Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarif isterizMuffinlerim harika olmuş
Yildi elimizden Teli yok mu kimsede. Bir arayin, sorun yoktur insallah.
Nasil oldu kuzucuk?Sağol canım, öyle yapıyorum zaten doktor tavsiyesi üzerine
Ayaklar efsaneAyak bakımı yapıyorumdur…
Gülmeyin len!
Neyse gülebilirsiniz zaten keyfiniz yerine gelsin diye koydum
Sen dun paylasmadin mi? Ne kadar yurudun yoklugumda bakayimDe get,
Bir salatalik yikayip yicen, ona mı zamanin yok
Ct kullanmiyor musun ya da sorumu degistireyim. Baldirindaki sorun mu nuksetti?Bugün uzuuun bir aradan sonra Leslie 2 mil yaptım, boosted'dan sonra temposu düşük geldi ama, baldirim hiç rahatsız olmadı. Hareketsiz kalmaktan iyidir.
Nasil oldu kuzucuk?
Gunaydin ,dun hic ugrayamadim k.bakmayin
Sanirim enfeksiyon oldum cok kotu agrim var ,kizimda ateşlendi surekli agladi disi cikiyor .. tabi oglumun okul krizide sadece sabah değil tum gun surdu artik evde bile agliyor hepsi ust uste gelince aksattim
Kahvem bitti. Evi aklayip paklayayim. Gelirim
CT nedir? Baldirim iyi çok şükür. Ama zorlanınca sızlama, gerilme oluyor. O yüzden de ani ve sert hareketler içeren egzersizleri yapmıyorum.Ct kullanmiyor musun ya da sorumu degistireyim. Baldirindaki sorun mu nuksetti?
Ben 10 mg alımı garantileyen, şeker katkısız, aromasiz bir ürün kullaniyorum. Buradan paylasayim, nihayetinde satmıyorum veya reklam yapmıyorum.Ozel mesaj nasil atiyoruz?
CanTorun onerin uzerine kolajeni arastirdim. Cok fazla urun var. Karar veremedim. Oneriler dogrultusunda hidrolize olan ve tablet/kapsul seklinde olmayip gunluk 10mg alimi garantileyen urunlere bakmaya calistim. Senden ricam kullanip memnun kaldigin urunu bana ozel mesajla atar misin?