Sanırım ben yanlış malzemeleri bir araya getirdim.Somonlu denedim geçen sefer ben..
Izgara somon , haşlanmış makarna , ıceberg , mısır , haşlanmış pancar ve limon-zeytinyağı ekledim .Ben çok sevdim☺
Sahur menümü yazmıştım ama yine yazayım
Bol meyveli yulaf ve iki yumurtalı mantarlı ıspanak. 1 litre su
İftar
1 hurma 3 yeşil zeytin
2 yk pilav
1 dilim tam tahıllı baharatlı kızarmış ekmek
1 tabak sebzeli köfte dizmesi
Sirkeli marul salata
1 litre su
Muffinlerin tadına bakarım heralde çok doymazsam, merak ediyorum çünkü
Sporu yatmadan resimli atarım
İftara yarım saat kaldı. Yeni yeni acıkmaya başladım, biraz da susadım galiba
Günaydın canım, çok geçmiş olsun..
Allah yardımcın olsun, hem kendin hem çocuklar çok zor oluyordur..
Hiç aklıma gelmediSen de televizyona baktın demii
Ramazan ayında bende bir kaç gün oruç tuttuktan sonra acıkmamaya başlıyorumBen bugün niye hiç acıkmadım ki?
Ne susadım ne acıktım. Yemeği fırına koydum, muffinlerimi yaptım bir tek pilav kaldı onu da iftara 1 saat kala yapacağım, hatta yarının yemeklerini bile hazırladım, hala acıkmadım.
Geçmiş olsun evet hepsi üst üste gelmiş.Gunaydin ,dun hic ugrayamadim k.bakmayin
Sanirim enfeksiyon oldum cok kotu agrim var ,kizimda ateşlendi surekli agladi disi cikiyor .. tabi oglumun okul krizide sadece sabah değil tum gun surdu artik evde bile agliyor hepsi ust uste gelince aksattim
Olmayınca olmuyor. Ton balıklı makarna yemek şart mı? Kiymalisinin suyu mu çıkmış?Sanırım ben yanlış malzemeleri bir araya getirdim.
Akşam ki tadı unutunca tekrar denerim yine:)
Teşekkürler beybısıEki Görüntüle 2917479
Bu ilk haftanın bunu yap bence sen sonra diğer haftaya geç orda da aynısı gibi sadece ufak değişiklikler var
Zeynep nereye gıtti 2 gun uzak kaldım ne kacrdım
senin bu nokta atışı tespitlerine bayılıyorum :))Olmayınca olmuyor. Ton balıklı makarna yemek şart mı? Kiymalisinin suyu mu çıkmış?
bende 1 saat kadar önce gördüm canımTeşekkürler beybısı
Zeynep nereye gıtti 2 gun uzak kaldım ne kacrdım
Merhabalar,
tavsannesi geçmiş olsun. Oğluşun kaç yaşında? İlk zamanlar böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Ama ciddi ve kararlı olduğunuzu görürse alisacagini düşünüyorum. Özellikle gece uyumadan önce, okulla ilgili genel sohbet ederek, onun kaygılarını, duygularini anlayabilirsin.
Gecmis olsunGunaydin ,dun hic ugrayamadim k.bakmayin
Sanirim enfeksiyon oldum cok kotu agrim var ,kizimda ateşlendi surekli agladi disi cikiyor .. tabi oglumun okul krizide sadece sabah değil tum gun surdu artik evde bile agliyor hepsi ust uste gelince aksattim
Dis mi acaba?Gece yine ateşi yüksekti..
Şimdilik iyi, zaten kendisi hasta gibi değil, sadece ateşi sürekli inip çıktığından halsiz kalıyor..
Haftasonu esin de evdedir. Zor olur 2 cocuklaBenim de yapmam lazım malum kaç gündür eve dokunmadım sayılır.. Ama sürekli anne diye çağırdığından hiç birşey yapasım yok, her işim yarım kalıyor
Cross trainer. Eliptik bisiklet gelmedi aklimaCT nedir? Baldirim iyi çok şükür. Ama zorlanınca sızlama, gerilme oluyor. O yüzden de ani ve sert hareketler içeren egzersizleri yapmıyorum.
Allah razi olsun. Bakiyorum hemenBen 10 mg alımı garantileyen, şeker katkısız, aromasiz bir ürün kullaniyorum. Buradan paylasayim, nihayetinde satmıyorum veya reklam yapmıyorum.
Eki Görüntüle 2917698