Sağlıklı Yaşam Gurmeleri

Sahur menümü yazmıştım ama yine yazayım
Bol meyveli yulaf ve iki yumurtalı mantarlı ıspanak. 1 litre su

İftar
1 hurma 3 yeşil zeytin
2 yk pilav
1 dilim tam tahıllı baharatlı kızarmış ekmek
1 tabak sebzeli köfte dizmesi
Sirkeli marul salata
1 litre su

Muffinlerin tadına bakarım heralde çok doymazsam, merak ediyorum çünkü😉😜

Sporu yatmadan resimli atarım

İftara yarım saat kaldı. Yeni yeni acıkmaya başladım, biraz da susadım galiba 🙄🤓

Sadece 1 saat yoga yapabildim aşırı uykum var. 😴😴😴😴😴

Eklentiler

• 6A722797-EFC4-4D14-BFFB-431D73291CBA.png
    6A722797-EFC4-4D14-BFFB-431D73291CBA.png
    210 KB · Görüntüleme: 22
Ozel mesaj nasil atiyoruz?:KK45:
CanTorun CanTorun onerin uzerine kolajeni arastirdim. Cok fazla urun var. Karar veremedim. Oneriler dogrultusunda hidrolize olan ve tablet/kapsul seklinde olmayip gunluk 10mg alimi garantileyen urunlere bakmaya calistim. Senden ricam kullanip memnun kaldigin urunu bana ozel mesajla atar misin?🌺🌺

Gunaydin ,dun hic ugrayamadim k.bakmayin😪😪
Sanirim enfeksiyon oldum cok kotu agrim var ,kizimda ateşlendi surekli agladi disi cikiyor .. tabi oglumun okul krizide sadece sabah değil tum gun surdu artik evde bile agliyor hepsi ust uste gelince aksattim

Gunaydin ,dun hic ugrayamadim k.bakmayin😪😪
Sanirim enfeksiyon oldum cok kotu agrim var ,kizimda ateşlendi surekli agladi disi cikiyor .. tabi oglumun okul krizide sadece sabah değil tum gun surdu artik evde bile agliyor hepsi ust uste gelince aksattim

Günaydın canım, çok geçmiş olsun..
Allah yardımcın olsun, hem kendin hem çocuklar çok zor oluyordur..

Ozel mesaj nasil atiyoruz?:KK45:
CanTorun CanTorun onerin uzerine kolajeni arastirdim. Cok fazla urun var. Karar veremedim. Oneriler dogrultusunda hidrolize olan ve tablet/kapsul seklinde olmayip gunluk 10mg alimi garantileyen urunlere bakmaya calistim. Senden ricam kullanip memnun kaldigin urunu bana ozel mesajla atar misin?🌺🌺
Ben 10 mg alımı garantileyen, şeker katkısız, aromasiz bir ürün kullaniyorum. Buradan paylasayim, nihayetinde satmıyorum veya reklam yapmıyorum.
IMG20210917093421.jpg