Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık.Kahvaltım;
Nespresso
3 mini muffin (tahıl unu, hurma ve tatlı kabakla yaptım nefis olmuş)
Sabır, alışır...Insallah
3bucuk yasinda abla ,normalde surekli beraber olmamiz onu bu kadar zorluyor. Biz olmadan anane babannede kalmaz (bende hic teklif etmedim) bahceden bile olsa göremiyor bizi ,kurallari kati olmasi biraz korkuttu galiba sizi cok ozluyorum diyor sadece dun uzun uzun konustuk bugun nasil cikicak cok merak ediyorum
Aslında aşırı kolay bir tarifi var, ben hiçbir şeyi ölçmeden yaptım elim alışık olduğu için. Şu tatlı yapılan kabaklardan alıyorsun güzelce temizleyip doğrayıp 220 derece fırına atıp yumuşayana kadar pişiriyosun fırında pişmesi lazım kaynatırsan tadı güzel olmuyor. Daha sonra soğuyunca robottan geçirip püre haline getiriyorsun muffin yaparken bir kocaman su bardağı kadar kabak püresi kullandım 2 yumurta kırdım, içine doğranmış hurma koydum sayısını bilmiyorum herkes sevdiği kadar koyabilir ya da başka bir şeyde koyabilirsiniz kuru üzüm falan da konulabilir. Üzerine 3 yemek kaşığı yulaf ve aldığı kadar tahıl unu (5 tahıldan kendim yaptım) ekledim siz bunun yerine tam buğday unu da kullanabilirsiniz. Ayrıca içine 1 çay kaşığı karbonat koyacaksınız kabartma tozuyla olmaz tarçın sevmiyorsanız koymak zorunda değilsiniz ben koydum, vanilya ekledim, yarım çay bardağı kadar süt yarım çay bardağı kadar da zeytinyağı eklemişimdir yağ çok koymadım, ama ölçmedim hepsini tahta kaşıkla karıştırıp kek hamuru gibi bir hamur elde ediyorsunuz. Sonra muffin kalıplarına koyup 180°’de içi pişene kadar pişirdim bir tane çöple kontrol ediyorsunuz pişti mi diye. Pişince çıkarıp 10 dakika sonra tabağa aldım o kadarTarif isteriz
Ya o kadar çok sağlıklı fit tarifler sayfası takip ediyorum ki, onu da takip edeyim. Genelde yabancı olanları takip ediyorum çünkü Türk olanlar da malzeme bulma sıkıntısı yaşıyorum. Ya da bulduğum malzemelerin tadı aynı olmuyor. Mesela menemen yapıyorum tadı berbat oluyor bildiğin domates ve biber ama Türkiye’deki gibi olmuyor şimdi bunu söyleyince belki bir çoğunuz inanmıyorsunuz ama gerçek buEllerine sağlık.
İnst'da eksikkalori diye bir sayfa var, gerçek adı Deniz Yalabık. Farklı fit tarifler istiyorsan hem orayı, hem YouTube kanalını takip edebilirsin.
Azmin vücut bulmuş hali, tam tamına 91 kg vermiş.
Her paylaşımında maşallah çocuğum sana diyorum.
Sayfayı takibe aldım tam benlikmiş gerçektenEllerine sağlık.
İnst'da eksikkalori diye bir sayfa var, gerçek adı Deniz Yalabık. Farklı fit tarifler istiyorsan hem orayı, hem YouTube kanalını takip edebilirsin.
Azmin vücut bulmuş hali, tam tamına 91 kg vermiş.
Her paylaşımında maşallah çocuğum sana diyorum.
Geçmiş olsun evet hepsi üst üste gelmiş.
Haftaya toparlarsınız inşallah
Dahlia_ @sedulu sizin bebeler ne nasıl oldu?
@Arrietty_ umarım geçici bir süre dinlenmek amaçlı gitmiştir. Çok yoğun olduğunu yetişemediğini söylüyordu.
Dis mi acaba?
Haftasonu esin de evdedir. Zor olur 2 cocukla Gayretlen de bitir bugun
Kızlar benim aşının yan etkileri geçmiyor. Daha önce bunu yaşayan oldu mu aranızda bilmiyorum ama her gün migrenim var ve mide bulantısı yaşıyorum, ne ağrı kesici ile ne de başka bir şeyle geçmiyor. Üstelik uyutmuyor. Sabahın beşinde kalktım aşı merkezine rapor yazdım.
Aslında aşı olmaya karar verdiğimde tuhaf bir şekilde korkmuştum. Defalarca ameliyat oldum üç kez epiduralsız normal doğum yaptım hiçbirinde korkmamıştım ama bu aşıdan tuhaf bir şekilde korktum sanki içime doğdu. Daha da garibi aşı günü randevumu iptal etmişler dedim acaba bu Allah’tan bir işaret mi yapmamam mı gerekiyor ben gittim inadına yaptırdım aşıyı. İnşallah geçici bir durumdur çünkü şu anda resmen sağlıklı bir insandan sağlıksız bir insana dönüştüm. Bu başağrısı beni delirtiyor. Üstelik evde doktor var ve hiçbir şey yapamıyor.
