

Iyilessin de toparlarsin yeniden. Yemesi icmesi nasil keyfi yerinde mi?

Haftasonu da yalnizsan uyusaydin madem. Cocuk toparlaninca beraber yaparsiniz

Etrafımda %99 herkes aşı yaptırdı ve bazılarının sadece kolları ağrıdı bazıları bir gün ateşlendi. Kendimden başka bu kadar yan etki yaşayan görmedim yani için rahat olsun.
Covid iken de cogunluga gore farkli semptomlar gelistirmissin ama. Kendini baskasiyla kiyaslama bence. Vucudunun viruse tepkisi bu sekilde demek ki. Ilactan sonra rahatladim demissin. Tekrarlamaz umarim

Marulun sakinlestirici etkisi var. Biz de cok severiz aile boyu

En iyisini yapmissin Ben de tek kisilik yas pasta, tuzlu kuru pasta ve cerez almani onerecektim. Keyifli bir aksam olsun, iyi eglenceler

Menu
Sabah (7.00)
Salata (haslanmis yumurta, domates, kapya, marul, pancar, peynir, zeytin ve 5 badem) ve cay

Ara
Sutlu nescafe
2 erik (mor olanlardan)

Aksam (18.30)
Firinda domates soslu tavuk but, mor lahana salatasi ve ayran

Su:3 litre
Spor yok. Adim 11 bin.

En güzeli canim ,hersy hallolur en iyisini yapmissin birkac sey alarak eğlenceniz bol olsunn❤

Doktoruna sormasında fayda var.

Bu kadar kilo alıp verdim, çok şükür cildimde sarkma olmadı. Ben kolojene bağlıyorum...
Tadı nötr olsa da, kokusu kötü. Burnumu tıkayarak içiyorum, üzerine bir bardak suyu yine burnum tıkalı içiyorum.
Hep şifa olsun diye...