Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Allah kabul etsin boyle ara ara tutmayla olmuycam benim ,biraz toparlanip uzun sureli yapicam tekrar niyetim oyle nasip olursa❤

Sen de televizyona baktın demii
Hiç aklıma gelmedi
ben direk ayaklara ve incecik ayak bileklerine odaklandım
Aşırı hassasiyetim var ince bacaklara
Ramazan ayında bende bir kaç gün oruç tuttuktan sonra acıkmamaya başlıyorum
Ama ilk lokmayı ağzına attığında gerisi geliyor
İştah yolları açılıyor
İftar sonrası tatlı/meyve falanda yiyemezdim öyle
Hatta sahurda bile zorlardım kendimi

Geçmiş olsun evet hepsi üst üste gelmiş.
Haftaya toparlarsınız inşallah

Dahlia_ sedulu sizin bebeler ne nasıl oldu?

A Arrietty_ umarım geçici bir süre dinlenmek amaçlı gitmiştir. Çok yoğun olduğunu yetişemediğini söylüyordu.

Eki Görüntüle 2917479

Bu ilk haftanın bunu yap bence sen sonra diğer haftaya geç orda da aynısı gibi sadece ufak değişiklikler var
Teşekkürler beybısı
Zeynep nereye gıtti 2 gun uzak kaldım ne kacrdım

Olmayınca olmuyor. Ton balıklı makarna yemek şart mı? Kiymalisinin suyu mu çıkmış?
senin bu nokta atışı tespitlerine bayılıyorum :))
ay dimi yani oda protein :))
kıymalıyı bol malzemeyle yapar, sarımsaklı yoğurtla yerim
offf canım çekti
ödül günü menümü belirledin ablacım sağolasın

Günaydın
Sun çok yogundum başka şehre gitmek zorunda kaldık kızımı kontrol e götürdüm hastaneye
Çok fazla ugrayamiyirum fırsat buldukça mesajlarınızı okuyacağım. Bugün tartıldım biraz eksilme var umutluyum.

Insallah

3bucuk yasinda abla ,normalde surekli beraber olmamiz onu bu kadar zorluyor. Biz olmadan anane babannede kalmaz (bende hic teklif etmedim) bahceden bile olsa göremiyor bizi ,kurallari kati olmasi biraz korkuttu galiba sizi cok ozluyorum diyor sadece dun uzun uzun konustuk bugun nasil cikicak cok merak ediyorum