2 kahve +2 advil ve 2 tylenol
Çok şükür gözüm açıldı biraz
Sabır, alışır...
Size düşen küçücük yüreğindeki kaygılarını anlayıp, her eve dönüşünde sevgiyle, ilgiyle sarıp sarmalamak...
Etrafımda %99 herkes aşı yaptırdı ve bazılarının sadece kolları ağrıdı bazıları bir gün ateşlendi. Kendimden başka bu kadar yan etki yaşayan görmedim yani için rahat olsun.İyi gibi bugün, boğazım acıyor deyip duruyor, daha yeni boğazı için tedavi olmuştu, yarın götüreceğim bakalım ne sorun var boğazında..
Boğazı galiba, yarın doktora götüreceğim, bakalım ne diyecek..
Hiç boğazı ağrıyormuş gibi de değil ama ne bileyim, iyisi doktor baksın tabi..
Yok benim büyük çocuğum bütün hafta çalışıyor
Çiçekçi olur kendisi, sera, satış falan o yüzden haftasonu da farketmiyor aksine daha çok işi oluyor..
Oğlan fırsat vermedi ki, hafiften el gezdirdim o kadar.. Yeni uyudu, ne yapacağımı şaşırdım ben de uykusuz olunca gözlerim uyu diyor
Çok geçmiş olsun ya, okudukca iyice korktum.. Alerjim de var, bana neler yapar bu aşı kim bilir
Kızlar bu akşam planlar değişti benim için.
Çaya misafirim gelecek akşam, 1 saat kadar önce haber verdiler.
Evde bütün haftanın dağınıklığı var, çalışanlar bilir cuma günü ev halini. Yemek yok evdekiler için, birde çayın yanına bir şeyler ayarlamam lazım.İşten erken çıkayım bari dedim ama cuma trafiğinin içinde kaldık eşimle.
Tutuştum şu anda
Hepsi yetişecek eninde sonunda biliyorum ama hep böyle telaş ve stres yapıyorum bu tarz durumlarda.
Çayın yanında yemeyi sevdiğim en favori şey simit ve zeytin, beyaz peynir de olabilir Türkiye’de iken böyle durumlarda hemen simit alırdım Simite kimse hayır demez herhalde çalışan birisin gayette hoş karşılarlar bence, yanına bir de kek yap yeter bence telaş yapma. Kek pişerken de ortalığı toplarsinKızlar bu akşam planlar değişti benim için.
Evde bütün haftanın dağınıklığı var, çalışanlar bilir cuma günü ev halini. Yemek yok evdekiler için, birde çayın yanına bir şeyler ayarlamam lazım.İşten erken çıkayım bari dedim ama cuma trafiğinin içinde kaldık eşimle.
Tutuştum şu anda
Hepsi yetişecek eninde sonunda biliyorum ama hep böyle telaş ve stres yapıyorum bu tarz durumlarda.
Gelenler calismiyormu? Ben kolay kolay gitmem misafirlige cuma gunleri. Gitsemde kac gun once haber veririmKızlar bu akşam planlar değişti benim için.
Tutuştum şu anda
Kızım evdeydi başağrısı tutmuş yatıyordu bir şey isteyemedim o yüzden. Hallettim hepsini de yarın yardımcı gelecekti temizlik için. Akşamdan yıkamam gerekenler vardı tüller, banyo paspasları falan onlar kaldı. Neyse sabah ola hayrola. Stres yapmayacağım hepsi bir şekilde hallolur.Ahh cok kotu olmus misafir tercihim hep hafta basidir calismasam bile
Ani olmasi dahada kotu olmus eve gecene kadar cocuklarin yardımı dokumabilcek birseyler yoktu..
Ya da yol uzerinde ikramlik birkC cesit alabilcegin yaninada kendin yaparak zaman kazanırsın ne kadar saglikli olmasada misafir gununu kurtarir kolay gelsin simdiden
Ev yapımı browni ve havuçlu kek aldım, tuzlu kuru pasta, birazda karışık kuru yemiş çıkaracağım ortaya. Simit olayına hiç girmedim aklımada gelmedi gerçi. Yemek sonrası gelecekler zaten.Çayın yanında yemeyi sevdiğim en favori şey simit ve zeytin, beyaz peynir de olabilir Türkiye’de iken böyle durumlarda hemen simit alırdım Simite kimse hayır demez herhalde çalışan birisin gayette hoş karşılarlar bence, yanına bir de kek yap yeter bence telaş yapma. Kek pişerken de ortalığı toplarsin