Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Sahur menümü yazmıştım ama yine yazayım
Bol meyveli yulaf ve iki yumurtalı mantarlı ıspanak. 1 litre su

İftar
1 hurma 3 yeşil zeytin
2 yk pilav
1 dilim tam tahıllı baharatlı kızarmış ekmek
1 tabak sebzeli köfte dizmesi
Sirkeli marul salata
1 litre su

Muffinlerin tadına bakarım heralde çok doymazsam, merak ediyorum çünkü😉😜

Sporu yatmadan resimli atarım

İftara yarım saat kaldı. Yeni yeni acıkmaya başladım, biraz da susadım galiba 🙄🤓

Allah kabul etsin boyle ara ara tutmayla olmuycam benim ,biraz toparlanip uzun sureli yapicam tekrar niyetim oyle nasip olursa❤

Sen de televizyona baktın demii 😅
Hiç aklıma gelmedi:KK48:
ben direk ayaklara ve incecik ayak bileklerine odaklandım
Aşırı hassasiyetim var ince bacaklara :KK70:
Ben bugün niye hiç acıkmadım ki? 🙄🤔
Ne susadım ne acıktım. Yemeği fırına koydum, muffinlerimi yaptım bir tek pilav kaldı onu da iftara 1 saat kala yapacağım, hatta yarının yemeklerini bile hazırladım, hala acıkmadım. 🙄🙄🙄
Ramazan ayında bende bir kaç gün oruç tuttuktan sonra acıkmamaya başlıyorum
Ama ilk lokmayı ağzına attığında gerisi geliyor
İştah yolları açılıyor :KK48:
İftar sonrası tatlı/meyve falanda yiyemezdim öyle
Hatta sahurda bile zorlardım kendimi

Gunaydin ,dun hic ugrayamadim k.bakmayin😪😪
Sanirim enfeksiyon oldum cok kotu agrim var ,kizimda ateşlendi surekli agladi disi cikiyor .. tabi oglumun okul krizide sadece sabah değil tum gun surdu artik evde bile agliyor hepsi ust uste gelince aksattim
Geçmiş olsun evet hepsi üst üste gelmiş.
Haftaya toparlarsınız inşallah :KK43:

Dahlia_ Dahlia_ sedulu sedulu sizin bebeler ne nasıl oldu?

A Arrietty_ umarım geçici bir süre dinlenmek amaçlı gitmiştir. Çok yoğun olduğunu yetişemediğini söylüyordu.

Eki Görüntüle 2917479

Bu ilk haftanın bunu yap bence sen sonra diğer haftaya geç orda da aynısı gibi sadece ufak değişiklikler var
Teşekkürler beybısı

A Arrietty_ umarım geçici bir süre dinlenmek amaçlı gitmiştir. Çok yoğun olduğunu yetişemediğini söylüyordu.
Zeynep nereye gıtti 2 gun uzak kaldım ne kacrdım

Bu hafta az oldu fark 300 Gr biraz kaçamak yaptım da 🙈
IMG_20210917_102036.jpg

Olmayınca olmuyor. Ton balıklı makarna yemek şart mı? Kiymalisinin suyu mu çıkmış? 🤣
senin bu nokta atışı tespitlerine bayılıyorum :))
ay dimi yani oda protein :))
kıymalıyı bol malzemeyle yapar, sarımsaklı yoğurtla yerim
offf canım çekti
ödül günü menümü belirledin ablacım sağolasın :KK36:

Günaydın ❤️❤️❤️
Sun çok yogundum başka şehre gitmek zorunda kaldık kızımı kontrol e götürdüm hastaneye
Çok fazla ugrayamiyirum fırsat buldukça mesajlarınızı okuyacağım. Bugün tartıldım biraz eksilme var umutluyum.

Insallah 😴😴😴

tavsannesi tavsannesi geçmiş olsun. Oğluşun kaç yaşında? İlk zamanlar böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama ciddi ve kararlı olduğunuzu görürse alisacagini düşünüyorum. Özellikle gece uyumadan önce, okulla ilgili genel sohbet ederek, onun kaygılarını, duygularini anlayabilirsin.

3bucuk yasinda abla ,normalde surekli beraber olmamiz onu bu kadar zorluyor. Biz olmadan anane babannede kalmaz (bende hic teklif etmedim) bahceden bile olsa göremiyor bizi ,kurallari kati olmasi biraz korkuttu galiba sizi cok ozluyorum diyor sadece dun uzun uzun konustuk bugun nasil cikicak cok merak ediyorum 😪