Allah razi olsun. Bakiyorum hemen
Siparis verdim ben. Yorumlar guzeldi.ben de bir ara kolajen denesem mi demistim aynen o kadar fazla secenek var ki, arastirmasi falan uzun surecek diye vazgecmistim.
Iste var mi bir degisiklik? Mulakata girecegim diyordun?
Iste var mi bir degisiklik? Mulakata girecegim diyordun?
Kismet. Daha da iyisi olur insallaho is olmadi
onumuzdeki maclara bakacagiz dedim ben de napim.
Ben doktorumun da önerisiyle hiç ara vermeden kullanıyorum. Günlük rutinim oldu. İndirim yakalayınca hemen stoga atıyorum. Bununla birlikte balık yağı kapsülü ve D3 de kullanıyorum. Hepsinin ayrı ayrı faydalarını çok gördüm...CanTorun kullanimi hakkinda da bilgi verir misin lutfen? 3 ay araliksiz kullanacagim sanirim. Sonrasinda ne kadar ara verip devam etmeliyim?
Yarin Dr a da sorarim. Fayda gorecegime eminim. Annemle buyukanneme de baslatmak lazim aslinda. Onlarin Dr lariyla da bir goruseyim. Hepimizin duasini alacaksinBen doktorumun da önerisiyle hiç ara vermeden kullanıyorum. Günlük rutinim oldu. İndirim yakalayınca hemen stoga atıyorum. Bununla birlikte balık yağı kapsülü ve D3 de kullanıyorum. Hepsinin ayrı ayrı faydalarını çok gördüm...
Şöyle söyleyeyim. 9 ay kadar nörolojik hastalığımdan dolayı yattım. (Zaten o süreçte kilo aldım) Yavaş yavaş yürüyüşlere başladığımda, bir yandan denge sorunuyla, diğer yandan da eklem, kas, tendon sorunlarıyla mücadele ettim. Bir yandan azim, kaliteli beslenme ve bahsi geçen takviyelerle eski ben'e döndüm. Saç, cilt, kemik, kas dokusu hepsi kendine geldi. 5 dk için bile evden çıktım, ağrı olunca geri döndüm. Bazen dizlerde kilitlenme yaşadım, 500-600 mt yürüyüp geri dönemedim, taksi çağırdım.Yarin Dr a da sorarim. Fayda gorecegime eminim. Annemle buyukanneme de baslatmak lazim aslinda. Onlarin Dr lariyla da bir goruseyim. Hepimizin duasini alacaksin
Gecmis olsunGunaydin ,dun hic ugrayamadim k.bakmayin
Sanirim enfeksiyon oldum cok kotu agrim var ,kizimda ateşlendi surekli agladi disi cikiyor .. tabi oglumun okul krizide sadece sabah değil tum gun surdu artik evde bile agliyor hepsi ust uste gelince aksattim
Kızlar benim aşının yan etkileri geçmiyor. Daha önce bunu yaşayan oldu mu aranızda bilmiyorum ama her gün migrenim var ve mide bulantısı yaşıyorum, ne ağrı kesici ile ne de başka bir şeyle geçmiyor. Üstelik uyutmuyor. Sabahın beşinde kalktım aşı merkezine rapor yazdım.
Aslında aşı olmaya karar verdiğimde tuhaf bir şekilde korkmuştum. Defalarca ameliyat oldum üç kez epiduralsız normal doğum yaptım hiçbirinde korkmamıştım ama bu aşıdan tuhaf bir şekilde korktum sanki içime doğdu. Daha da garibi aşı günü randevumu iptal etmişler dedim acaba bu Allah’tan bir işaret mi yapmamam mı gerekiyor ben gittim inadına yaptırdım aşıyı. İnşallah geçici bir durumdur çünkü şu anda resmen sağlıklı bir insandan sağlıksız bir insana dönüştüm.Bu başağrısı beni delirtiyor. Üstelik evde doktor var ve hiçbir şey yapamıyor.
Benim yakınlarımın hiçbirinde böyle bir şey olmadı, ne ofiste çalışanlarda ne akrabalarım ve arkadaşlarım arasında, en fazla kolları ağrıdı ve bir gün ateşleri yükseldi o kadar, en çokta ona üzülüyorum. Oruç tutarken hiçbir şey olmadı dün hiçbir şey hissetmedim gece başladı zaten bugün oruç tutmuyorum.canim benim yakin cevremde kimsede boyle yan etki olusmadi.
Oruc da tutuyorsun, o etkiliyor mu normalde? bende eger alismadan uzun sure sonra ilk kez oruc tuttugumda basim agrir cunku.